IEM Cologne'de Major heyecanı başladı bu arada. İlk aşama ile başladık tabi daha bize gelene kadar bir aşama daha olacak daha önce de dediğim gibi. Ben Space Soldiers zamanındaki ruhu çok özledim ya. Keşke o günlerdeki performanslar geri gelse.
İmkanı yok bence, doğruları konuşmak gerekirse. Dünya sıralamasında üç dört yada beşinci sıralara gelinebilir. Klasik kadroyla tekrar sıralamada söylediğim yerlere gelmekte imkansız. Karma takıma dönersek iyi transferler olursa belki olur. Vitality ve Navi varken ilk ikiye kolay kolay hiç bir takım yaklaşamaz bence de.
Aynen katılıyorum. Mevcut kadromuzla öyle büyük hedefler koymak zor. Evet bir kere büyük bir turnuvada final oynadık ama düzenli olarak bu seviyelerde oynayabilen bir takım değiliz. Aurora'nın daha büyük hedefler istiyorsa büyük transferler de yapması lazım.
Bazı takımların istikrarı diğer takımları zorladı ve sürekli olarak bu takımların başarılı olması da artık yeni takımlar da şampiyon olsun ve rekabet artsın dedirtti. Vitality ve NAVİ'nin kadroları çok iyi ve en önemlisi de istikrarlı takımlar. İzleyiciler majorde sürpriz takım istiyordur belki ama bu sürpriz takımın da istikrarlı olması önemli.
Bir harita bile almak zor bazı takımlardan ve durum böyleyken de istikrarlı olmalarını beklemek gerçekçi bir yaklaşım olmuyor. Takımlar arası fark daha fazla açılmaması da gerekiyor çünkü turnuva başlamadan finalistleri söyleyebiliyoruz.