Bitcoin Forum
April 01, 2026, 09:35:17 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 »
  Print  
Author Topic: Kutak za kulturni trenutak (filmovi, serije, knjige etc)  (Read 28092 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
Rikafip (OP)
Legendary
*

Activity: 2436
Merit: 7860

View Profile
April 10, 2025, 05:34:24 PM

Izlazi Black Mirror sezona 7
Sta to jos netko gleda? Serija je bila odlicna dok su jos britanci to radili (prve dvije sezone) a nakon sto je Netflix otkupio pogledao sam samo jednu sezonu i stao.

Nemoguće je proći kroz nebeski svod, osim u fantaziji, romanima, filmovima, i nasa-rusko-indijsko-kineskim streamovima.
Nebeski svod? Kuku, znaci ravna zemlja i te spike?   Shocked

Sinoc odgledao Starship Troopers po xyz put. Podcijenjeni klasik kojeg su mnogi krivo shvatili.

cryptofrka
Legendary
*

Activity: 2940
Merit: 2595

View Profile WWW
April 10, 2025, 06:35:26 PM

Nisam ni znao da postoji ovaj thread - ako i jesam, zaboravio sam.

Od svih top rated serija s IMDB-a, mislim da je Mad Men jedna od rijetkih koje nisam gledao. Počeo sam sad, na sredini druge sezone sam, postane li to ikad dobro?
Ono, kužim ideju al nije me ulovilo ni mrvicu. Ako postane bolja kako vrijeme odmiče možda dam još malo šanse, ako ne da prekinem na vrijeme.

Inače, znam da te IMDB ocjene nisu neko idealno mjerilo, al dobra su polazišna točka.

Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
April 10, 2025, 07:39:09 PM

Od svih top rated serija s IMDB-a, mislim da je Mad Men jedna od rijetkih koje nisam gledao. Počeo sam sad, na sredini druge sezone sam, postane li to ikad dobro?
Ono, kužim ideju al nije me ulovilo ni mrvicu. Ako postane bolja kako vrijeme odmiče možda dam još malo šanse, ako ne da prekinem na vrijeme.

Hah, znači nisam jedini kojem serija nije legla.

Ja sam doduše probao gledati prije možda desetak godina, odgledao 2-3 epizode i prestao jer me niti malo nije vuklo da nastavim gledati. Nije bilo onog osjećaja kad poželiš odmah odgledati cijelu sezonu u komadu. Više puta sam kao planirati dati drugu šansu jer sam ju prestao gledati nakon samo par epizoda ali eto nikad se nisam odlučio na to.

dkbit98
Legendary
*

Activity: 2912
Merit: 8609

Availa₿le

View Profile WWW
April 11, 2025, 06:29:57 AM

Nebeski svod?
Samo uživaj u showu, sigurno sam ja lud a sve što oni serviraju godinama je istina, zemlja orbitira 107,200 km/h, okreće se 1,674 km/h, a sunce je udaljeno 150,000,000 kilometara od zemlje i mi ga vidimo  Wink
Space may be the final frontier, but it's made in a hollywood basement...

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
April 11, 2025, 08:16:28 PM

Samo uživaj u showu

A ti u mentalnoj gimnastici potrebnoj da se zakrpaju sve rupe u teoriji o ravnoj zemlji.  Wink

Space may be the final frontier, but it's made in a hollywood basement...
Hah nisam čuo tu (odličnu) stvar valjda par godina, idem ju baš sad pustiti.

CroBoy12
Member
**

Activity: 671
Merit: 74

View Profile
April 14, 2025, 11:16:21 AM

Izasla 1 epizoda 2 sezone The Last of Us
cryptofrka
Legendary
*

Activity: 2940
Merit: 2595

View Profile WWW
April 14, 2025, 11:52:29 AM

Jel valja? Ja planiram večeras.
Inače, serija mi je ok, al ako netko nije igrao igricu sram vas može bit - odmah po PS di god i palite to.

Uz La vita e bella, Last of us 1 (igrica) je najljepša ljubavna priča ikad ispričana.

dkbit98
Legendary
*

Activity: 2912
Merit: 8609

Availa₿le

View Profile WWW
April 14, 2025, 08:16:18 PM

A ti u mentalnoj gimnastici potrebnoj da se zakrpaju sve rupe u teoriji o ravnoj zemlji.  Wink
Na znam o kakvom zakrpavanju rupa govoriš.
Ja sumnjam da si ti ikad uključio mozak i razmislio malo o zvaničnim brojkama koje su nam servirane... a to je ''lightyear''(9460730472580.8 km) daleko od te tvoje mentalne gimnastike.
Prvo pogledaj osnovne službene informacije i brojke o globusu i tzv galaksiji, a onda možemo više razgovarati o tome u nekoj drugoj temi.
Sve što mogu reći je da ja ne znam kakav je zapravo pravi oblik zemlje.

███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
April 14, 2025, 08:38:31 PM

Upravo odgledao, ok pocetak sezone. Definitivno nije ostavila utisak kao prva epizoda prve sezone, sto je ocekivajuce ali moze proci a i malo je zajebano sto je proslo vise od dvije godine od prve sezone pa ce trebati vremena da sve pohvatam jer nisam igrao igre.

Inače, serija mi je ok, al ako netko nije igrao igricu sram vas može bit - odmah po PS di god i palite to.
Vec par godina kontempliram o tome da stvarno moram uzeti PS5 da malo chillam u fotelji i odigram tu i tamo nesto ali uvijek nekako odustanem od toga. Ne igram apsoultno nista vec jedno 6-7 godina i bas mi ponekad fali, ali imao sam takve trenutke i u proslosti i onda kad krenem igrati dosadi mi nakon par dana pa mislim da mi vise fali taj osjecaj kad se navuces na neku igru.

Prvo pogledaj osnovne službene informacije i brojke o globusu i tzv galaksiji, a onda možemo više razgovarati o tome u nekoj drugoj temi.a onda možemo više razgovarati o tome u nekoj drugoj temi.
Neka hvala, davnih dana sam apsolvirao na toj temi na forum.hr, dok sam jos bio mlad i dao se uvuci u svakojake rasprave na netu.  Cheesy

paco92x
Sr. Member

Activity: 476
Merit: 379

View Profile
April 14, 2025, 09:37:25 PM

Igra je bolesno dobra i prvi i drugi dio, već su pare u kasici prasici za PART 3 uff, al Naughty Dog stvarno zna napraviti bolesno dobre igre.
Od Crash Bandicota do Uncharteda obožavam igrat njihove igre jer znaj spojiti sve i priču i gameplay da budu prejebeno dobri.

Vec par godina kontempliram o tome da stvarno moram uzeti PS5 da malo chillam u fotelji i odigram tu i tamo nesto ali uvijek nekako odustanem od toga. Ne igram apsoultno nista vec jedno 6-7 godina i bas mi ponekad fali, ali imao sam takve trenutke i u proslosti i onda kad krenem igrati dosadi mi nakon par dana pa mislim da mi vise fali taj osjecaj kad se navuces na neku igru.

Nemoj previše misliti,kupi.Pogotovi kada kiša pada po par dana barem ce ti dan bit malo ispunjeni, imam i ja faze kada mi se ne igra i po mjesec dva
pogotovo na proljece kada mogu malo oko kuće radit pa se stalno stime zabavljam, ali onda dođe vruće ljeto ili zimulja pa sam zatvoren u kući s playem 5 i nekom novo blockbuster igrom.
A i znan naletit na dobre popuste kad ti se nežuri odmah kupit igre. Tipa naletio na Elden Ring za nekih 25 eura iako je još nisam taknuo tako da cu je vjerovatno čuvat za ljeto.

██████████████████
████████████████████
███████████████████
█████████████████████
████████████████▄██
█████████████▀█▀██
█████████████▄██████
█████▄█▄███▀█▀██████
███████▀█████████
████████████████
████████████

Jackpot ter 
▄███████████████████████▄
██████▄░▄▄▀██████▀▄██████
███████▄░█▄░███▀▄████████
█████████▄▀█░▀▄██████████
██████████▄▀█▄▀██████████
██████████▀▄░█▄▀█████████
████████▀▄███░██░▀███████
██████▀▄██████░▀▀░▀██████
▀███████████████████████▀
███████████████▀▀░░▐█████
███████████▀▀░░░░░░██████
███████▀▀░░░▄▄▀░░░░██████
████▀░░░░░▄█▀░░░░░▐██████
██████▄▄██▀░░░░░░░▐██████
███████████▄░░░░░░███████
██████████████▄░░▄███████
██████▀░░░▀▀▀▀▀░░░▀██████
█████▀░░░░░░░░░░░░░▀█████
████▀░░░░░░░░░░░░░░░▀████
████░░░░▄█▄░░░▄█▄░░░░████
███▌░░░░▀█▀░░░▀█▀░░░░▐███
███▌░░░░▄░░░░░░░▄░░░░▐███
█████▄▄░▄█▄▄▄▄▄█▄░▄▄█████
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████

PLAY NOW 
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████
CroBoy12
Member
**

View Profile
April 15, 2025, 01:05:39 AM

Uz La vita e bella, Last of us 1 (igrica) je najljepša ljubavna priča ikad ispričana.

