E sad, ako gledaš Casa de Papel/Squid game ili tako nešto baš te briga. Čitaš, brainless je i ne može ti radnja pobjeć ni da hoćeš. Al kod Darka mi je smetalo, isto recimo kod Shoguna.
To mi je još gore jer su mi svi ti azijati skroz isti (no racism - jednostavno je tako) pa ni nakon 10 epizoda nisam siguran da znam tko je tko.
U da u Shogunu po prvi put sam bio ko koja žena, ko je ova a ko je ovaj. Super serija ali jako jako sam se namučio pogledat je, morao sam dosta puta prevrtit scene i gledat ko je tko. Nažalost bez rasizma svi su mi skoro isti sta tim njihovim jednako ošišanim frizurama.
The Rings of Power svaka nova epozoda je sve gora, a najavljena nova sezona je 100% sranje samo po posteru.
Ali zato je dobra ona nova serija
A Knight of the Seven Kingdoms, četvrta epizoda je odlična, a malo su dodali i dobro poznati Game of Thrones soundtrack.
Ta epizoda ima najbolji rating od svih Game of Thrones epizoda.
https://www.imdb.com/title/tt27497448/Dosta ljudi mi je reklo da im se svidila ova serija tako a je stavljam na My list pa kad ponovo prođem The Witcher-a cu je pogledat. Idem se razočarat u Witcher-a da vidim koliko je na kraju zapravo loša.