Paramın %40'ını güvendiğim bir lowcap altcoine all in koydum. 3x ile 30x arası bir beklentim var. 2x'ten itibaren kademeli olarak 30x'e kadar parça parça bırakmayı düşünüyorum.
Yok hayır boğa yok ayı varsa bu coinde uzun vadeli yatırımcı olarak kalacağım. Sıfırlanma ve hiç yükselmeme ihtimalinide göze aldım. Yani ok yaydan çıktı artık.
%40 bir shitcoin ile kumar oynamak için çok yüksek oran. Kumarbaza hamle söylemek gibi bir saçmalığın içine düşmüş olacağım ama yine de risk yönetimini daha iyi ayarlamanızı tavsiye ederim.
Acemilik zamanlarımda oynadığım bir kaç kumarı ve sonuçlarını göstereceğim size. Bittrex borsasına 0.02
BTC göndererek bu parayla kumar oynayabileceğimi düşünüyordum.
Game: Tepe noktası 192.000 satoshiydi ve bende iyi bir kumarbaz olduğumu düşündüğüm için fiyatı 1/6'ya düştüğünde 32000 satoshi'den alım gerçekleştirmiştim. Proje hakkında sadece yüzeysel bir araştırma yaparak. Aradan geçen neredeyse 3.5 sene ve şu an 0.00000380. Aldığım fiyatın neredeyse 1/100'üne düşmüş durumda. Ekibin ceo'yu protesto ederek ayrılması sonucu gelinen sonuç bu. Ölü kedi sıçramasının tam tepesinden alım yapmışım 2018 yılında.
VTC: Tepe noktası 90.000 satoshi. 45000 satoshi iken alıp 48000 iken satmışım. 37000'den biraz, 30000'den biraz daha ve 5000 satoshi fiyatla epey alım yapmışım. Şu an 1400 satoshi.
Kalan çok küçük miktarı ise
BTC olarak saklamışım. Bugün geldiğim noktada ise sadece sakladığım
BTC karda, diğerleri neredeyse yok olmak üzere. O zamanlar bu işlemleri %40 bütçe ile gerçekleştirmiş olsaydım muhtemelen bugün elimde neredeyse hiç bir şey kalmamıştı.
* Yazdıklarımı ben sizden iyi biliyorum tarzında üst perdeden sözler gibi algılamayın, sadece kendimden örnekler vererek araştırmanın ve risk yönetiminin ne kadar önemli olduğunu göstermeye çalışıyorum. Çok yüksek risk almak çoğu zaman kaybettirir, nadiren zengin eder.