Bitcoin Forum
April 10, 2026, 11:57:07 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99]
  Print  
Author Topic: Şampiyonlar Ligi 2025/2026  (Read 16837 times)
Balmain
Hero Member

Activity: 2562
Merit: 950

View Profile
April 09, 2026, 11:29:06 PM

Liverpool Arne Slot yönetimindeki ilk sezonunda harika bir şampıyonluk yaşadıktan sonra bu sezon kesenin ağzını sonuna kadar açtılar ancak transfer ettikleri oyunculardan istedikleri verimi aldıklarını söyleyemeyiz. Özellikle İsak'a verilen inanılmaz bonservis bedelinden sonra oyuncunun sakatlanması büyük şanssızlık oldu. Ben Anfield'da hala Liverpool'un şansı olduğunu düşünüyorum.

Liverpool için sezon çok kötü geçiyor. Bu da tamamen Arne Slot’a yazar. Çünkü transfere çok yüksek bütçe ayırıp başarısız bir sezon geride kalıyor, bunun başka bir açıklaması olamaz. Ben Liverpool’un rövanşta şansının olmadığını düşünüyorum. Çünkü PSG ilk maçta öyle bir top oynadı ki Liverpool’u sıradanlaştırdı resmen. Arne Slot tıpkı GS maçı gibi İngiltere’de geri dönüş planları yapıyordur ama bu sefer rakip son şampiyon bunu unutmamalılar.
Kesinlikle öyle. Liverpool şuanki durumunun başka açıklaması yok. Sezon başında Arne Slot'un eline ciddi bir kadro ve önemli bir bütçe verildi, ama sahadaki oyun ne istikrarlı ne de güven veriyor, alınan sonuçlarda berbat. Oyuncular bireysel olarak kaliteli olabilir ama sahada bir bütünlük olmayınca hiç bir işe yaramıyor. Rövanş için de açık konuşmak gerekirse çok fazla umut veren bir tablo yok. Sıradan oynadıkları için sıradan göründüler.

W Jr.
Copper Member
Legendary
*

Activity: 1974
Merit: 1470

View Profile
Today at 07:18:38 AM

Liverpool Arne Slot yönetimindeki ilk sezonunda harika bir şampıyonluk yaşadıktan sonra bu sezon kesenin ağzını sonuna kadar açtılar ancak transfer ettikleri oyunculardan istedikleri verimi aldıklarını söyleyemeyiz. Özellikle İsak'a verilen inanılmaz bonservis bedelinden sonra oyuncunun sakatlanması büyük şanssızlık oldu. Ben Anfield'da hala Liverpool'un şansı olduğunu düşünüyorum.

Liverpool için sezon çok kötü geçiyor. Bu da tamamen Arne Slot’a yazar. Çünkü transfere çok yüksek bütçe ayırıp başarısız bir sezon geride kalıyor, bunun başka bir açıklaması olamaz. Ben Liverpool’un rövanşta şansının olmadığını düşünüyorum. Çünkü PSG ilk maçta öyle bir top oynadı ki Liverpool’u sıradanlaştırdı resmen. Arne Slot tıpkı GS maçı gibi İngiltere’de geri dönüş planları yapıyordur ama bu sefer rakip son şampiyon bunu unutmamalılar.
Kesinlikle öyle. Liverpool şuanki durumunun başka açıklaması yok. Sezon başında Arne Slot'un eline ciddi bir kadro ve önemli bir bütçe verildi, ama sahadaki oyun ne istikrarlı ne de güven veriyor, alınan sonuçlarda berbat. Oyuncular bireysel olarak kaliteli olabilir ama sahada bir bütünlük olmayınca hiç bir işe yaramıyor. Rövanş için de açık konuşmak gerekirse çok fazla umut veren bir tablo yok. Sıradan oynadıkları için sıradan göründüler.
Kağıt üstünde en iyi takımlardan birisi Liverpool özellikle geçen sene de şampiyon olduklarını düşünürsek.Bu sene ise bambaşka bir Liverpool var.Çok kötü oynuyorlar ve bir sürü puan kaybı yaşadılar.Bu yetmiyor gibi bir de ruh da yok.Oyuncular ruhsuz, kötü, berbat oynuyorlar.Şampiyonlar liginde biraz şanslılardı ama PSG karşısında elenmekten başka bir şey yapacaklarını sanmıyorum.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
Pages: « 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99]
  Print  

Jump to: