Pogledao sam Stanger Things pred tjedan, dva iskreno kakve scene rade oko te manjine i popunjavanja scena s tim elementima u Stanger Thingsu mi je to obavljeno na ok način.
Stranger Things sam prekinuo nakon druge epizode ove zadnje sezone pa ne znam kako su izvedene te gej pizdarije, ali ja generalno nemam problema sa prikazom tih sranja ako su normalna i kvalitetno izvedena (sto najcesce nije slucaj) a ne da budu sami sebi svrha i ispunjavanja nekakvih checklista koliko kojih manjina neka serija/film trebaju imati.
Npr, u Zici (a mislim da cemo se svi ovdje sloziti da je rijec o vrhunskoj seriji ) najzajebaniji lik je peder + ona detektivka je lezbijka, i to nitko normalan nece vidjeti kao propagandu (osim mozda nekakvih ekstremista) jer su likovi kompleksni te je to samo jedna od njihovih karakteristika a ne glavna odrednica. U ovim novijim uradcima seksualna orijentacija se nabija na nos, i to je cesto glavna odlika likova, a da ne spominjemo trend gdje su glavni likovi u akcijskim filmovima zenske, sto uglavnom ne funkcionira jer jako malo zenskih glumica ima kapacitet za nositi takav tip filma.
To sve dovodi do toga da su ljudi toliko izritirani svim tim sranjima do te razine da danas recimo izadje remek djelo Alien, brijem da bi od nekih bio optuzen da je jos jedna woke propaganda jer je eto zenska glavni lik i ta koja na kraju sjebe cudoviste.
Nisam još probao gledati ali svakodnevno mi dolaze isječci iz Starfleet Academy, mislim da su sve ostale serije i filmovi nikakav woke za ove. Pogledat ću jednom iz morbidne znatiželje. Kao teaser ostavljam vam samo službeni plakat.
Star Trek 90210. Plakat je teski cringe.
Inace, vani je nova
Lincoln Lawyer sezona skroz ok odvjetnicka serija smjestena u isti setting kao i odlicna
Bosch serija (obje su bazirane na knjigama istog pisca).