Şampiyonlar ligi maçlarında Atletico beklenti dışında kazanan takım oldu. Bunun dışında diğerleri pek sürpriz olmadı. Belki Real kendi sahasında kaybetmez beklentisinde olanlar vardı ama Real de Bayern’e kaybetti sıradan bir takıma kaybetmedi. Bu yüzden genel olarak beklenti doğrultusunda geçti. Barcelona nasıl kaybetti hala şaşkınım.
Real'in ikinci maçta kazanacağını sanmıyorum çünkü takım oyunu anlamında Bayern Münih daha iyi ve saha fark etmeden gol atabilirler Real Madrid'e. Diğer açıdan bakarsam da bahsettiğimiz takım Real Madrid ve bireysel yeteneklerde işi bitirdikleri çok oldu. Bu yetenekler aynı zamanda birçok maçta da takım oyunundan uzak kalınmasına sebep olduğu için istedikleri sonuçları alamamalarına neden oldu. Aslında bu maç için tahmin yapmak zor ama yine de ben Bayern'in tur atlayan taraf olacağını düşünüyorum.
Barcelona ilk maçı kaybetti ama ikinci maçta bence Atletico'yu eleyecekler. İstedikleri pozsiyonları buldular ama golü bulamadılar. Rakibi sahasından çıkarmadan oynamayı başardılar derken ilk yarının sonlarına doğru kırmızı kartla oyun değişti. Atletico golü attıktan sonra da iyi dayandı ve skor avantajını aldı. İkinci maçta Barcelona daha dikkatli oynar ve bulduklarını atarlar.