Arkadaşlar bana çekilişten NFT çıkmıştı çekilişi düzenleyen kişi cüzdan isteyince Trust wallet cüzdanı verdim aceleyle.Ama sorun şu ki Trust nft desteklemiyormuş.Nft gönderildi ama içinde görünmüyor.Private keylere de ulaşamıyoruz e ne olacak şimdi ? Nft şu an ciddi meblağ etmiyor ama satmaya kalksam erişemiyorum.Bu nasıl bir saçmalık anlamadım.
Açık diyeyim adında Trust olan birşeye güvenmem ben.Private key vermemesi olacak iş değil.Cüzdan kelimeleri elimde onda problem yok ama aynı Solana cüzdanı başka yerde açamıyor olmam lazım.Phantom cüzdanda açılamıyor dediler.
Nette baktım globalde de aynı sorunları yaşayan çok kişi var.Bir çözüm yolu var mıdır yada Trust cüzdanın Nft entegre etmesini mi beklemek zorunda kaldım ?
Size gönderilen NFT hangi zincirde?
Solana ağı
Bu çözülebilir bir sorun, endişelenmenize gerek yok. Trust wallet'dan istediğiniz zaman seed'inizi dışarı çıkarabilirsiniz.
Ayarlar → Cüzdanlar → Cüzdanınızı seçin → Show secret phrase
Gerekli adımları uyguladıktan sonra 12 kelimelik seed elde edeceksiniz.
Yeni bir tarayıcı profili oluşturup Phantom wallet eklentisini indirin.
Kurulum sırasında zaten cüzdanım var seçeneğini seçtikten sonra Trust wallet'dan almış olduğunuz 12 kelimelik seed'inizi girin.
Hesapları içe aktar bölümünde ilk sıradaki cüzdan adresi ile Trust wallet'daki adresiniz aynı adrestir.
Son olarak 12 kelimelik seed'inizi kimseyle paylaşmayın, güvenilir (offline) bir yere güzelce kaydedin. Zaten bu 12 kelimeyi herhangi bir yere kaydetmediyseniz cihazınıza bir şey olduğunda yatırımlarınızı kaybedersiniz.
Bu benimde aklıma gelmiş yapmıştım farklı cüzdan çıkmıştı.Sonra globalde sordum olmuyor dediler bende ikinciye bakmamıştım.Meğerse cüzdan içindeymiş 10-15 tane cüzdan adresi var içinde benim attığımı buldum.
Doğru çözümü yazmışsınız gerçekten elinize sağlık.