Son yılların en önemli ölüm kalım maçlarından bir tanesi olarak gördüğüm dev derbide Fenerbahçe'nin kazanmasını gerekiyor.Eğer ki yenilirse İsmail Kartal büyük ihtimalle ayrılır.
Fenerbahçe bu akşam kazanırsa lig sıfırdan tekrar başlamış gibi olur ama kaybederse Fenerbahçe için şampiyonluk şansı daha da düşer çünkü bu sene 4 büyüklerin hepsi bu yarışmanın içinde ve hepsi rakiplerinin puan kaybetmesini bekliyor.
Aziz Yıldırım Galatasaray ve Liverpool maçlarını kazanabiliriz dedi ama ben kazanabileceklerini sanmıyorum.
Derbiyi Atilla Karaoğlan yönetecek, VAR'da da İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande görev alacak, umarım güzel bir maç yönetirler beraber.
Fenerbahçe bu maçı kaybetse de sezonun sonuna kadar aradaki farkı kapatır, öyle çok büyük sıkıntı olacak bir durum yok bence. Bu maç kesinlikle çok önemli, kazanan için büyük bir avantaj olacak ama sanki sezonun sonları yaklaşıyormuş gibi düşünmeye de gerek yok. Daha senenin başındayız ve hakemler değişir, federasyon değişir, takımlar değişir, ekonomi değişir

Bu maçta favori görünen bir takım yok benim gözümde. Galatasaray daha mı iyi? Sanmıyorum. Aynı şey Fenerbahçe için de geçerli. Gününde olan takım bu maçı kazanır, bu maç için tahminde bulunmak tamamen şans oyunu bence