Bitcoin Forum
April 01, 2026, 08:22:00 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 »
  Print  
Author Topic: Kutak za kulturni trenutak (filmovi, serije, knjige etc)  (Read 28092 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
Rikafip (OP)
Legendary
*

Activity: 2436
Merit: 7852

View Profile
July 28, 2025, 04:23:24 PM

Da, Australija nije razočarala, a i solidno su uradili morske pse, nije bilo puno CGI i sličnog sranja.
Kad smo se vec dotakli Australije i njihovih filmova jesi mozda gledao Bad Boy Bubby

Pogledao sam i druge filmove koje je Sean Byrne radio, i to su sve neki horori, ali nisam ih gledao.
Da bacio sam i ja oko na njegu filmografiju nakon odgledanog filma. Vjerojatno cu pogledat jos koji posto mi se ovaj svidio.

A Linda Hamilton aka Sarah Connor je počela snimati neke low budget filmove, ali to izgleda jako loše sa 68 godina Tongue
Nije bas neku karijeru napravila nakon ta prva 2 Terminator filma. Isto se moze reci i za Biehna, koji mislim zasluzuje puno bolju karijeru s obzirom na prikazano u T1 i Aliens.

Dali je neko od vas išao u kino gledati Supermena ili možda Fantastic 4, gledam da malo navečer izgubim vremena ali opet već sam bio razočaran u prijašnje verzije ovih filmova i rekao da sam bio uzalud bacio pare.
Ja cu najvjerojatnije ovaj tjedan pogledati Supermena. Ne ocekujem nista.

Trofo
Legendary
*

Activity: 3164
Merit: 3390

Money is broken, use BTC!

View Profile
July 29, 2025, 06:55:56 AM

Dali je neko od vas išao u kino gledati Supermena ili možda Fantastic 4, gledam da malo navečer izgubim vremena ali opet već sam bio razočaran u prijašnje verzije ovih filmova i rekao da sam bio uzalud bacio pare.
Ja cu najvjerojatnije ovaj tjedan pogledati Supermena. Ne ocekujem nista.
Ja sam vidio trailer i izgleda mi ko da su nabacali unutra sve što su mogli. Ono Supermen se bori protiv valjda 20 anti heroja plus još ime super psa  Grin Bilo mi je jednostavno previše, pogledati ću prije ili kasnije ali u mojoj glavi je labeliran kao sranje.

⭐⚽⭐ Rainbet's Bitcointalk Sports Fanatics League (BSFL) – 13000$ rewards ⭐⚽⭐ | New season starts on Sunday 29.03. Maybe you can still enter Smiley

✅ b1eXch’s Bitcointalk Swap Frenzy ⚡♻️ Trade Hard, Rank Higher! ♻️⚡ | We are in the middle of the competition but you can still enter at any point
cryptofrka
Legendary
*

Activity: 2940
Merit: 2595

View Profile WWW
July 29, 2025, 01:09:14 PM

Meni su svi ti filmovi postali isti, doslovno više ne razlikujem jel Superman, Black Panther, Captain America, štoveć.
Fali mi dobrih starih oldskul filmova di povremeno bar mrvicu moraš malo i upalit mozak, kroz ovo buljim da ni ne kužim.

Neću u kino sigurno, vrlo vjerojatno ću pogledat doma za 3 godine kad više stvarno ničeg drugog ne bude bilo. Ako pritom vikne shalom, neću imat više na čemu gledat filmove nakon toga.

paco92x
Sr. Member

Activity: 476
Merit: 379

View Profile
July 29, 2025, 05:39:24 PM

Meni su svi ti filmovi postali isti, doslovno više ne razlikujem jel Superman, Black Panther, Captain America, štoveć.
Fali mi dobrih starih oldskul filmova di povremeno bar mrvicu moraš malo i upalit mozak, kroz ovo buljim da ni ne kužim.

Neću u kino sigurno, vrlo vjerojatno ću pogledat doma za 3 godine kad više stvarno ničeg drugog ne bude bilo. Ako pritom vikne shalom, neću imat više na čemu gledat filmove nakon toga.

Ja sam više za SF filmove bilo kakve, samo u zadnje vrijeme i Marvelovi i DC filmovi su jako opali u kvaliteti. Gledao sam malo trailer i na kraju nisam bas oduševljen pogotovo to s djelom gdje je kao i super pas tako da super šta sam odlučio preskočit to i na kraju pogledao novi film Micheal B. Jordana Sinners topla preporuka.

██████████████████
████████████████████
███████████████████
█████████████████████
████████████████▄██
█████████████▀█▀██
█████████████▄██████
█████▄█▄███▀█▀██████
███████▀█████████
████████████████
████████████

Jackpot ter 
▄███████████████████████▄
█████████████████████████
██████▄░▄▄▀██████▀▄██████
███████▄░█▄░███▀▄████████
█████████▄▀█░▀▄██████████
██████████▄▀█▄▀██████████
██████████▀▄░█▄▀█████████
████████▀▄███░██░▀███████
██████▀▄██████░▀▀░▀██████
▀███████████████████████▀
███████████████▀▀░░▐█████
███████████▀▀░░░░░░██████
███████▀▀░░░▄▄▀░░░░██████
████▀░░░░░▄█▀░░░░░▐██████
██████▄▄██▀░░░░░░░▐██████
███████████▄░░░░░░███████
██████████████▄░░▄███████
██████▀░░░▀▀▀▀▀░░░▀██████
█████▀░░░░░░░░░░░░░▀█████
████▀░░░░░░░░░░░░░░░▀████
████░░░░▄█▄░░░▄█▄░░░░████
███▌░░░░▀█▀░░░▀█▀░░░░▐███
███▌░░░░▄░░░░░░░▄░░░░▐███
█████▄▄░▄█▄▄▄▄▄█▄░▄▄█████
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████

PLAY NOW 
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████
CroBoy12
Member
**

Activity: 671
Merit: 74

View Profile
July 29, 2025, 09:43:10 PM

Danas izisao 28 Years Later. Jos nisam gledao.
cryptofrka
Legendary
*

View Profile WWW
July 29, 2025, 09:51:56 PM

Dajte mi neke preporuke za knjige. Idem na godišnji 20 dana uglavnom bez kompa, nosim Kindle s ciljem da neki drek i pročitam.

Nešto lagano i duhovito, tipa Marsovac. Tematika nebitna, samo bez vampira i vukodlaka.

Trofo
Legendary
*

View Profile
July 30, 2025, 07:17:06 AM
Merited by cryptofrka (2)

Dajte mi neke preporuke za knjige. Idem na godišnji 20 dana uglavnom bez kompa, nosim Kindle s ciljem da neki drek i pročitam.

Nešto lagano i duhovito, tipa Marsovac. Tematika nebitna, samo bez vampira i vukodlaka.
Vodič kroz galaksiju za autostopere je must ako nisi čitao
Bilo što od John Scalzija, počni sa Redshirts ako voliš Star Trek a onda na Old Men's War
Sve od Terry Pratcheta u Discworld seriji ali to već vuče na Fantasy a ne Sci Fi, i pojavit će se koji vampir ili nešto slično tu i tamo ali neće ti smetati jer nema veze za teen romance što je uništilo vampire i vukodlake

Di nabavljaš knjige? Ja ti sve to imam na eng kada sam doma. Zapravo imam se od Sci Fi i Fantasy šta postoji. Trenutno kolekcija preko 200GB šta je poprilično puno za EPUB fajlove Smiley

⭐⚽⭐ Rainbet's Bitcointalk Sports Fanatics League (BSFL) – 13000$ rewards ⭐⚽⭐ | New season starts on Sunday 29.03. Maybe you can still enter Smiley

✅ b1eXch’s Bitcointalk Swap Frenzy ⚡♻️ Trade Hard, Rank Higher! ♻️⚡ | We are in the middle of the competition but you can still enter at any point
cryptofrka
Legendary
*

View Profile WWW
July 30, 2025, 12:17:14 PM

Vodič kroz galaksiju za autostopere je must ako nisi čitao
Bilo što od John Scalzija, počni sa Redshirts ako voliš Star Trek a onda na Old Men's War
Sve od Terry Pratcheta u Discworld seriji ali to već vuče na Fantasy a ne Sci Fi, i pojavit će se koji vampir ili nešto slično tu i tamo ali neće ti smetati jer nema veze za teen romance što je uništilo vampire i vukodlake

Di nabavljaš knjige? Ja ti sve to imam na eng kada sam doma. Zapravo imam se od Sci Fi i Fantasy šta postoji. Trenutno kolekcija preko 200GB šta je poprilično puno za EPUB fajlove Smiley

Vodič jesam al baš jako davno, vidiš mogao bi to ponovit. Provjerim za ostalo, tenks.
Imam neki Calibre pa skidam knjige kroz neki libgen i to onda prebacujem na kindle - tako mi je rekao jedan od frendova da je najjednostavnije a i besplatno je Grin

Nisam ti ja od toga, da imam 200gb knjiga ne bi niš pročitao jer ne bi znao uopće otkud krenut.

Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
July 30, 2025, 03:00:22 PM

Danas izisao 28 Years Later. Jos nisam gledao.
Sa vise pouzdanih strana sam cuo da iu biti i nije nesto, ali svakako ce se pogledati. Osim toga, od ovih razvikanijih vani je i novi Jurassic Park te How to train your dragon.

Ja sam vidio trailer i izgleda mi ko da su nabacali unutra sve što su mogli. Ono Supermen se bori protiv valjda 20 anti heroja plus još ime super psa  Grin Bilo mi je jednostavno previše, pogledati ću prije ili kasnije ali u mojoj glavi je labeliran kao sranje.
Ja sam prije dosta godina prestao gledati trailere jer previse otkrivaju tako da ne znam apsolutno nista o Supermanu. Mislio sam otici veceras u kino odgledati kad su jeftinije ulaznice, ali ipak na kraju radije odoh na stadion odgledati Panathinaikos-Rangers. Bolja vrijednost za novac.

A ti filmovi bazirani na stripovima i nisu nista drugo nego bezumna zabava za mase i teska komercijala. Nekad smo u tom zanru imali akcijske filmove, a sada je nazalost fokus na ovome jer zaradjuje lovu. Iako, interes za te filmove je u konstantom padu tako da se nadam da ce se filmski studiji okrenuti drugim zanrovima.

dkbit98
Legendary
*

Activity: 2912
Merit: 8609

Availa₿le

View Profile WWW
August 01, 2025, 06:45:57 PM

A može zombi tematika ili nešto sa morskim psima?  Wink
Evo jedna malo starija sci-fi knjiga a nema puno stranica, Mi od pisca Jevgenij Zamjatin.
Znam da ima u PDF, a nisam siguran za epub format, ali tu je Calibre convert.

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
August 01, 2025, 08:02:39 PM

Pogledao Supermana veceras. Definitivno drukciji od svih ostalih verzija, vise mi lici na nesto iz Marvelove kuhinje a po tonu filma  me najvise podsjeca na Guardians of the galaxy serijal (kojeg nisam fan) sto ne cudi s obzirom da je Gunn redatelj te scenarist.

Sve u svemu, niti je negledljivo smece, niti je dobar, a politicke poruke nisu nimalo suptilne. Bonus u filmu je nase gore list Zlatko Buric te cinjenica da je uspio progurati nas jezik u film.  Meni nekih 5/10, pogledati i zaboraviti.

CroBoy12
Member
**

View Profile
August 02, 2025, 03:06:21 PM
Merited by Rikafip (1)

Izisle prve 2 epizode nove serije Chief of War. Glavni glumac Jason Momoa.
Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
August 02, 2025, 08:20:28 PM

Izisle prve 2 epizode nove serije Chief of War. Glavni glumac Jason Momoa.
Bome ovo izgleda zanimljivo. Gledat će se.

Danas popodne odgledao u kinu ovaj novi Goli Pištolj. Ima film par dobrih fora, ali glavni problem je što Liam Neeson nije ni do koljena Leslieu Nielsenu. Očekivao sam teško smeće, ali na kraju se može pogledati, pod uvjetom da ste fan takvih filmova.

paco92x
Sr. Member

Activity: 476
Merit: 379

View Profile
August 03, 2025, 10:21:23 AM

Pogledao Supermana veceras. Definitivno drukciji od svih ostalih verzija, vise mi lici na nesto iz Marvelove kuhinje a po tonu filma  me najvise podsjeca na Guardians of the galaxy serijal (kojeg nisam fan) sto ne cudi s obzirom da je Gunn redatelj te scenarist.

Sve u svemu, niti je negledljivo smece, niti je dobar, a politicke poruke nisu nimalo suptilne. Bonus u filmu je nase gore list Zlatko Buric te cinjenica da je uspio progurati nas jezik u film.  Meni nekih 5/10, pogledati i zaboraviti.

Uf ako je šlično kao Guardians of Galaxy bit će mi dobar, meni je to jedan od boljih Marvelovih serijala. Vidit cu dal da ga skinem od nekud ili mozda ipak se odlučim danas za iz u kino pogledat.

Danas popodne odgledao u kinu ovaj novi Goli Pištolj. Ima film par dobrih fora, ali glavni problem je što Liam Neeson nije ni do koljena Leslieu Nielsenu. Očekivao sam teško smeće, ali na kraju se može pogledati, pod uvjetom da ste fan takvih filmova.

Nema do Leslie Nielsena čovjek je bio legenda za komedije, nevjerujem da cu gledat ovaj novi Goli pištolj da mi ne okalja originale.

