Na, aia cu masa Pamantului a fost un exemplu. Din cate vad DuracellDeMonaco se asteapta sa avem intercity si poate ca nu se opreste in toate statiile noastre ponosite.
Uhm... cu riscul (
speranta? ) de a transforma acest topic intr-un nou
Wall Observer, de cand am
aflat despre Bitcoin am inteles principiul de functionare al Bitcoin, precum si ideologia crypto-anarhica si libertariana pe baza caruia a fost creat, mereu am fost de parerea lui Satoshi. Mai precis: "in timp (Bitcoin) fie va ajunge sa aiba o valoare foarte mare sau nu va avea nicio valoare". Din pacate, desi am cautat acest citat vreme de aproape o ora, nu am reusit sa-l gasesc. Am gasit altul insa,
similar:
"In this sense, it's more typical of a precious metal. Instead of the supply changing to keep the value the same, the supply is predetermined and the value changes. As the number of users grows, the value per coin increases. It has the potential for a positive feedback loop; as users increase, the value goes up, which could attract more users to take advantage of the increasing value."
Dat fiind ca pana acum nu a tins spre o valoare 0 -- ci, din contra, a crescut constant in timp, in jos nu vad ca ar mai lua-o. In sensul ca nu spre 0. Fluctuatii vor mai exista, evident. Si dat fiind ca avem o cantitate finita, care poate doar sa scada in timp si deci sa devina si mai greu de procurat, valoarea nu are cum sa se duca decat in sus. Pana unde...? Asta este greu de estimat. Insa eu unul sunt ferm convins ca o valoare chiar si de 500.000$ sau 1.000.000$ pentru o unitate nu ar fi ceva imposibil.
Referitor la 66.600$, la un moment dat, in timp ce creste, va atinge si aceasta valoare, cu siguranta. Cum va atinge si valoarea de 58.000$, 58.001, 58.002$, 58.003$, [...] 66.599$ si tot asa. Referitor insa la partea cu speculatiile - ca va ajunge la acea valoare in 6 saptamani... ca de acolo o va lua in jos apoi va sari la 100.000$... e limpede ca lumina zilei ca asemenea afirmatii nu au niciun fundament, intrucat nimeni nu poate prevedea viitorul
Dar oricine isi poate exprima dorintele... opiniile...