Nakon puno godina ponovno odgledao
Master and Commander: The Far Side of the World. Odlican film (mozda cak i najbolji tog tipa) sa Russelom Crowom u naponu snage. Film je inace zamisljen kao prvi u serijali (baziran je na knjigama) ali nazalost iz nekog razloga je podbacio u kinima tako da se odustalo od nastavaka sto je stvarno steta.
Jedan od meni najboljih filmova općenito mislim da sam taj film pogledao jedno 10 puta i uvijek uživam ga gledat, mislim da sam nakon toga filma počeo jako cijeni Russel Crow-a, bolesno dobar film. Neznam dali si od malo novijih (2016) s njime gledao
The Nice Guys, odlično su meni odglumili i on i Ryan Gosling, i još bi napomenuo film
Unhinged dobar triller s njim u ulozi negativca.
Upravo odgledao drugu epizodu druge sezone The Last of Us. Šta reći, koju posluku porati osim da je ovo bila najbolja epizoda serije do sada te da nisam očekivao takav razvoj situacije.
Ne znam kakva je vama koji ste igrali igru, ali ova glavna glumica Bella Ramsay mi uopće nekako ne leži, iz nekog razloga me iritira.
Imam frenda koji je isto kao i ja prošao obje igre čak i nekoliko puta te željno isčekivao seriju dok nije pogledao prvu epizodu serije rekao da mrzi ovu glumicu i
odtad je razočaran i da ce je pogledat tek kad zamjene glumicu

. Tako da nisi jedini. Ja je još nisam počeo gledat uvijek nekako zaboravim možda je sad počnem gledat jer sam na zadnjoj epizodi
The Wire-a.
Sad čekam šta ce bit s McNulty-jem i Freamon nakon svog njihovog "kuhanja" kroz 5 sezonu.