██████████████████
████████████████████
███████████████████
█████████████████████
████████████████▄██
█████████████▀█▀██
█████████████▄██████
█████▄█▄███▀█▀██████
███████▀█████████
████████████████
████████████

Jackpot ter 
██████▄░▄▄▀██████▀▄██████
███████▄░█▄░███▀▄████████
█████████▄▀█░▀▄██████████
██████████▄▀█▄▀██████████
██████████▀▄░█▄▀█████████
████████▀▄███░██░▀███████
██████▀▄██████░▀▀░▀██████
███████████████▀▀░░▐█████
███████████▀▀░░░░░░██████
███████▀▀░░░▄▄▀░░░░██████
████▀░░░░░▄█▀░░░░░▐██████
██████▄▄██▀░░░░░░░▐██████
███████████▄░░░░░░███████
██████████████▄░░▄███████
██████▀░░░▀▀▀▀▀░░░▀██████
█████▀░░░░░░░░░░░░░▀█████
████▀░░░░░░░░░░░░░░░▀████
████░░░░▄█▄░░░▄█▄░░░░████
███▌░░░░▀█▀░░░▀█▀░░░░▐███
███▌░░░░▄░░░░░░░▄░░░░▐███
█████▄▄░▄█▄▄▄▄▄█▄░▄▄█████
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████

PLAY NOW 
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████
Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
August 03, 2025, 01:12:24 PM

Uf ako je šlično kao Guardians of Galaxy bit će mi dobar, meni je to jedan od boljih Marvelovih serijala. Vidit cu dal da ga skinem od nekud ili mozda ipak se odlučim danas za iz u kino pogledat.
Ma vise je po vibeu slican guardians of the galaxy nego po icemu drugom. Moj savjet ti je da ne ocekujes puno ako se odlucis odgledati to u kinu.

Nema do Leslie Nielsena čovjek je bio legenda za komedije, nevjerujem da cu gledat ovaj novi Goli pištolj da mi ne okalja originale.
Nisam ni ja uopce planirao to gledati i istog razloga, nego bili jucer u mallu, vidio da taman ide film i da traje samo sat i pol pa rekoh da bacim oko.

Iako, cak i Liam zna biti smjesan, kao sto se vidi u videu dolje, iz odlicne Gervaisove serije Life is too short.  Cheesy
https://www.youtube.com/watch?v=sqA577_IoBk

CroBoy12
Member
**

View Profile
August 05, 2025, 02:38:55 PM
Last edit: August 06, 2025, 07:50:56 PM by CroBoy12

Pogledao Ne Zha 2 iako nisam neki fan ovakvih animacija, medutim odradili su vrhunski posao, animacije jednostavno nevjerojatno (makar za mene).

Isto tako danas izisao novi film Jurassic World Rebirth (vjerojatno je smece, ali vidit cu)

I naravno.............molim bubnjeve........bf6 open beta Smiley

edit:
Izisle prve 4 epizode Wednesday
dkbit98
Legendary
*

Activity: 2912
Merit: 8609

Availa₿le

View Profile WWW
August 07, 2025, 11:42:01 AM

Isto tako danas izisao novi film Jurassic World Rebirth (vjerojatno je smece, ali vidit cu)
Smeće najveće sa glupim subliminalnim porukama kao i 90% novih filmova.
Još veće smeće su novi filmovi War of the Worlds, 28 Years Later i Abraham’s Boys: A Dracula Story.
Ne znam koji od ovih filmova je gori 🤮

Stariji dobri filmovi po istinitoj priči Stanford zatvorskom eksperimentu:

The Stanford Prison Experiment:
https://www.imdb.com/title/tt0420293/
Das Experiment:
https://www.imdb.com/title/tt0250258/

███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
CroBoy12
Member
**

View Profile
August 13, 2025, 10:11:04 PM

Izisle prve 2 epizode Alien: Earth
Trofo
Legendary
*

View Profile
August 14, 2025, 01:17:09 PM

Na čemu to ide da znam da li moram skidati ili samo uključiti TV Smiley

Znam da mogu i sam pogledati ali trenutno ionako završavam Sandmana pa imam vremena za dočekati odgovor Smiley

CroBoy12
Member
**

View Profile
August 14, 2025, 03:55:52 PM

Na čemu to ide da znam da li moram skidati ili samo uključiti TV Smiley

Znam da mogu i sam pogledati ali trenutno ionako završavam Sandmana pa imam vremena za dočekati odgovor Smiley

torrent uvijek, ne placam gluposti hehe
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 »
  Print  

Jump to: