Paket servislerin kalitesi öyle düşük ki. Dışarıdan yemek söyleyeceğim zaman yüz kere düşünüyorum. Geç gelen yemek, eksik gelen yemek, özel siparişin unutulması vs.. üstüne yemeğin buz gibi yenmesi. Bu sebeple dışarıdan yemek söylemeyi uzun zaman önce kestim. Kampanyalar her ne kadar cazip gelse de evde yemeğimi kendim yapıyorum artık.
Bu yoruma tamamen katılıyorum. Bana kalsa dışarıdan yemek yeme işini tamamen bırakacak noktaya geldim, özellikle eve siparişler son zamanlarda tam bir kriz.
Daha dün bir yerden yemek söylemek için aradım, 1-1.5 saatten önce getirmemiz imkansız dediler. Özel bir durum ve özel bir sipariş olmasa yemeksepetinden siparişi verecektim ve belki 5 kere müşteri temsilcisi ile yazışıp 2 saat bekleyecektim. Arkasından başka bir yerden sipariş verdim, yine fark yok 1.5 saat bekledim. Restoranı arayınca 3 dakika sonra yola çıkacak dediler, bana gelişi 30 dakikayı buldu. Restoran ile sipariş verdiğim yer arası 1 km bile yok
Bir de kişi başı 80-100 lira civarı ücret ödediğim halde karnım doymuyor, ona ayrı yanıyorum. Bu konuya 1.5 ay önce attığım mesajda 2 kişilik pizza maliyeti hesaplamıştım, şimdi abartısız %40 zam yemiş