There can be only one, a taj je Christopher Lambert.

Uglavnom, nadam se da ce ta nova verzija zadrzati kultni Queenov
Princes of the universe]https://www.youtube.com/watch?v=VEJ8lpCQbyw&list=RDVEJ8lpCQbyw&start_radio=1]Princes of the universe.
Apropo Cavilla, hejtao sam ga u proslosti, ali mi je sada nekako postao manje mrzak, vjerojatno zbog toga sto je kolega gamer i nije los lik, nego samo los glumac bez karizme. Bas me zanima na sta ce liciti Warhammer 40k serija na kojoj on radi te je izvrsni producent sto znaci da ce imati dosta vise utjecaja nego sto je imao u Witcheru.
E, otišao s frendom pogledat The Housemaid (2025) jer mi prodao priču da je film dobar i da Sydney Sweeney baci cicu.
Sydney je bacila cicu, ali film ne bi išao gledat opet. Skoro sam izašao iz kina nakon prvih pol sata.
Prosao si bolje nego ja. Sinoc me zena odvukla u kino odgledati najnoviju Wuthering Heights ekranizaciju. Grozan film, a uz to Margot Robbie nije ni sisu izbacila unatoc nekim ko fol seks scenama.
Obećavaju trailer ima Primate, dosta dugo nisam gledao dobar horror mislim da mi je zadnji bio sam oni jednim od braće Skarsgard Barbarians. Tako da bi ovo mogao za vikend pogledat.
Dobar mi je bio Barbarian.
Kad vec spominjemo horore, neki dan sam ponovno odgledao spanjolske
Rec i Rec 2. Jesi to mozda gledao? Prvi je odlican, drugi dio je solidan. Postoje jos dva nastavka, ali su bas losi.