Normalno da valja Smiley

Nisam igrao, ali cuo sam da je igra jako dobra.
Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
April 17, 2025, 03:13:41 PM

Nemoj previše misliti,kupi.Pogotovi kada kiša pada po par dana barem ce ti dan bit malo ispunjeni, imam i ja faze kada mi se ne igra i po mjesec dva
pogotovo na proljece kada mogu malo oko kuće radit pa se stalno stime zabavljam, ali onda dođe vruće ljeto ili zimulja pa sam zatvoren u kući s playem 5 i nekom novo blockbuster igrom.
A i znan naletit na dobre popuste kad ti se nežuri odmah kupit igre. Tipa naletio na Elden Ring za nekih 25 eura iako je još nisam taknuo tako da cu je vjerovatno čuvat za ljeto.
Ma kao sto rekoh, vise mi se svidja ideja da igram nesto i fali mi taj osjecaj kad me igra skroz uvuce ali kad zaista i krenem igrati, brzo mi dosadi. Pa sam na kraju i prestao gejmati.

Nakon puno godina ponovno odgledao Master and Commander: The Far Side of the World. Odlican film (mozda cak i najbolji tog tipa) sa Russelom Crowom u naponu snage. Film je inace zamisljen kao prvi u serijali (baziran je na knjigama) ali nazalost iz nekog razloga je podbacio u kinima tako da se odustalo od nastavaka sto je stvarno steta.

Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
April 21, 2025, 08:30:15 PM

Upravo odgledao drugu epizodu druge sezone The Last of Us. Šta reći, koju posluku porati osim da je ovo bila najbolja epizoda serije do sada te da nisam očekivao takav razvoj situacije.

Ne znam kakva je vama koji ste igrali igru, ali ova glavna glumica Bella Ramsay mi uopće nekako ne leži, iz nekog razloga me iritira.

CroBoy12
Member
**

View Profile
April 21, 2025, 10:16:08 PM

Upravo odgledao drugu epizodu druge sezone The Last of Us. Šta reći, koju posluku porati osim da je ovo bila najbolja epizoda serije do sada te da nisam očekivao takav razvoj situacije.

Ne znam kakva je vama koji ste igrali igru, ali ova glavna glumica Bella Ramsay mi uopće nekako ne leži, iz nekog razloga me iritira.

Bila je nikakva i u game of thrones.

Nazad na seriju, kada se dogodilo ovo sto se dogodilo u zadnjoj epizodi znas da je serija gotova vec od iduce sezone. Samo se sjetim West Worlda, Yellowstone itd

Uvijek imam neku nadu, ali..uvijek zavrsi isto.
Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
April 22, 2025, 03:22:11 PM

Bila je nikakva i u game of thrones.
Vidis, meni je njezin lik bio bas fora u GoT, ali ovdje mi je iritantna do jaja.

Pustila neku vece zena Ghostlight i kad sam vidio IMDb opis mislio sam preskociti ali na kraju ipak pogledao. Ugodno iznenadjenje, preporuka ljubiteljima drama.

Inace, neki dan je zavrsila i treca sezona Bosch:Legacy te izgleda da nazalost nece biti nastavljena tako da nakon desetak godina necemo vise gledati inspektora Boscha sto je steta jer je imho rijec o jednoj o najboljih serija u zadnje vrijeme.

paco92x
Sr. Member

Activity: 476
Merit: 379

View Profile
April 22, 2025, 08:06:13 PM
Merited by Trofo (1)

Nakon puno godina ponovno odgledao Master and Commander: The Far Side of the World. Odlican film (mozda cak i najbolji tog tipa) sa Russelom Crowom u naponu snage. Film je inace zamisljen kao prvi u serijali (baziran je na knjigama) ali nazalost iz nekog razloga je podbacio u kinima tako da se odustalo od nastavaka sto je stvarno steta.

Jedan od meni najboljih filmova općenito mislim da sam taj film pogledao jedno 10 puta i uvijek uživam ga gledat, mislim da sam nakon toga filma počeo jako cijeni Russel Crow-a, bolesno dobar film. Neznam dali si od malo novijih (2016) s njime gledao The Nice Guys, odlično su meni odglumili i on i Ryan Gosling, i još bi napomenuo film Unhinged dobar triller s njim u ulozi negativca.

Imam frenda koji je isto kao i ja prošao obje igre čak i nekoliko puta te željno isčekivao seriju dok nije pogledao prvu epizodu serije rekao da mrzi ovu glumicu i
odtad je razočaran i da ce je pogledat tek kad zamjene glumicu  Grin Grin. Tako da nisi jedini. Ja je još nisam počeo gledat uvijek nekako zaboravim možda je sad počnem gledat jer sam na zadnjoj epizodi
The Wire-a.

Sad čekam šta ce bit s McNulty-jem i Freamon nakon svog njihovog "kuhanja" kroz 5 sezonu.  Grin

██████████████████
████████████████████
███████████████████
█████████████████████
████████████████▄██
█████████████▀█▀██
█████████████▄██████
█████▄█▄███▀█▀██████
███████▀█████████
████████████████
████████████

Jackpot ter 
██████▄░▄▄▀██████▀▄██████
███████▄░█▄░███▀▄████████
█████████▄▀█░▀▄██████████
██████████▄▀█▄▀██████████
██████████▀▄░█▄▀█████████
████████▀▄███░██░▀███████
██████▀▄██████░▀▀░▀██████
███████████████▀▀░░▐█████
███████████▀▀░░░░░░██████
███████▀▀░░░▄▄▀░░░░██████
████▀░░░░░▄█▀░░░░░▐██████
██████▄▄██▀░░░░░░░▐██████
███████████▄░░░░░░███████
██████████████▄░░▄███████
██████▀░░░▀▀▀▀▀░░░▀██████
█████▀░░░░░░░░░░░░░▀█████
████▀░░░░░░░░░░░░░░░▀████
████░░░░▄█▄░░░▄█▄░░░░████
███▌░░░░▀█▀░░░▀█▀░░░░▐███
███▌░░░░▄░░░░░░░▄░░░░▐███
█████▄▄░▄█▄▄▄▄▄█▄░▄▄█████
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████

PLAY NOW 
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████
CroBoy12
Member
**

View Profile
April 23, 2025, 04:01:58 PM

Danas izasle prve 3 epizode nove sezone Andor. Ovo je druga i posljednja sezona serije.
Trofo
Legendary
*

Activity: 3164
Merit: 3390

Money is broken, use BTC!

View Profile
April 23, 2025, 05:35:37 PM

Danas izasle prve 3 epizode nove sezone Andor. Ovo je druga i posljednja sezona serije.
E to sam čekao već neko vrijeme. Jedna od rijetkih "novih" Star Wars kreacija koja je koliko toliko pogodila ugođaj prve trilogije. Pun mi je k... klinaca i šarenih boja. Hoću mračne Star Warse  Cool

⭐⚽⭐ Rainbet's Bitcointalk Sports Fanatics League (BSFL) – 13000$ rewards ⭐⚽⭐ | New season starts on Sunday 29.03. Maybe you can still enter Smiley

✅ b1eXch’s Bitcointalk Swap Frenzy ⚡♻️ Trade Hard, Rank Higher! ♻️⚡ | We are in the middle of the competition but you can still enter at any point
CroBoy12
Member
**

View Profile
April 23, 2025, 06:09:23 PM

E to sam čekao već neko vrijeme. Jedna od rijetkih "novih" Star Wars kreacija koja je koliko toliko pogodila ugođaj prve trilogije. Pun mi je k... klinaca i šarenih boja. Hoću mračne Star Warse  Cool

Hahahaha, ajde pogledaj trecu epizodu i "party" bas je mracno haha
Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
April 23, 2025, 06:39:12 PM

Neznam dali si od malo novijih (2016) s njime gledao The Nice Guys, odlično su meni odglumili i on i Ryan Gosling i još bi napomenuo film Unhinged dobar triller s njim u ulozi negativca.
Nice Guys mi je bio solidan film, ali moram priznati da sam ocekivao vise dok mi je Unhinged bio bas ugodno iznenadjenje.

Sad čekam šta ce bit s McNulty-jem i Freamon nakon svog njihovog "kuhanja" kroz 5 sezonu.  Grin
Kad sam prvi put gledao Zicu strahovao sam od glupog kraja ali srecom serija zavrsi na dobar nacin.

E to sam čekao već neko vrijeme. Jedna od rijetkih "novih" Star Wars kreacija koja je koliko toliko pogodila ugođaj prve trilogije.
Slazem se, prva sezona je bilo nesto najbolje od Stars Warsa jos od originalne trilogije a koliko vidim IMDb ocjene prve tri epizode su dosta dobre pa bi i ova druga sezona trebala biti dobra. Ja jos nisam jer nisam siguran dal da cekam da zavrsi cijela sezona pa onda odbingam u par dana ili cu gledati kako izlazi.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 »
  Print  

Jump to: