inş. farklı olur, ben gerçekten iyi olmasını isterim.
ihtiyacının olmadığını belirtmiş olduğun alandan bir öneri de daha bulunmak istiyorum. forum kullanıcılarına özel bir kampanya yapabilirsin, bitcointalk hesabını eşleştirerek blog'da üyelik açanlara; ya doğrudan nft vs. verebileceğin ya da ilk 10 makalelerine ekstra nft vs. verebileceğin bir kampanya düzenleyebilirsin.
globalde bulunan forum üyelerinin de ilgisini çekebilecek bir kampanya oluşturabilirsin. aynı şeyi twitter üzerinden de yapabilirsin. özellikle twitter finomenlerini blog'a çekmeyi deneyebilirsin. şimdilik ayaküstü sana önerebileceğim şeyler bunlar olur. aklıma başka bir şey gelirse muhakkak paylaşırım. bol şans.
Önerilerin için teşekkürler.
Bounty için yada steemit gibi yerlerde makale yazan kaliteli içerik üreten yazarları manuel liste yapıp platforma davet edeceğim.
Doğrudan forumda bir kampanya yapar mıyım bilmiyorum. Bot hesap ve copy paste içeriklerle pek uğraşmak istemiyorum.
Bir NFT topluluğu ile birlikte geliştireceğiz. 15 günde bir oylama ile seçilen en iyi içerikler gerçek değeri olan (piyasası olan satılabilir) NFT ödülleri kazanacak.
Zaten her özgün içerik kripto kazanıyor. NFT ve Rozetler yan ödüller.