Bitcoin Forum
September 16, 2026, 11:36:58 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50]
  Print  
Author Topic: Kutak za kulturni trenutak (filmovi, serije, knjige etc)  (Read 29560 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
dkbit98
Legendary
*

Activity: 3080
Merit: 8859

View Profile WWW
August 12, 2026, 06:41:40 PM

Gledao tko seriju Silo?
Gledam ja, i treća sezona je bolja od druge sezone koja je bila teško sranje.
Nije Silo serija ništa specijalno, a ubacili su malo i konflikt sa Iranom pa je jesan pravac za neku nuklearnu katastrofu.

▄▄██████▄░░░▄██████▄▄
██▀▀░░░░░░░░░░░░░▀▀██
▄▄██████▄▄██████▄▄
▄████▀▀▀▀█████▀▀▀▀████▄
▄███░░░▄▄░░░░░░▄▄░░░███▄
▄▄▄███░░░░██░░░░░░░██░░░░███▄▄▄
████████░░░░██░░░░░░░██░░░░████████
██████████░░░▀▀░░░░░░▀▀░░░██████████
████▀▀██████▄▄▄▄█████▄▄▄▄██████▀▀████
▀███▄░░▀▀███████████████████▀▀░░▄███▀
▀████▄▄░░░░▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀░░░░▄▄████▀
▀███████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████▀
▀▀█████████████████████▀▀

OrangeFren

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██

▄▄█████▄▄
▄████▀▀▀████▄
███▀░░░░░░░▀███
███▀░░░▄█░░░░▀███
███░░░░░░░░░░███
███▄░░░▄█▄░░░▄███
███▄░░░░░░░▄███
▀████▄▄▄████▀
█████████
▐█████████▌
██████████
▐████▌▐████▌
▀▀▀█░░░█▀▀▀

Rikafip (OP)
Legendary
*

Activity: 2604
Merit: 8357

View Profile
August 13, 2026, 07:51:10 AM

Otisao sinoc sa klincima pogledati ovog novog Spidermana i na kraju se ugodno iznenadio, skroz pristojan film, pogotovo za taj zanr. Prvo da kazem da uopce nisam fan tog serijala-onaj prvi sa Hollandom sam ugasio nakon valjda pola sata, drugi dio nisam gledao, a treci sam gledao kroz par dana i to prvenstveno jer su po meni predjetinjasti cak i za superhero filmove.

Ovaj novi ima ozbiljniji pristup, pa mi je samim time i bio zanimljiviji i bolji.

cryptofrka
Legendary
*

Activity: 3108
Merit: 3219

View Profile WWW
August 13, 2026, 10:24:38 AM

Gledam ja, i treća sezona je bolja od druge sezone koja je bila teško sranje.
Nije Silo serija ništa specijalno, a ubacili su malo i konflikt sa Iranom pa je jesan pravac za neku nuklearnu katastrofu.

Počeo sam i ja drugu sezonu i da - nisam nimalo impresioniran. Od prve 3 sezone, 85% vremena je čisti filler.
Meni je krenulo padati već na polovici 1. sezone, najbolje mi je bilo prvih par epozoda.

Sad sam već na pol 2. sezone pa ću izgurati to do kraja i nadati se da je onda 3. opet ok. Snimljene su samo te 3 il se još nešto snima?

dkbit98
Legendary
*

View Profile WWW
August 13, 2026, 07:43:13 PM
Merited by cryptofrka (1)

Sad sam već na pol 2. sezone pa ću izgurati to do kraja i nadati se da je onda 3. opet ok. Snimljene su samo te 3 il se još nešto snima?
Mislim da treća sezona ima deset epozida, nisu još sve emitovane, a najavili su i četvrtu sezonu.

▄▄██████▄░░░▄██████▄▄
██▀▀░░░░░░░░░░░░░▀▀██
▄▄██████▄▄██████▄▄
▄████▀▀▀▀█████▀▀▀▀████▄
▄███░░░▄▄░░░░░░▄▄░░░███▄

OrangeFren

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██

▄▄█████▄▄
▄████▀▀▀████▄
███▀░░░░░░░▀███
███▀░░░▄█░░░░▀███
███░░░░░░░░░░███
███▄░░░▄█▄░░░▄███
███▄░░░░░░░▄███
▀████▄▄▄████▀
█████████
▐█████████▌
██████████
▐████▌▐████▌
▀▀▀█░░░█▀▀▀

dkbit98
Legendary
*

View Profile WWW
August 31, 2026, 07:08:04 PM

Gledao sam malo The Walking Dead: Dead City treću sezonu, pa ono je užas dosadno, i kako bi englszi rekli ''They are beating the dead horse''.
Nisu ni prva ni druga sezona bile wow, ali ova treća je teško sranje koje treba zaobići.

▄▄██████▄░░░▄██████▄▄
██▀▀░░░░░░░░░░░░░▀▀██
▄▄██████▄▄██████▄▄
▄████▀▀▀▀█████▀▀▀▀████▄
▄███░░░▄▄░░░░░░▄▄░░░███▄

OrangeFren

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██

▄▄█████▄▄
▄████▀▀▀████▄
███▀░░░░░░░▀███
███▀░░░▄█░░░░▀███
███░░░░░░░░░░███
███▄░░░▄█▄░░░▄███
███▄░░░░░░░▄███
▀████▄▄▄████▀
█████████
▐█████████▌
██████████
▐████▌▐████▌
▀▀▀█░░░█▀▀▀

Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
September 07, 2026, 03:05:28 PM

Gledao sam malo The Walking Dead: Dead City treću sezonu, pa ono je užas dosadno, i kako bi englszi rekli ''They are beating the dead horse''.
Ovo boldano rade jos od jedno 6-7 sezone one prve serije, a mogu tek zamisliti na sta lice ove nove. Ali ideja da su Negan i Maggie sad kao neki frendovi je bas imbecilna, kad se uzmu dogadjanja iz one prve serije.

Pogledao neki dan The Invite. Bracni par koji prolazi kroz krizu, pozove susjede na veceru. Skroz nelosa humorna drama, preporuka za pogledati sa ljeposm polovicom.

Osim toga, krenula je nova Green Lantern serija, Lanterns. Za sada mi se svidja, ali pogledao sam samo 2 epizode tako da se lako to jos sjebe. Vani je i 3. sezona Reachera, koji mi je bolja od bezvezne 2. sezone.

dkbit98
Legendary
*

View Profile WWW
September 07, 2026, 07:44:05 PM
Last edit: September 08, 2026, 08:05:37 PM by dkbit98

Ovo boldano rade jos od jedno 6-7 sezone one prve serije, a mogu tek zamisliti na sta lice ove nove. Ali ideja da su Negan i Maggie sad kao neki frendovi je bas imbecilna, kad se uzmu dogadjanja iz one prve serije.
To je totalno idiotski Cheesy
Ne znam onaj novi The Dog Stars kakav je...kad smo kod tih post-apocalypse tema.
Mislio sam gledati novi Spiderman, ali i to mi je i to dosadno, i zaspao sam iz dva pokušaja.

▄▄██████▄░░░▄██████▄▄
██▀▀░░░░░░░░░░░░░▀▀██
▄▄██████▄▄██████▄▄
▄████▀▀▀▀█████▀▀▀▀████▄
▄███░░░▄▄░░░░░░▄▄░░░███▄

OrangeFren

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██

▄▄█████▄▄
▄████▀▀▀████▄
███▀░░░░░░░▀███
███▀░░░▄█░░░░▀███
███░░░░░░░░░░███
███▄░░░▄█▄░░░▄███
███▄░░░░░░░▄███
▀████▄▄▄████▀
█████████
▐█████████▌
██████████
▐████▌▐████▌
▀▀▀█░░░█▀▀▀

cryptofrka
Legendary
*

Activity: 3108
Merit: 3219

View Profile WWW
September 08, 2026, 06:44:52 PM

Imam vam seriju za preporučit sa ženama/curama - Lioness. Moram priznat da sam krenuo dosta rezervirano, sigurno neka glupa empowering ženska serija itd.

Na kraju radnja stvarno dobra, neki od dijaloga top, jako dobro prikazuje žrtve koje obitelj u tom trenutku trpi itd. Generalno taman nekih 8/10, i to nakon sezone i pol.

E da, i Zoe Saldana je unutra. Pa možete generalno i njima srat 'ako može Zoe s 50 godina..'

Rikafip (OP)
Legendary
*

View Profile
September 15, 2026, 03:10:19 PM

Imam vam seriju za preporučit sa ženama/curama - Lioness. Moram priznat da sam krenuo dosta rezervirano, sigurno neka glupa empowering ženska serija itd.
Imam tu seriju na watchlisti vec neko vrijeme posto je radi Sheridan, morat cu baciti oko ovih dana. Zadnja njegova koju sam gledao je Landman, ali mi se nije bas svidjela, nadam se da je ovo bolje.

Inace, za par dana u kina dolazi novi Resident Evil film, baziran na istoimenoj igri. Iz nekog razloga nisam gledao one prosle filmove, ali ono sto ohrabruje je da je iza ovog filma Zach Cregger, a njegova oba filma (Barbarian i Weapons) su mi se svidjela, tako da ovo sigurno idem gledati. Rijec je o rebootu, tako da ako bude uspjesan, mogli bi dobiti jos nastavaka.

paco92x
Hero Member

Activity: 644
Merit: 501

View Profile
Today at 09:52:18 AM

Odgledao sam do kraja sa ženom neki dan Kralja Queens-a pa tražim ja na Netflixu šta ima zanimljivo za mene i nju i kad on iskoči Heroji puno puta sam rekao da ću ih krenut gledat ali nikad nisam dao priliku, tako da sam sad na pola prve sezone. Znam da je skoro svi znate ali evo da je spomenem opet. Zasad mi je ok interesantna koliko može bit i sa ok efektima čuo sam da cu se na kraju razočarat ali neka  Grin.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50]
  Print  

Jump to: