Bitcoin Forum
April 03, 2026, 10:31:10 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 »
  Print  
Author Topic: Kutak za kulturni trenutak (filmovi, serije, knjige etc)  (Read 28104 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
Rikafip (OP)
Legendary
*

Activity: 2450
Merit: 7874

View Profile
September 06, 2025, 08:18:32 PM

Ja sam pogledao neki dan War of the Roses, dobila žena karte pa hajde. Nije čak ni tako loš ali nije ni do koljena originalu. Moja preporuka je da pogledate original ako netko nije a ovaj novi onako sa ženom kada se nema šta drugo za gledati.
Mene moja davila da pogledamo taj novi jer ima dobre glumce, meni se nije dalo jer sam gledao onaj stari sa Douglasom i na kraju večeras pogledali onaj zadnji Conjuring. Bolje da smo to gledali jer je Conjuring teška dosada.

Gledao ja F1 film i ništa posebno,za mene je ovo nerealna priča spakirana u više od dva i pol sata.
Kome je do realnosti, nek gleda dokumentarne (a i tamo je to upitno). Realni formula 1 film (tj na šta liči današnja f1) bi bila teška dosada, safety car na stazi za svaki kurac.  Grin

cryptofrka
Legendary
*

Activity: 2954
Merit: 2596

View Profile WWW
September 06, 2025, 09:16:11 PM

Pogledao F1, solidno za kino. Radnja očaj al dosta dobro snimljeno.

Sve u svemu, to kino je postalo jebeni luksuz. Karta, kola i kokice je 50 faking eura skoro.
Volim otić u kino - al da vrijedi tih para - a baš i ne.

dkbit98
Legendary
*

Activity: 2926
Merit: 8612

Availa₿le

View Profile WWW
September 06, 2025, 10:14:49 PM

Mene moja davila da pogledamo taj novi jer ima dobre glumce, meni se nije dalo jer sam gledao onaj stari sa Douglasom i na kraju večeras pogledali onaj zadnji Conjuring. Bolje da smo to gledali jer je Conjuring teška dosada.
Ma njoj se sviđa Brad Pitt Cheesy

Kome je do realnosti, nek gleda dokumentarne (a i tamo je to upitno). Realni formula 1 film (tj na šta liči današnja f1) bi bila teška dosada, safety car na stazi za svaki kurac.  Grin
Ma ok, ali budimo realni glupa je priča za ovaj F1 film, i nema dokumentari film za izmišljenog ''prljavog'' vozača.

Sve u svemu, to kino je postalo jebeni luksuz. Karta, kola i kokice je 50 faking eura skoro.
Sigurno ne, a i filmovi nisu kao nekad.
Srećom me moramo plaćati za loše VHS kasete kao nekad.

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
CroBoy12
Member
**

Activity: 671
Merit: 74

View Profile
September 07, 2025, 02:28:19 AM

Pogledao novi Thunderbolts film iliti AvengerZ (no copyright). Toliko gluposti da je to za nevjerovat.. ovaj film mogu popusit samo amerikanci i nitko vise. Hrpa debila, sa dobrim "mocima", ali prica i cgi katastrofa. Na kraju AvengerZ se vracaju sada jeli to najavljuju drugi nastavak ili ce se pojaviti u nekom drugom filmu ne znamo, ali za kraj pokazu svemirski brod od Fantasic 4.

Naravno, trazim taj novi fantasic 4 i onda se sjetim kako su svi ispljuvali kako Ben Grimm izgleda, ne samo kako izgleda nego sto je jos lik cgi..(pogledat razliku lika iz filma od prije 20god i sada). Film jos nije izisao hd+ na torrentima, ali vjerujem da ce uskoro..

Sto se tice serija pratim: 

Chief of war koji ce propast nakon 2-3 sezone jer iako pocinje biti "zanimljivo" (jedino u americkom mozgu) ne prikazuju se nikakvi detalji. Tipa borbe uvijek max 10-12 boraca, Jason Momoa veliki borac, po pricama nista se ne prikazuje, poglavica ga hoce da vodi rat jer ce s njime pobjedit ili kako to amerikanci nazivaju, ali sto serija ide dalje vidi se da je lik teski diplomat, kad je borba kao da je chuck norris.

Foundation postaje zanimljiv, navodno se radi na cetvrtoj sezoni, a na pocetku su planirali 8 sezona. Kako ide sa serijama i streaming servisima dobro smo dogurali do 3 sezone. Dok naravno glupe serije dobivaju nastavak za nastavkom.

Alien Earth: Jako zanimljiva serija (makar meni), samo da bude vise scena izmedu 5 organizacija koje vode igru, a puno manje oko wendy i njezinog brata.

Oz iz 1997. Iako sam samo skinuo seriju zelim je pogledati opet, serija je vrhunac, radnja u zatvoru sa grupama nazi-crnci-pede**-latino-mix svatko svakoga hebe u mozak, nekad unutar iste grupe. Jedino je steta sto nema neke remaster verzije u dobroj rezoluciji.
Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
September 07, 2025, 03:05:34 PM
Last edit: September 09, 2025, 05:14:16 PM by Rikafip

Ma ok, ali budimo realni glupa je priča za ovaj F1 film, i nema dokumentari film za izmišljenog ''prljavog'' vozača.
Ne moraju izmisljati vozaca, mogu komotno napraviti dox na tu temu o Schumaheru.

Odes u Srijedu kad je ona akcija + prosvercas hranu i pice kao sto se nekad radilo i eto ustede.  Tongue

Foundation postaje zanimljiv, navodno se radi na cetvrtoj sezoni, a na pocetku su planirali 8 sezona. Kako ide sa serijama i streaming servisima dobro smo dogurali do 3 sezone. Dok naravno glupe serije dobivaju nastavak za nastavkom.
Koliko sam ja pratio, cetvrta sezona na zalost jos nije potvrdjena. Ja cu ovih dana napokon krenuti sa gledanjem jer sam bas danas zavrsio sa repriziranjem The Shield. Doduse prvo moram opet pogledati prve dvije sezone jer se kurca ne sjecam.

Alien Earth: Jako zanimljiva serija (makar meni), samo da bude vise scena izmedu 5 organizacija koje vode igru, a puno manje oko wendy i njezinog brata.
Ja sam i dalje stao na samo ono prvoj odgledanoj epizodi. Svaki put kad kao krenem da cu pustiti drugu epizodu, sjetim se koliko mi je glupa bila prva, pa odustanem.

dkbit98
Legendary
*

Availa₿le

View Profile WWW
September 10, 2025, 07:15:50 PM
Merited by Rikafip (1)

Gledao sam novi film koji je radio poznati Luc Besson, Dracula: A Love Tale, još jedan remake u pokušaju, a ne tako davno smo imali i Nosferatu.
Film nije najgori koji sam gledao, ali bez otkrivanja spoilera mogu samo reći da su u filmu koristili jeftine CGI animacije za stvorenja, i nisam impresioniran novo-starom pričom.
Mislim da se ni Bram Stokeru ne bi svidio ovaj film, ali možda sam u krivu za to.
https://www.imdb.com/title/tt31434030/

.
.Duelbits PREDICT..
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
█████▄▄█████████████████
.
█████
██
██

██
██
██████
before January 1st 2027?

█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
September 11, 2025, 08:27:34 PM

Gledao sam novi film koji je radio poznati Luc Besson, Dracula: A Love Tale, još jedan remake u pokušaju, a ne tako davno smo imali i Nosferatu.
Film nije najgori koji sam gledao, ali bez otkrivanja spoilera mogu samo reći da su u filmu koristili jeftine CGI animacije za stvorenja, i nisam impresioniran novo-starom pričom.
Mislim da se ni Bram Stokeru ne bi svidio ovaj film, ali možda sam u krivu za to.
https://www.imdb.com/title/tt31434030/
Vidio sam trailer nedavno u kinu, i nikako nije izgledao obecavajuce tako da me ne cudi da ni film nije nesto. A i cudno mi je da Besson ide raditi takav film, dodatni red flag.

Ja veceras odgledao u kinu najnoviju Kingovu ekranizaciju, The Long Walk. Zanimljiva ideja i dobar pocetak, ali kasnije padne. Sve u svemu, teski prosjek, zali boze novaca i vremena. Nekih 6/10, jedva

dkbit98
Legendary
*

Availa₿le

View Profile WWW
September 11, 2025, 08:43:09 PM

Vidio sam trailer nedavno u kinu, i nikako nije izgledao obecavajuce tako da me ne cudi da ni film nije nesto. A i cudno mi je da Besson ide raditi takav film, dodatni red flag.
Money business.
The Fifth Element, Taxi, i sad Dracula  Roll Eyes

Ja veceras odgledao u kinu najnoviju Kingovu ekranizaciju, The Long Walk. Zanimljiva ideja i dobar pocetak, ali kasnije padne. Sve u svemu, teski prosjek, zali boze novaca i vremena. Nekih 6/10, jedva
Većina filmova ovih dana je toliko dosadna da me samo brže uspavaju, a i to je nešto.
Ima i treća sezona The Walking Dead: Daryl Dixon...

.
.Duelbits PREDICT..
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
█████▄▄█████████████████
.
█████
██
██

██
██
██████
before January 1st 2027?

█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
September 12, 2025, 03:01:03 PM

The Fifth Element
Zabavan film. To mu je i ujedno i zadnji dobar kojeg je snimio.

Ima i treća sezona The Walking Dead: Daryl Dixon...
Zena je neki dan pocela gledati taj spin off. Bacio sam oko, pogledao prvu epizodu i stao. Nevjerojatno mi je koliko su tih spinoffova izvukli iz TWD i ne staju, dok je realno samo onih prvih par sezona serije valjalo (minus ona dosadna druga sezona na farmi kad im je ponestalo novca).

CroBoy12
Member
**

Activity: 671
Merit: 74

View Profile
September 13, 2025, 03:06:25 AM
Last edit: September 13, 2025, 10:59:55 PM by CroBoy12
Merited by Rikafip (1)

Foundation, sorry morao sam guglati kako smanjiti font, ali i ovo sto sam napisao nije bas nesto sto se moze nazvat velikim spojlerom.
Pogledao zadnju epizodu 3 sezone Foundation i pitam se koji k, ali doslovno. Jedna od rijetkih serija gdje sam mislio da prica ide dalje, a ne uvedi totalne nepoznanice, zamjeni jednog od glavnih likova doslovno u sekundi, cijela "borba" traje mozda 2 minute od kojih je "prava" borba u pa rekao bi 10 sekundi koja zapravo i nije borba i sada ti znaj sto si upravo pogledao. Da ne govorim o jednom bratu koji je promjenio licnost za 180°. I naravno par glavnih likova je umrlo. Moram ponoviti, i sada ti znaj sto si upravo pogledao.

Edit: Zaboravio reci da lik koji je navodno najpametniji i znao stvari za buducnost na kraju rekao "pokusao sam ti reci". Lik cijeli vrijeme govori sto se treba uraditi i onda na kraju ne rece nista nego "pokusao sam ti reci". WTF???

♪ Another little brother | Lying on the floor ♪
♪ Another little brother | Who doesn't need a chair ♪
♪ Another little brother | Who will never bother me ♪

Bilo kako bilo AppleTV je prije nekoliko sati potvrdio 4 sezonu.
Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
September 13, 2025, 09:17:08 AM

Ajd pliz nemoj spoilat seriju, sakrij to nekako.

Nije da pricamo o nekom superpopularnom filmu koji je vani 50 godina i kojeg su svi valjda pogledali pa ono nije problem, nego o seriji cija je zadnja sezona tek zavrsila.

Trofo
Legendary
*

Activity: 3178
Merit: 3391

Money is broken, use BTC!

View Profile
September 13, 2025, 11:21:41 AM

Ajd pliz nemoj spoilat seriju, sakrij to nekako.

Nije da pricamo o nekom superpopularnom filmu koji je vani 50 godina i kojeg su svi valjda pogledali pa ono nije problem, nego o seriji cija je zadnja sezona tek zavrsila.
Možeš pustit tekst samo napišeš da dalje sljede spojleri i smanjiš font na 2.
Evo da vidiš kako to izgleda Smiley Koga zanima može lupit quote i čitati normalno.

Luke, I am your father.

⭐⚽⭐ Rainbet's Bitcointalk Sports Fanatics League (BSFL) – 13000$ rewards ⭐⚽⭐ | New season starts on Sunday 29.03. Maybe you can still enter Smiley

✅ b1eXch’s Bitcointalk Swap Frenzy ⚡♻️ Trade Hard, Rank Higher! ♻️⚡ | We are in the middle of the competition but you can still enter at any point
dkbit98
Legendary
*

Availa₿le

View Profile WWW
September 19, 2025, 07:16:46 PM

Zabavan film. To mu je i ujedno i zadnji dobar kojeg je snimio.
Da, a Bruce Willis sad i ne zna da je nekad bio poznati glumac, sve zbog teške demencije Tongue
Nije on ni toliko mator, ima 70 godina, to je manje od Stallonea, Arnolda, Trumpa, Bidena...

.
.Duelbits PREDICT..
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
█████▄▄█████████████████
.
█████
██
██

██
██
██████
before January 1st 2027?

█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
September 27, 2025, 07:43:32 PM

Nije on ni toliko mator, ima 70 godina, to je manje od Stallonea, Arnolda, Trumpa, Bidena...
A bolest ne pita za godine.

Prije par godina je poceo stancati filmove ko na traci i svi smo se pitali koji mu je kurac, da bi se tek kasnije saznalo da je u biti uzimao sve sto mu se nudilo jer je vec bio bolestan te je htio zaraditi koliko moze, dok je jos sposoban raditi.

Zavrsio sam neki dan trecu sezonu Foundationa. I dalje je to skroz solidno uz malo neocekivan kraj. Budemo vidjeli sta su spremili scenaristi za cetvrtu sezonu. Sad cekam da dodje u kina The Smashing Machine koji izgleda zanimljivo, prvenstveno zbog redatelja koji do sada nije omasio. Snimio je doduse samo 2 filma do sada, ali je jedan od njih bio dosta dobar, dok je ovaj drugi meni jedan od najboljih filmova u zadnjih 10-15 godina. A u medjuvremeni bi trebalo pogledati i One Battle After Another. Jaka ekipa je napravila film.

Pmalek
Legendary
*

Activity: 3458
Merit: 9104

View Profile
September 28, 2025, 07:16:53 AM
Merited by Rikafip (1)

Sinoć pogledao novu komediju Splitsville i ugodno se iznenadio. Film me podsjeti na neka prošla vremena u kojima je bilo dozvoljeno snimati dobre komedije. Od poznatih glumaca, Dakota Johnson je najveće ime. Isti redatelj je snimio The Climb 2019. U oba filma glume on i Kyle Marvin. Namjeravam i to pogledati da vidim jel na tom nivou.

Preporuku za Splitsville ko želi dobru komediju iako je snimljena 2025.

Trofo
Legendary
*

Activity: 3178
Merit: 3391

Money is broken, use BTC!

View Profile
September 28, 2025, 08:17:29 AM

Zavrsio sam neki dan trecu sezonu Foundationa. I dalje je to skroz solidno uz malo neocekivan kraj. Budemo vidjeli sta su spremili scenaristi za cetvrtu sezonu. Sad cekam da dodje u kina The Smashing Machine koji izgleda zanimljivo, prvenstveno zbog redatelja koji do sada nije omasio.
Jel ovo komedija? Šalim se malo ali kada sam vidio Dwayne Johnsona s kosom smiješak se sam navukao na lice. Ako ništa drugo zbog te kose moram pogledat film  Grin

Sinoć pogledao novu komediju Splitsville i ugodno se iznenadio. Film me podsjeti na neka prošla vremena u kojima je bilo dozvoljeno snimati dobre komedije. Od poznatih glumaca, Dakota Johnson je najveće ime. Isti redatelj je snimio The Climb 2019. U oba filma glume on i Kyle Marvin. Namjeravam i to pogledati da vidim jel na tom nivou.

Ovo stavljam na shortlistu za pogled sa ženom. Fali filmova koji nas oboje zanimaju na veliko.

Ona je zadnje gledala The Handmaid's Tale, dok je meni ta serija blagi užas. Znam da će izazvati kontraveze jer je serija kvalitetna ali je toliko mračna i depresivna da mi se nije dalo gledati. S druge strane siguran sam da ima vas kojima je odlična Smiley U svakom slučaju uradak koji ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

⭐⚽⭐ Rainbet's Bitcointalk Sports Fanatics League (BSFL) – 13000$ rewards ⭐⚽⭐ | New season starts on Sunday 29.03. Maybe you can still enter Smiley

✅ b1eXch’s Bitcointalk Swap Frenzy ⚡♻️ Trade Hard, Rank Higher! ♻️⚡ | We are in the middle of the competition but you can still enter at any point
cryptofrka
Legendary
*

Activity: 2954
Merit: 2596

View Profile WWW
September 28, 2025, 07:42:41 PM

Krenuo gledat From, meni je prva sezona odlična i za veću ocjenu nego što ima na IMDB-u.
Nadam se samo da to ne znači da kvaliteta drastično pada, pogotovo jer mi je frend koji živi pred tv-om rekao da je sve bolja što dalje ide.

Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
September 29, 2025, 06:53:11 AM

Jel ovo komedija? Šalim se malo ali kada sam vidio Dwaynea Johnsona s kosom smiješak se sam navukao na lice. Ako ništa drugo zbog te kose moram pogledat film  Grin
Haha da, bas izgleda neprepoznatljivo. Kod nas u kina dolazi sad u Cetvrtak.

Ide na watchlistu, nasusno fali komedija.

Nadam se samo da to ne znači da kvaliteta drastično pada, pogotovo jer mi je frend koji živi pred tv-om rekao da je sve bolja što dalje ide.
Ja se na zalost ne slazem sa tvojim frendom. Pocne jako dobro, ali meni dosta padne kasnije (u drugoj i trecoj sezoni) jer ima hrpa filler epizoda u kojima se nista zanimljivo ne dogadja, samo palamude. Klasican primjer zanimljivog materijala razvucen na previse epizoda/sezona.

paco92x
Sr. Member

Activity: 490
Merit: 379

View Profile
September 29, 2025, 07:57:17 AM

Zavrsio sam neki dan trecu sezonu Foundationa. I dalje je to skroz solidno uz malo neocekivan kraj. Budemo vidjeli sta su spremili scenaristi za cetvrtu sezonu. Sad cekam da dodje u kina The Smashing Machine koji izgleda zanimljivo, prvenstveno zbog redatelja koji do sada nije omasio.

Pogledao sam sad malo trailer nije nešto što me baš pretjerano mami iako je smješan The Rock s tom facom i frizurom, mislim da ce to bit film koji ću čekat da dođe na Netflix.

Krenuo gledat From, meni je prva sezona odlična i za veću ocjenu nego što ima na IMDB-u.

Pogledao sam i ja prvu sezonu i meni je odlična, taman krenuo skidat ostale dvije al naravno kad imam neki poremećaj počeo gledat drugu seriju Shameless mislim da je dosta vas je pogledalo jer je serija stara i odlična je, moram rec da sam nakon 15 min prve epizode znao da cu svih 11 sezona morat pogledat.

██████████████████
████████████████████
███████████████████
█████████████████████
████████████████▄██
█████████████▀█▀██
█████████████▄██████
█████▄█▄███▀█▀██████
███████▀█████████
████████████████
████████████

Jackpot ter 
▄███████████████████████▄
██████▄░▄▄▀██████▀▄██████
███████▄░█▄░███▀▄████████
█████████▄▀█░▀▄██████████
██████████▄▀█▄▀██████████
██████████▀▄░█▄▀█████████
████████▀▄███░██░▀███████
██████▀▄██████░▀▀░▀██████
▀███████████████████████▀
███████████████▀▀░░▐█████
███████████▀▀░░░░░░██████
███████▀▀░░░▄▄▀░░░░██████
████▀░░░░░▄█▀░░░░░▐██████
██████▄▄██▀░░░░░░░▐██████
███████████▄░░░░░░███████
██████████████▄░░▄███████
██████▀░░░▀▀▀▀▀░░░▀██████
█████▀░░░░░░░░░░░░░▀█████
████▀░░░░░░░░░░░░░░░▀████
████░░░░▄█▄░░░▄█▄░░░░████
███▌░░░░▀█▀░░░▀█▀░░░░▐███
███▌░░░░▄░░░░░░░▄░░░░▐███
█████▄▄░▄█▄▄▄▄▄█▄░▄▄█████
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████

PLAY NOW 
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████
dkbit98
Legendary
*

Availa₿le

View Profile WWW
September 29, 2025, 08:26:31 PM

Nije loš i novi film Eden koji sam nedavno gledao, priča o Europskim doseljenicima na Galapagos tridesetih godina nakon prvog sv. rata, a inspirisan je stvarnim događajima.
A za sve one koji su pratili Japansku seriju Alice in Borderland počela je nova treća sezona.

.
.Duelbits PREDICT..
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
█████▄▄█████████████████
.
█████
██
██

██
██
██████
before January 1st 2027?

█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 »
  Print  

Jump to: