Bitcoin Forum
September 19, 2026, 03:32:01 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]  All
  Print  
Author Topic: Sport i Kladionica  (Read 5615 times)
paco92x
Hero Member

Activity: 658
Merit: 522

View Profile
August 16, 2026, 06:53:44 AM

Mislim Keku će pasati uloga underdogs u ova dva susreta. On takve tekme voli sad je samo pitanje dali ćemo imati sreće pa pogodit iz te 2,3 šanse kroz obje tekme. Problem je šta po meni izgledaju jako sterilno prema naprijed zasad. Hajduk će jadan kao i uvijek dobit doma a posrat se u gostima i to je to.
Dinamo baš ždrijeb nije išao na ruku dobili su daleko najgoreg mogućeg protivnika a jbt ga moraš se malo potruditi da uđes u UCL.

Rikafip
Legendary
*

Activity: 2618
Merit: 8384

View Profile
August 17, 2026, 03:39:26 PM

Mislim Keku će pasati uloga underdogs u ova dva susreta. On takve tekme voli sad je samo pitanje dali ćemo imati sreće pa pogodit iz te 2,3 šanse kroz obje tekme. Problem je šta po meni izgledaju jako sterilno prema naprijed zasad.
Danci su za sada primili gol u 6 od 7 utakmica ove sezone, tako da ko zna, ako vas posere a oni imaju los dan, mozda i prodjete. Kvota na Midtjylland da prolazi je 1.45, te planiram to kombinirati sa prolazom Poljaka (kvota 1.85).

Dinamo baš ždrijeb nije išao na ruku dobili su daleko najgoreg mogućeg protivnika a jbt ga moraš se malo potruditi da uđes u UCL.
Da, ove sezone nismo imali previse srece kod zdrijeba. Thun je bio vjerojatno najjace ime u 2. krugu, pa smo onda dobili najjace ime i u zadnjem. Ali ko ga jebe, ako ne mozemo izbaciti Viking, onda i ne zasluzujemo ulazak u LP. Uostalom, nije da igramo protiv nekog iz klubova iz lige petice, kao sto se nekad igralo u zadnjim kolima kvalifikacija.

paco92x
Hero Member

View Profile
August 19, 2026, 10:36:33 AM

Rikafip nakraju počelo savršeno a završilo drek od rezultata, jeben ih kako mogu tako jebenim glupim dodavanjima sebe sjebat totalka. Al iskreno znao sam i potvrdili su da je Viking jako ozbiljna ekipa. Mislim da su Dinamu pale šanse za prolaz na nekih 25%, neće im pasat on umjetna trava gore kao i svakom našem klubu. Al onaj Tripić zajeban igrač gledao mu malo statisktiku bolesno čudi me da nije završio negdje drugdje osim tog Viking-a.

Rikafip
Legendary
*

View Profile
August 20, 2026, 07:36:26 AM

Rikafip nakraju počelo savršeno a završilo drek od rezultata, jeben ih kako mogu tako jebenim glupim dodavanjima sebe sjebat totalka. Al iskreno znao sam i potvrdili su da je Viking jako ozbiljna ekipa.
Ma serem im se u carapu, bas su bez veze zakomplicirali situaciju a mogli su prakticki osigurati prolazak u ligu prvaka. Da je (ako se dobro sjecam) Zajc zabio u onoj situaciji kad je lopta od golmana otisla u stativu, bilo bi 3-0 i ovi bi vjerojatno skroz pali, a umjesto toga samo 2:2.

Mislim da su Dinamu pale šanse za prolaz na nekih 25%, neće im pasat on umjetna trava gore kao i svakom našem klubu.
Prije prve utakmice koeficijent na Vikingov prolaz je bio 2.4, a sada je takodjer prevelikih 1.7. Da ne navijam za Dinamo, sigurno bih stavio nesto na njih.

Rikafip
Legendary
*

View Profile
September 16, 2026, 05:36:58 PM

Jesam ja lud ili samo prepesimistican pa mi ovih mizernih 1.75 na pobjedu Dinama nema nikakvog smisla? U najbolju ruku bi sanse trebale biti 50/50, ali kladionice ocito misle drukcije.

Ajde ekipa (Trofo, cryptofrka, paco92x) koja se kladi, sherajte sta ste odigrali za veceras pa da mozda kopiram od vas.  Wink

Trofo
Legendary
*

Activity: 3346
Merit: 3940

Money is broken, use BTC!

View Profile
September 16, 2026, 05:49:33 PM

Jesam ja lud ili samo prepesimistican pa mi ovih mizernih 1.75 na pobjedu Dinama nema nikakvog smisla? U najbolju ruku bi sanse trebale biti 50/50, ali kladionice ocito misle drukcije.

Ajde ekipa (Trofo, cryptofrka, paco92x) koja se kladi, sherajte sta ste odigrali za veceras pa da mozda kopiram od vas.  Wink
Pa sta nisi već naučio šta ja igram? Naravno da imam oba daju gol na Dinamo a ako već slažeš ticket moj favorite par danas je oba daju gol na United - Brighton. Na toj tekmi imam hrpu toga, uključujući Brighton ne gubi, Brighton over 1.5, oba daju i 3 plus....

Rikafip
Legendary
*

View Profile
September 16, 2026, 06:02:03 PM

Pa sta nisi već naučio šta ja igram? Naravno da imam oba daju gol na Dinamo a ako već slažeš ticket moj favorite par danas je oba daju gol na United - Brighton. Na toj tekmi imam hrpu toga, uključujući Brighton ne gubi, Brighton over 1.5, oba daju i 3 plus....
Ma i ocekivao sam da imas oba daju gol na Dinamu, ali me zanimalo ostalo. Samo posto nema Belje, pitanje je tko ce zabiti gol za Dinamo. Mozda Orsic poludi i podsjeti na stare dane.  Tongue

Imam par aktivnih listica, ali me svrbi da odigram jos jedan pa rekoh da pitam ovdje. Na jednom cekam pobjedu Manchestera, ali to je hedge listic zbog BSFLa, tako da bih mogao odigrati jedan samo sa BTTS na par tekmi.

Trofo
Legendary
*

View Profile
September 16, 2026, 09:09:17 PM

Ma i ocekivao sam da imas oba daju gol na Dinamu, ali me zanimalo ostalo. Samo posto nema Belje, pitanje je tko ce zabiti gol za Dinamo. Mozda Orsic poludi i podsjeti na stare dane.  Tongue

Imam par aktivnih listica, ali me svrbi da odigram jos jedan pa rekoh da pitam ovdje. Na jednom cekam pobjedu Manchestera, ali to je hedge listic zbog BSFLa, tako da bih mogao odigrati jedan samo sa BTTS na par tekmi.
Dinamo mi je ubio jedan ticket ali me je zato Brighton vrhunski ispoštovao. Sve po redu prošlo tako da je betting bank dobila lijepi plus. Budući da sam na toj tekmi imao daleko najviše love to sam i pratio. Kako je izgledao Dinamo? Po statistici nije bila neka tekma a Dinamo je dobro i prošao.

katanic97
Hero Member

Activity: 840
Merit: 1387

View Profile WWW
September 16, 2026, 09:09:46 PM

Ajde ekipa (Trofo, cryptofrka, paco92x) koja se kladi, sherajte sta ste odigrali za veceras pa da mozda kopiram od vas.  Wink

Jos sam hteo staviti od 0-2 Dinamo i ne uradim to... Ocekivao sam vise od Dinama , Beer Sheva jeste dobar klub,ali mislim da Dinamo ima veci kvalitet. Opet, statistika kaze drugacije.Lepo si ispratio Man Utd i Brighton,imao sam 1 i 3+ ... Ne znam sta se  desava sa Man Utd-om. Opet lose igraju,izgleda da ce se Carrick-u ljuljati stolica uskoro.

p.s. Mogli bi ovu temu malo vise pokrenuti,ako imate neke utakmice,"bacite" nesto sto moze biti zanimljivo Smiley

Rikafip
Legendary
*

View Profile
September 17, 2026, 06:05:55 AM
Last edit: September 17, 2026, 06:44:30 AM by Rikafip

Dinamo mi je ubio jedan ticket ali me je zato Brighton vrhunski ispoštovao. Sve po redu prošlo tako da je betting bank dobila lijepi plus. Budući da sam na toj tekmi imao daleko najviše love to sam i pratio.
Ja sam na kraju uspio popusiti sva 3 listica. 1 na Manchesteru (hedge), 1 na Milan-Benfica (takodjer hedge) te 1 na Dinamu.

Kako je izgledao Dinamo? Po statistici nije bila neka tekma a Dinamo je dobro i prošao.
Dinamo grozan i bezidejan, ne bi dali gol da su igrali jos 90 minuta. Najgore od svega je bilo cuti izjavu onog zbunjenog Kovacevica kako je zadovoljan te da je remi najrealniji ishod, a ovi su nas izdominirali u svakom aspektu igre. Biti ce ovo duga i teska sezona za Dinamo.

p.s. Mogli bi ovu temu malo vise pokrenuti,ako imate neke utakmice,"bacite" nesto sto moze biti zanimljivo Smiley
Slazem se, Trofo bi cesce mogao baciti mrvice nama amaterima.  Cheesy

cryptofrka
Legendary
*

Activity: 3122
Merit: 3234

View Profile WWW
September 17, 2026, 07:58:51 AM

Ja sam na kraju uspio popusiti sva 3 listica. 1 na Manchesteru (hedge), 1 na Milan-Benfica (takodjer hedge) te 1 na Dinamu.

Tolko hedgeanja a na kraju smo i dalje na nuli u BSFL-u Grin

Grozna utakmica, Dinamo bez Belje ne liči na ništa.
Onaj padobranac što je davao golove u Istri i nekad davno sjedio po klupama Bundeslige je nešto najgore što sam vidio na terenu u dugo, dugo vremena.

paco92x
Hero Member

View Profile
September 17, 2026, 08:25:11 AM

Kako je izgledao Dinamo? Po statistici nije bila neka tekma a Dinamo je dobro i prošao.
Dinamo grozan i bezidejan, ne bi dali gol da su igrali jos 90 minuta. Najgore od svega je bilo cuti izjavu onog zbunjenog Kovacevica kako je zadovoljan te da je remi najrealniji ishod, a ovi su nas izdominirali u svakom aspektu igre. Biti ce ovo duga i teska sezona za Dinamo.

Uf znao sam kad nema Belje nema ni Dinama, ali bas su izgledali užašno jučer. Podredili su se Hapoelu da kao ovi vode sve ali iskreno iz toga nisu ništa izvukli a i imaju sreće da ovi nisu dobili jer su realno bili jako jako bilzu pobjede. A kada gledamo da je ovaj Hapoel razmontirao Zvezdu koja je kao skuplja i bolja od Dinama možemo bit i sretni s bodom.

Ja sam jucer isto sve spušio, Milan me je sjebao i Celta Vigo odmah na početku.

Rikafip i ostali šta mislite koliko na kraju će imat Dinamo bodova do kraja? Ja sam na nekih 8 bodova da ce uspijet skupit.

Trofo
Legendary
*

View Profile
September 17, 2026, 02:56:10 PM
Merited by Rikafip (1), katanic97 (1)

Slazem se, Trofo bi cesce mogao baciti mrvice nama amaterima.  Cheesy
A nemam često utakmice s dobrim koeficijentom za koje sam toliko uvjeren da prolaze kao što sam bio za Brighton jučer. To je baš bio poklon kladionica baziran na imenu klubova bez da se uzmu u obzir igre ove godine. Po meni je realan koeficijent trebao biti da je Brighton favorit a onda su svi tipovi imali ogromni value za mene.

Danas igram nešto EL ali te parove ne bi dao ni najgorem neprijatelju. Bilo bi pametnije da sam preskočio ali to pak nikada ne radim Smiley Inače jedan free tip za Engleske kupove je odigrati listić nakon što se vide sastavi. Recimo jučer su Aston Villa i Everton išli u punom sastavu te sam ih zato spojio sa svojim Brightonom. Ovo mi je najbolji ticket od jučer, odigran taman prije početka prve tekme. 

Da ne mislite da je baš sve tako lako, jučer sam i izgubio par multija ali svejedno je bio odličan dan kad se sve zbroji i oduzme. Da je United dobio 1:0, bio bi u minusu jedno 3k$ budući da sam to imao na baš svim ticketima.

Rikafip
Legendary
*

View Profile
September 17, 2026, 04:22:27 PM

Tolko hedgeanja a na kraju smo i dalje na nuli u BSFL-u Grin
Da nisam hedgao, sad bih gubio 0-2.  Wink

Onaj padobranac što je davao golove u Istri i nekad davno sjedio po klupama Bundeslige je nešto najgore što sam vidio na terenu u dugo, dugo vremena.
Bas je los Prevljak, razina Slepicke ili onog bezvenog grka Papadopulosa. Velika je steta sto je Bakrar zelio otici pa ga se prodalo za male pare. On je bio jedan od najopasnijih igraca prosle sezone, fali nam takav igrac.

Rikafip i ostali šta mislite koliko na kraju će imat Dinamo bodova do kraja? Ja sam na nekih 8 bodova da ce uspijet skupit.
Nakon zdrijeba sam mislio da mogu jedno desetak bodova, ali s obzirom na formu (te ako se nesto drasticno ne promjeni u blizoj buducnoti), i tih 8 bodova koje ti predvidjas bi bilo odlicno. Hapoel je trebao biti vjerojatno najlaksi protivnik (bar na papiru), pa ako su bili totalno podredjeni njima, strah me i pomisliti na sta ce liciti protiv jacih ekipa.

To je baš bio poklon kladionica baziran na imenu klubova bez da se uzmu u obzir igre ove godine.
Ista situacija sa Hapoel-Dinamo. 1x je bio 1.95, ali me na tom listicu sjebao Milan koji nije dao gol.

Danas igram nešto EL ali te parove ne bi dao ni najgorem neprijatelju.
Kladjenje na EL je samo za teske ovisnike, to sranje od natjecanja bas treba izbjegavati. Iako, bas prvi listic koji sam dobio u zivotu je bio Kup Uefa, znaci ekvivalent EL. Sjecam se da sam medju ostalima greskom odigrao na Munchen1860 (kvota preko 4) umjesto protiv njih, ali sam se skrumpao i digao za mene tada ogromnih 200 kuna.  Grin

Sad kad to spominjem, jel se sjecate prvog dobitka na kladionici?

Trofo
Legendary
*

View Profile
September 17, 2026, 04:42:28 PM
Merited by Rikafip (1)

Ne ali pamtim najveće šta bi bilo... Kako igram multi 5 insurance na SB svaki dan, dogodi mi se više puta tjedno da padnem na jednom paru za veliki iznos ali barem dobijem ulog ko free bet nazad pa ih ni ne računam više. Ali jednog ću pamtit zauvijek, još iz doba kada sam bio škola ili faks. Spominjem zato jer mi je to tada bilo ekvivalent ko da sada dignem 5 BTCa valjda.

Uglavnom, odigrao sm sistem 6 od 8 sa 3 fixa. U sistemu sve koeficijenti od minimalno 6 a neki i od 15. Uglavnom pogodim svih 8 i padnem na jednom fixu. Jebeni Dundalk te godine mislim prvak njihove druge lige doma protiv nekih jazavaca je odigrao 1:1 i u procesu promašio 2 penala. Ulog nešto minimalno, dobitak 64000 kuna u vrijeme kada sam bio super sretan ako sam imao 50kn za izlazak  Shocked

Nakon tih početnih isprobavanja, davno sam našao svoju dobitnu formulu i cijelo studiranje sam igrao 100kn za 300 listiće koje su mi prolazili barem više od 50%. Uglavnom sjećam se kako mi je mladom i blesavom bilo neugodno dolaziti po dobitak u kladionu skoro svaki dan  Grin Sad više nemam tih problema, osim šta nema dobitaka svaki dan  Grin

cryptofrka
Legendary
*

Activity: 3122
Merit: 3234

View Profile WWW
September 18, 2026, 07:31:56 AM
Merited by Rikafip (1)

Prvog većeg Grin

SP 2002, neki nebulozni listić za 10 kn. Svi su tad uglavnom bili 10 za 70-150, kako kad, dan prije sam dobio tipa 170 i rekao sam sebi ajde tih 20 sad ide na 2 luda listića, ipak je svjetsko.
Zadnji dan skupina, igrale su se 2 utakmice ujutro po našem vremenu i 2 taman iza škole. Nema smartphonea, livescorea, ničega. Samo 661 (ko ne zna, sram vas bilo).

Jutarnja 2 Danska 1 protiv Francuske (prošlo glatko) i Senegal - Urugvaj X (Urugvaj izjednačio kasno iz penala).
Vraćamo se iz škole, taman kreću 2. poluvremena 2. utakmica. Trebam gol Klosea protiv (mislim) Kameruna i 3-0 pobjedu Irske protiv Saudi Arabije.

Klose daje gol u (bubam) 85. min, Irska vodi 2-0 od sredine 2. poluvremena. Prenose se obje tekme, Irce i Arape boli ona stvar, Irci idu dalje, Arapi lete van. Uopće se ne igra al vidi se da Duff želi gol.

Dobiva loptu u tipa 88. min, iz bezvezne šanse puca s 15 metara iskosa drito u golmana - koji loptu odbija u gol.

Nisam nikom niš ni rekao, samo spremio listić u džep i sutra ko zadnji pakšu solo otišao dignut 2500 kn kolko mi je taman falilo za novi komp.
Možda bi da sam platio cugu dobio još koji listić do kraja prvenstva Grin

paco92x
Hero Member

View Profile
September 18, 2026, 12:35:07 PM
Merited by Rikafip (1)

Bas je los Prevljak, razina Slepicke ili onog bezvenog grka Papadopulosa. Velika je steta sto je Bakrar zelio otici pa ga se prodalo za male pare. On je bio jedan od najopasnijih igraca prosle sezone, fali nam takav igrac.

Ma Prevljak nije za Dinamo, iskreno treba je konj doć u Rijeku to bi vjerovatno igrao pored Adu Adjei-a i Jurić ovako je išao za pare i nit ce igrat sad vise a i izblamirao se bezveze.

Uf nisam bas neki koji je dobivao na kladi, koliko god stalno pratim nogomet a i nisam nimalo kladioničar. Sjećam se prvi srednje, bez kinte sam torba za nogomet mi se raspadala i uplatim listić 5 kn šta mi je ostalo od marende. Sjećam se da sam odigrao 5 parova, jedan je bio Karlovac koji je tada dobio mislim 0:1 Osijek u gostima, Slavena pobjeda doma protiv Hajduka i još tri para koja se ne sjećam... ugl dobio 400 kn sav sretan i prvo šta sam napravio sam si kupio novu Nike torbu za trening. Bez kopački one su još bile dobre  Grin Grin.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]  All
  Print  

Jump to: