Bitcoin Forum
October 25, 2026, 09:52:03 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25]  All
  Print  
Author Topic: E-spor bilgi,tartışma ve tahmin konusu  (Read 5943 times)
Balmain
Hero Member
*****
Offline

Activity: 2758
Merit: 976



View Profile
October 19, 2026, 10:52:22 PM
 #481

Aurora Thunderpick turnuvasında yarı final oynayacak. Yakından tanıdığımız Furia ile hep bunlarla yarı finalde denk geliyoruz. Aurora kötü başlangıç yapmıştı turnuvaya daha sonrasında toparladı. Kyxsan forma girdi insanların istediği vuran IGL oldu şuan tam olarak. 9z maçında en iyi istatistiğe sahipti. Final görürsek Wicadia'da bu turnuva mvp olarak seçilir büyük olasılıkla. Zor bir maç olacak muhtemelen finale çıkabilirsek final daha kolay olur diye tahmin ediyorum.

Takım iyi oynuyor ve günündeyse de finale de çıkabilecek seviyede şu an. İyi bir başlangıç yapmamıştı kadro ama şimdi gayet iyi seviyeye geldiler. Form tutan oyuncuların olması ve bu oyuncuların dönem dönem değişmesi bir takımda olabilecek en iyi şeylerden biri ve şu an takımdaki havada bunun böyle olacağını gösteriyor.

Zorlu maç olacak yarı finalde rakip kim gelirse gelsin çünkü finale bir adım kalıyor ve performansta düşüş olabilir heyecandan dolayı. Takımın bunun üstesinden gelmesi lazım ve gelecek gibi de duruyor.
Zor bir maç olacağını hatta Aurora'nın kaybedeceğini tahmin ediyordum öyle de oldu. Furia zor bir takım, en ufak hatalarda bile affetmiyorlar. Bugün üçüncülük maçı vardı Falcons'a karşı Anubiste kaybetsek bile diğer haritalarda üstün gelerek maçı kazandık bir üçüncülük daha geldi. Bence takımın istikrarı iyi daha da iyi olabilir. Aslında Xantares'i bir kaç turnuva bench etseler yerine başka oyuncu deneseler iyi bir deneme olabilir. Denenmesi gerekiyor bana göre.

Bence sıradaki turnuvalarda daha başarılı olacaklar. Takım yeni ve her maç iyiye gidiyor. Bu maç zorlu olacaktı belliydi de ve oldu. Rakip hep hazır bir şekilde oynadı ve çok fırsat vermedi. Artık bir sonrakine kaldı diyebiliriz. Takımın istikrarı önemli bir konu ve istikrarı sağlamak için de ne yapmaları gerekiyorsa yapmalılar. Bunun gerçekleşmesi için de bazı oyuncuların bench'e çekilmesi mi iyi olur yoksa daha farklı bir taktik mi gerekir bilmiyorum ama takımın gidişatı iyi.

Xantares'in gününde olduğunda neler yaptığını takıma katkısının ne seviye olduğunu biliyoruz. Bunu her maça yayabilse çok iyi olacak ama bu kolay değil. Bench konusundaki fikrinizi takım düşünecek mi göreceğiz ama Xantares'in her zaman takımda olmasını isterim çünkü iyi olduğunda maçlarını izlemek keyifli oluyor.
Yakında bu tarz bir deneme yapılacağını tahmin ediyorum Xantares için.


FURIA, Thunderpick turnuvasının şampiyonu oldu. İyi oynadılar ve bunu hak ettiler. KSCERATO, 1.34'lük reytingiyle MVP seçildi.

BB'nin Mirage haritasında kazanması için sadece bir raunt kalmıştı. Bunu nasıl ellerine yüzlerine bulaştırmayı başardılar? Bombayı kurduktan sonra o raundu kaybettiler. Size söylemiştim; eğer BB o raundu harcarsa finali kaybederler diye tam olarak da öyle oldu. FURIA, finali aslında kıl payı kazandı.

Balmain
Hero Member
*****
Offline

Activity: 2758
Merit: 976



View Profile
October 24, 2026, 11:25:38 PM
 #482

The Mongolz geri döndü korkutucu bir takımdılar şimdi tekrar öyle olmuşlar. Aurora Inferno'yu zar zor kazan demekki orada çok yoruldu Aurora oyuncuları. Ardından Nuke'te sadece iki round kazanabildiler bu biraz utanç verici oldu. Mongolz kadroyu bozduktan sonra tekrardan top takım olmaz diye düşünüyordum benim gibi düşünen bir sürü kişi vardır eminim, demek ki varmış bildikleri.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25]  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!