Eskiden şaka maksatlı doge çıkmış bir tane vardı ve hızlı vs diye borsadan borsaya transfer için doge kullandık. Sonra Elon çıktı "Doge Doge" dedi Doge ciddi hype yaşadı.
Sonra shiba çıktı o aldı başını gitti.
Eskiden proje odaklı yatırım yapıyorduk xrp için xlm için dgb için kuracağımız bir cümle olurdu.
Sonra defi çıktı hah tamam dedik kripto'ya uygun. Sonra NFT çıktı. Ben hâlâ neye yarıyor bilmiyorum. ( Belki de benim cahilliğimdir)
Şimdi arbitrum ağında Aidoge çıktı en dip seviyeden 1000 kat gitti deniliyor. Sonra Arbitrum ağında Pepe airdrop oldu kurbağa mı kaplumbağa mı belli değil.
Kripto kedi köpek karga domuz her türlü hayvan figürü ile meme token çıktı.
Bu meme tokenler ne işe yarar. Mesela şuan Pepe ya da Aidoge ne iş yapar. Bu işin sonu nereye varacak. Çok uzun olmasın diye burada kesiyorum. İçi dolu olan ve bilgisi olan varsa dökülsün bakalım 😄
PEPE'nin başladğı mcap 2k...Yalnız eski boğada da kurbağalı tokenler çıkmıştı ama köpeklerden fırsat bulamadılar.Nasip bu yılaymış.
20$'ın 14 günde 1m$'a olduğu bir kripto aleminde, forum dahil heryerde PEPE token reklamı yapılıyorsa meme tokenlerin gücü,popülaritesi artık yadsınamaz.
Meme tokenler bi boka yaramaz ama kriptodan bi bok anlamayan ve merak edenleri kolayca kendine çeker. Öyleki yakalayan içinde tam para basma makinesi bu shitler.
Öyle veya böyle meme boğasındayız.ETH ağında çok iyi kazanç sağlayan shitler mevcut ve hergün yeni birisi çıkıyor , bsc ağıda bunu takip edecektir.
2 haftada 1000$'ı UNI'de iyi çok bir miktara çevirdim.
Major coinlerden hangisi bir günde 10x+ yapıyor? Hiçbiri...Twitter ve diğer sosyal medyalarda en deneyimli deneyimsiz , büyük küçük tüm hesaplar bugünlerde meme shilliyor.
Pepe'nin günlük tweet etkileşimi 3 milyonu geçiyor.
Çoğu biliyor %99'dan bir cacık olmayacak ama meme tokenler kısa zamanda en çok kazancı veya zararı veren kriptolar.
Eninde sonunda %99'ı kaybolup gidecek ama bir önceki meme boğasında shiba,babydoge,floki vs gibi bunda da topluluğu sağlam olanlar kalıcı olacaktır.
Bu dalganın bence en iyi yanı yatırımcının aç ve bundan yararlanan sosyal medya balina , shill tayfasının başka sağlam coinlere işleri bitince yatırım yapması olacaktır.
Meme tokenler artık kripto ekosistemin öyle veya böyle bir parçası trendi görmezden gelineceğine takip etmek en iyisi.
Bir pepede şimdi BSC'de 4 saate 5m$ hacim ve 5x yaptı.Trendi ve parayı takip edin bir meme token gider başkası gelir.