Bitcoin Forum
August 04, 2026, 03:28:53 AM *
News: COLDCARD users only: critical vulnerability risks funds stored on COLDCARD devices; immediate action required

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 [260]
  Print  
Author Topic: Türkiye Süper Ligi Ana Konusu  (Read 45639 times)
Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1470
Merit: 1037

View Profile
August 03, 2026, 07:14:47 PM

Şimdi düşünüyorum da Beşiktaş sanki iyi etti ya Salah'ı almamakla. Trabzonspor alacak gibi görünüyor ama olsun. Çünkü takımın dengesini çok bozabilecek bir oyuncu. Beşiktaş'ta güzel ilerleyen bir sistem varken Salah gelmiş olsaydı Vincenzo Italiano'nun planlarında ciddi değişiklik yapması gerekebilirdi. 34 yaşında da olsa dünya yıldızlarından birisi olan bir oyuncu söz konusu. Onun etrafında oynanan bir oyun tasarlamak durumunda kalınırdı. Şimdi aynısını Fatih Tekke yapacak ve ben pek de bu konuda istekli olduğunu sanmıyorum.  Grin

Trabzonspor başkanı direkt olarak yalanladı Muhammed Salah haberini, yani alma falan olayı yok bence de alsalarda ne yapacaklar Salah ile. Şampiyon mu olacaklar, olmayacaklarsa hiç bir değeri yok Trabzonspor gibi bir takımın.
Aldıkları an ekonomik sıkıntılar baş gösterebilir Trabzonspor'da, ben almamalarından yanayım, şu an oldukları işte çok iyiler, oyuncu bulup satsalar bence yeterli.

Beşiktaş, Salah transferini çok iyi yönetti, açıklamalar falan çok iyiydi, kimse de neden almadınız diyemez artık, alsalardı takımı adamın üstüne yapacak gibi bir şeydi.

Başkan güya yalanladı ama şimdi de bazı yerlerde Vlahovic ile Salah'ı aynı uçakla Trabzon'a getirmeyi planlıyorlar dedi. Eğer başkan yalanladığiı halde Salah'ı getirirse bu durum imam cemaat meselesine döner.
Vlahovic'i büyük ihtimalle Aziz başkan bize getirecek. Sessiz duruyor ama her an Vlahovic Fenerbahçe'de haberin duyabiliriz. Guirassy kesinlikle olmadı şuan boşta olan bonservissiz tek oyucnu Vlahovic

%100 yalan bir haber bence, Trabzonspor'un bu kadar maddi gücü yok bu bir gerçek, sponsporlar falan ne olursa olsun bu paraları vermek Trabzonspor için saçmalıktan ibaret, bence başkan doğru söylüyor.

Vlahovic'in bildiğim kadarıyla önceliği Avrupa'daki büyük takımlar ondan sonra duruma göre Türkiye düşünebilir diye biliyorum.
Avrupa'dan büyük takımlardan bir teklif almaz ise o zaman gelir bizim memlekete bu adam.
Vlahovic bir dönem parladı da sonra unutuldu gitti ya. Juventus da son zamanlarda ne başarısı oldu ki? Bence Türkiye’ye gelip dünya kadar para dökmeyelim böyle oyunculara. Fransa, Hollanda ve Rusya’da oyuncu arayışına girersek o ayarda daha ucuza bir sürü oyuncu bulabilir takımlarımız bence. Gözlemci ağı çok önemli ülke futbolu için. Ben federasyon yerinde olsam gözlemci eğitimlerini arttırırdım.

xzone
Legendary
*

Activity: 3388
Merit: 1866

View Profile
August 03, 2026, 08:31:14 PM

Galatasaray,  hazırlık maçında Rennes ile 3-3 berabere kalmış. Beraberlik golü uzatma dakikalarında Barış Alper’in penaltı golünden gelmiş. Galatasaray hiç hazır bir görüntü vermedi bence bu sene lig için. Bu yüzden ligin başlamasından sonra puan kaybederlerse şaşırmayacağım. Oynadığı hiç bir hazırlık maçını kazanamaz mı bir takım ya? Kazananamamış durumdalar. Taraftar isyan ediyor haklı olarak.

Bu senenin favori takımı kesinlikle Galatasaray değil, en azından şimdilik öyle bir havaları yok. İlk haftalarda puan kaybetmeye çok müsait gibi bir görüntü çiziyorlar. Artık ağustos ayındayız ve yakınların yavaş yavaş hazır olması gerekiyor, hala tatil kafasında görünüyor oyuncular.
Ne düzgün transferler gördük ne de iyi bir izlenim oluşturdular. Bu sezon Fenerbahçe ya da Beşiktaş öne çıkacak gibi görünüyor, Galatasaray uzun aradan sonra şampiyonluk yarışından erken kopacak gibi bir his var içimde Smiley

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
MK-74
Legendary
*

Activity: 2058
Merit: 1632

View Profile
August 03, 2026, 08:51:56 PM

Galatasaray,  hazırlık maçında Rennes ile 3-3 berabere kalmış. Beraberlik golü uzatma dakikalarında Barış Alper’in penaltı golünden gelmiş. Galatasaray hiç hazır bir görüntü vermedi bence bu sene lig için. Bu yüzden ligin başlamasından sonra puan kaybederlerse şaşırmayacağım. Oynadığı hiç bir hazırlık maçını kazanamaz mı bir takım ya? Kazananamamış durumdalar. Taraftar isyan ediyor haklı olarak.

Bu senenin favori takımı kesinlikle Galatasaray değil, en azından şimdilik öyle bir havaları yok. İlk haftalarda puan kaybetmeye çok müsait gibi bir görüntü çiziyorlar. Artık ağustos ayındayız ve yakınların yavaş yavaş hazır olması gerekiyor, hala tatil kafasında görünüyor oyuncular.
Ne düzgün transferler gördük ne de iyi bir izlenim oluşturdular. Bu sezon Fenerbahçe ya da Beşiktaş öne çıkacak gibi görünüyor, Galatasaray uzun aradan sonra şampiyonluk yarışından erken kopacak gibi bir his var içimde Smiley

Şu an Galatasaray'da bir gevşeklik söz konusu ve dediğinize katılıyorum, Galatasaray şu an için favori değil.
Hala transferlerde sıkıntı var, adam gibi oyuncular alınmamış durumda ve taraftar olarak bu konuda atak bekliyoruz, sanki geç kalınmış hissi var ama daha transfer dönemi bitmediği için ağır eleştirilerde bulunmayacağım.
Ama ilk 11'in yedek oyuncuları için transferler yapılabilirdi ve bu eksiklikler giderilebilirdi, bu konuda pek bir şey yapmadıklarını düşünüyorum.

Erken kopma falan olacağını sanmam ama favori durumda olmadığımız belli oluyor.

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1736
Merit: 1109

View Profile
August 03, 2026, 09:08:39 PM

Şu an Galatasaray'da bir gevşeklik söz konusu ve dediğinize katılıyorum, Galatasaray şu an için favori değil.
Hala transferlerde sıkıntı var, adam gibi oyuncular alınmamış durumda ve taraftar olarak bu konuda atak bekliyoruz, sanki geç kalınmış hissi var ama daha transfer dönemi bitmediği için ağır eleştirilerde bulunmayacağım.
Ama ilk 11'in yedek oyuncuları için transferler yapılabilirdi ve bu eksiklikler giderilebilirdi, bu konuda pek bir şey yapmadıklarını düşünüyorum.

Erken kopma falan olacağını sanmam ama favori durumda olmadığımız belli oluyor.
Daha 1 ay var sezonun açılmasına o yüzden yelkenleri indirmenin, karaları bağlamanın zamanı değil. Erken daha Galatasaray Eylül ayında Osimhen’i çekmiş bir takım. Beşiktaş olarak zaten fazlasıyla iyi oyunculara sahibiz bence bu sene. İtaliano da takıma hükmetmeyi güzel başarıyor. Artık bir kaç iyi bölge transferiyle birlikte daha iyi yere gelebiliriz. Galatasaray kimseyi korkutmuyor bu sene. Böyle giderse de bu durum değişmeyecek. Transfer şart onlara yoksa Osimhen ile olacak iş değil.

Balmain
Hero Member

Activity: 2674
Merit: 962

View Profile
August 03, 2026, 09:32:59 PM

Osimhen için tekliflerde geliyor eğer Osimhen'de transfer olursa Galatasaray kocaman bir hiç olur. Geçen sezonda takımı taşıyan, şampiyon olmasını sağlayan oyuncu oydu. Barış Alper'e iyi teklifler geliyor onu satmıyorlar, oyuncu almıyorlar ne yaptıkları belli değil. Ortada düzgün transfer yok dört sene şampiyonluk yetti kafasında herhalde yöneticiler anlamadım ben bu işi.

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1736
Merit: 1109

View Profile
August 03, 2026, 10:16:38 PM

Osimhen için tekliflerde geliyor eğer Osimhen'de transfer olursa Galatasaray kocaman bir hiç olur. Geçen sezonda takımı taşıyan, şampiyon olmasını sağlayan oyuncu oydu. Barış Alper'e iyi teklifler geliyor onu satmıyorlar, oyuncu almıyorlar ne yaptıkları belli değil. Ortada düzgün transfer yok dört sene şampiyonluk yetti kafasında herhalde yöneticiler anlamadım ben bu işi.

Barış Alper’e teklif geldiyse direkt satmalılar. Barış bir kaç maç iyi oynamış bir balon bana göre. Bu sene bunun sönebileceği riskini almadan satmalılar. Cenk tosun gibi premier lige gidip geri döner Galatasaray onu bedavaya geri alır. Bu bir fırsat aslında Galatasaray için söylentilere göre premier ligden teklifler falan varmış doğruysa. Geçen sene Arabistan için takıma rest çeken barış bu sene durmaz herhalde.

RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2940
Merit: 1551

View Profile
Today at 02:55:01 AM

Barış Alper’e teklif geldiyse direkt satmalılar. Barış bir kaç maç iyi oynamış bir balon bana göre. Bu sene bunun sönebileceği riskini almadan satmalılar. Cenk tosun gibi premier lige gidip geri döner Galatasaray onu bedavaya geri alır. Bu bir fırsat aslında Galatasaray için söylentilere göre premier ligden teklifler falan varmış doğruysa. Geçen sene Arabistan için takıma rest çeken barış bu sene durmaz herhalde.
Hocam teklifler falan konuşuluyor tabi ben de okudum da Galatasaray muhtemelen 60-65 civarında diretiyor bence 65 milyon vereni bulursan zaten öp de başına koy Osimhen’e de teklifler gelmeye başlamış söylediklerine göre 100 civarında bir paraya onu da elden çıkarırlar sonra bu sene durgun geçer gelecek seneye odaklanmaya başlarlar bence zaten arka arkaya kaç senedir şampiyon oldular şampiyonluğa tek başına ambargo koydular biraz da bizim şampiyon olmamızı istesinler diye (umut ediyorum)

Pages: « 1 ... 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 [260]
  Print  

Jump to: