Bitcoin Forum
July 21, 2026, 10:06:29 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22]  All
  Print  
Author Topic: E-spor bilgi,tartışma ve tahmin konusu  (Read 5162 times)
Distraction
Hero Member

Activity: 2786
Merit: 608

View Profile
Today at 05:17:27 PM

Wicadia bildiğim kadarıyla oldukça sık FACEIT'te maç oynuyor. Oradan zaten yabancılarla iletişimli oynamaya alışıktır baya. woxic ve XANTARES zaten bu konuda tecrübeli dediğiniz gibi. Bu arada Aurora'nın yeni kadro ile ilk maçı yarın olacak çünkü StarLadder kapalı elemeleri de başlıyor bir yandan. Yarın K27 olacak ilk rakip. Hemen sonraki gün de Blast Bounty maçı var FOKUS ile. Böyle böyle güzel bir ısınma olur hem resmi turnuvalarda. Ben iki maçı da rahat alırız diyorum ya.

execijutiere
Legendary
*

Activity: 2198
Merit: 2184

View Profile
Today at 08:23:52 PM

Yeni kadroyla ilk maçı hatta maç içindeki voicecomm'u merak ediyorum.XANTARES bakalım Maj3r yok iken yabancı bir IGL ile nasıl etkileşim halinde olacak.
Enteresan olacak yıllardır beş Türk oyuncunun bir arada oynamasına alıştık. Oyuncularda öyle yıllarca beraber oynadılar şimdi bir anda uluslararası kadroya geçtiler. Xantares zamanında BIG'de oynadı. Woxic mousesports'da oynadı bu yüzden sorun yaşamazlar. Ali Haydar'da genç ve akıllı oyuncu hemen uyum sağlayacaktır kendi oyununa bakacaktır. Maç içerisindeki voicecomm'u bende merak ediyorum genede. Maç sonrası youtube kanalında paylaşırlar muhtemelen.
Beş Türk olarak belirli bir yere kadar gelebildiler. Bizde kardeşcilik mevcut ve malesef ki duygularımıza göre hareket ediyoruz. Duygularını içten içe yaşayan bir millet olduğumuz sürece bu tarz arenalarda başarıya ulaşmakta zorlanıyoruz. Bunu CS tarihinde çokca gördük ama Valorant’a baktığımız zaman bu durum tam tersi.

█████████████████████████
████████▀▀████▀▀█▀▀██████
█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████
██▄███████████████▀▀▄▄███
███▄███▀████████▀███▄████
█████▄████▀▀▀▀████▄██████
████████▄▄████▄▄█████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22]  All
  Print  

Jump to: