vay arkadas herkes cz ye sövmüş, öngörüleri hiç cıkmadı diyen bile olmus(adam rakipsiz lider ama öngörüleri yanlış lol) ne dediyse tersi cıkmış. Şakamısınız?
ether güncel haliyle işlevini yitirmiştir ötesi yok. 100 dolarlık coin transfer etmeye calısın bakalım fee ne ödüceksiniz?100 dolarlık swapa 250 dolar fee ödemek sizin hosunuzamı gidiyor? millet farmını bozamıyor feesi gelirinden fazla oldugu icin. bide bu geçiçi durummuş fee ler böyle kalmazmış. ulan skale icosuna girdim eyluldu sanırım 200 dolar fee ödedim bu geçiçi durum kac yılda geçecek? gecen yazda feeler gayet boru gibiydi.
surda yazanların en az yarısının ether ağında işlemi yoktur bundan eminim. olsa zaten böyle boş konuşmaz.
işin özü ether ya seve seve acilen eth 2.0a geçer yada 2.liği kaptırır. fanboylugu bırakın. yoksa siz teknolojisi icin mi burdasınız?
Sadece Ethereum için değil, hiç bir şirketin fanboyluğunu yapmak doğru değil.Bunun herkes bilincinde sanırım.Ama Cz açısından bakarsak Ethereum tarafına laf söylemesini etik bulmuyorum.Hele ki benzer işlemleri yapabilen bir altcoin sahibi vasfıyla...
Vitalik Buterin çıksa ve BNB’ye laf söylese de aynı şeyleri söylerdim.Herkes hemen hemen bunu söylemiş.Ethereum tarafında bir kaç sene önce 0.küsürlü dolarlara transfer gayet mümkündü bunu siz de hatırlıyorsunuzdur.Şuan ki durumdan kimse memnun değil.Mecbur olduğumuz zaman bu komisyonlar ile ağ kullanımı yoluna gidiyoruz.Kimse fazla komisyon ödemek istemez zaten.
Ethereum 2.0 güncellemesini bir an önce de bitirirse -istenilen ve beklenilen ölçüde başarılı olduğunu varsayarsak- BNB unutulur.Sadece biraz CZ antipatiliği baskın geldi bizlere
Saygılarla.