Ekipa ima li nesto za danasnji pocetak lige nacija? Hocete igrati vise na golove? Mozda i neki fix ne bi bio los. Ja bih mozda probao ovako
Ako se dobro sjecam, u prosloj ligi nacija je bilo malo golova tako da mislim da cu izbjegavati BTTS.
@Trofo jel imas kakve tipove za danas/sutra? Neke sigurice, imam $25 freebet od SB a jos nisam nista odigrao a vrijeme istice jer utakmice moraju biti zavrsene najkasnije sutra.
Ja sam ipak na both to score uvijek. Nizozemska - Njemačka se čini kao zicer a meni se sviđa i Srbija - Grčka. Grčka je baš solidna tako da mislim da zabijaju sigurno i ne gube. Ili BTS ili x2 na Grke.
Norveška nikad nije dobila Dansku ali mislim da će ih danas uništiti. ML ili ML i oba daju. To mi je 3:1 ili tako nešto tekma.
Hahah sve si pogodio,Norveska nije bas unistila Dansku ali 3:2 je sasvim ok rezultat. Srbija-Grcka je doslo u 2. poluvremenu a Nemacka na kraju.
Zato je mene Wels srusio za gol,pogodim od 0-2 kvotu 2.30 i padnem za gol na Welsu.100e je bio dobitak,nije nesto,ali dobro bi doslo
- Portugal - Wels GG kvota 2.11
- Serbia - Greece GG kvota 1.80
- Norway - Denmark 1 kvota 1.80
- Netherlands - Germany 0-2 kvota 2.30
Eto ako se setis,baci jos neki tiket ovde,pa da ispratimo,castim te sigurno kad dodje