Bitcoin Forum
September 24, 2026, 09:48:35 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20]  All
  Print  
Author Topic: Sport i Kladionica  (Read 5757 times)
katanic97
Hero Member

Activity: 840
Merit: 1403

View Profile WWW
Today at 10:34:00 AM
Merited by Rikafip (1)

Ekipa ima li nesto za danasnji pocetak lige nacija? Hocete igrati vise na golove? Mozda i neki fix ne bi bio los. Ja bih mozda probao ovako
- Portugal - Wels GG kvota 2.11
- Serbia - Greece GG kvota 1.80
- Norway - Denmark 1 kvota 1.80
- Netherlands - Germany 0-2 kvota 2.30

Znam da je poslednji par rizican,ali imam neki osecaj da ce biti dosadna utakmica

Rikafip
Legendary
*

Activity: 2618
Merit: 8398

View Profile
Today at 01:23:11 PM

Ekipa ima li nesto za danasnji pocetak lige nacija? Hocete igrati vise na golove? Mozda i neki fix ne bi bio los. Ja bih mozda probao ovako
Ako se dobro sjecam, u prosloj ligi nacija je bilo malo golova tako da mislim da cu izbjegavati BTTS.

@Trofo jel imas kakve tipove za danas/sutra? Neke sigurice, imam $25 freebet od SB a jos nisam nista odigrao a vrijeme istice jer utakmice moraju biti zavrsene najkasnije sutra.

Ne znam jeste ispratili, ali objavili su dizajn novog Dinamovog stadiona. Cekali smo na to desetljecima, a na kraju su izabrali najgori moguce, izgleda kao nesto sto je radjeno prije 50 godina, a ne moderni nogometni  stadion sa spojenim tribinama. Izgleda da maksimirsko ruglo i dalje ostaje, samo u malo izmjenjenoj varijanti.

Jebi se Bobane.

cryptofrka
Legendary
*

Activity: 3122
Merit: 3256

View Profile WWW
Today at 01:29:43 PM

Je, odurno nešto - bez ikakvog smisla i logike.

Vjerojatno ću 3 puta umrijet prije nego se izgradi pa nema smisla previše se uzrujavat al odabir je stvarno nevjerojatan.

Trofo
Legendary
*

Activity: 3346
Merit: 3953

Money is broken, use BTC!

View Profile
Today at 02:52:13 PM
Merited by Rikafip (1), katanic97 (1)

Ako se dobro sjecam, u prosloj ligi nacija je bilo malo golova tako da mislim da cu izbjegavati BTTS.

@Trofo jel imas kakve tipove za danas/sutra? Neke sigurice, imam $25 freebet od SB a jos nisam nista odigrao a vrijeme istice jer utakmice moraju biti zavrsene najkasnije sutra.

Ja sam ipak na both to score uvijek. Nizozemska - Njemačka se čini kao zicer a meni se sviđa i Srbija - Grčka. Grčka je baš solidna tako da mislim da zabijaju sigurno i ne gube. Ili BTS ili x2 na Grke.

Norveška nikad nije dobila Dansku ali mislim da će ih danas uništiti. ML ili ML i oba daju. To mi je 3:1 ili tako nešto tekma.

Joca97
Legendary
*

Activity: 4480
Merit: 1040

View Profile WWW
Today at 05:24:46 PM
Merited by katanic97 (2)

Ja sam ipak na both to score uvijek. Nizozemska - Njemačka se čini kao zicer a meni se sviđa i Srbija - Grčka. Grčka je baš solidna tako da mislim da zabijaju sigurno i ne gube. Ili BTS ili x2 na Grke.

Norveška nikad nije dobila Dansku ali mislim da će ih danas uništiti. ML ili ML i oba daju. To mi je 3:1 ili tako nešto tekma.

Holandija protiv Nemacke je meni bukvalno zicer za golove. Oba tima igraju napadacki fudbal plus Nemacka je pozvala 44 igraca tako da ce na jednoj utakmici igrati 22 i na drugoj njihovoj utakmici tako da znaci da nisu uigrani sigurno igraci Nemacke i zato mislim da moze lagano biti mnogo golova. Btts je siguran dobitak za mene.

Srbija protiv Grcke ce sigurno biti neizvesno pogotovo zato sto Srbija bas ne igra nesto preterano dobro tako da tu mislim da moze Over 2.5 goals sigurno da dodje jos plus je kvota preko 2 za Over 2.5 goals.

█████████████████████████████
███████████▀▀██▀█████████████
███████▀▀████▄▄████▀█████████
█████████▄▄██████▄▄█▄▄███████
████████▀▀████████████▀▀█▀▀██
████████████▀▀█▀▀▄██████▄████
███████▄▄████████████▀███████
███████████▄███████▄▄█▄▄█████
███████▀▀████████████████████
███████████▀█████▀▀█▀▀███████
███████▄▄██████████▄▄████████
███████████▄▄██▄▄████████████
█████████████████████████████

🕶 NO KYC 
|🜲 
VIP ❯❯❯❯
TRANSFER
| 
WEEKLY
RAKEBACK
|
| 
  PLAY NOW   
paco92x
Hero Member

Activity: 658
Merit: 525

View Profile
Today at 06:48:09 PM

Ne znam jeste ispratili, ali objavili su dizajn novog Dinamovog stadiona. Cekali smo na to desetljecima, a na kraju su izabrali najgori moguce, izgleda kao nesto sto je radjeno prije 50 godina, a ne moderni nogometni  stadion sa spojenim tribinama. Izgleda da maksimirsko ruglo i dalje ostaje, samo u malo izmjenjenoj varijanti.

Jebi se Bobane.

Ma i ja volim najviše odigrati BTTS pa nekako sam pikirao večeras Nizozemce i Nijemce te Kosovare i Irce na ovu drugu je dosta visoka kota 2.05 ali mislim da može to bez problema bit oba daju gol. Kosovari puno daju i primaju barem je tako bilo prosli put.

Stadion čisti užas, nakon ove mini ljepotice na Kranjčevićevoj ovo je čisto ruglo. Nemogu vjerovati da je ovo napravljeno bez imalo mašte, ljepote. Čista 1 od dizajna ako ovako bude.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20]  All
  Print  

Jump to: