wczoraj podjąłem decyzję, że nie będę już publikował żadnych nowych tłumaczeń na naszym polskim podwórku. powodem tej decyzji jest niemal całkowity brak aktywności tutaj!
wszystkie pozostałe tłumaczenia i tematy, które już opublikowałem, będę oczywiście nadal aktualizował i utrzymywał w aktualnym stanie.
Siema Cygan widzę, że nadal walczysz na naszym lokalnym podwórku, a aktywność spadła do kilkunastu postów na tydzień, gorzej nie było chyba nigdy
dobrze że chociaż Ty się nie poddałeś, ja postaram się wrzucić coś regularnie, bo znowu jestem w jakiejś kampanii, na szczęście nie mam żadnego minimum do napisania i dla tego zgodziłem się dołączyć
...mamy na forum sporo Polaków którzy się nie udzielają na polskiej sekcji bo niewele się tu dzieje, a dzieje się tu niewele bo ludzie się nie udzielają.
hej Paweł,
tak masz racje już dawno zauważyłem, że duża część rodaków nawet nie zagląda na nasze lokalne forum, pewnie dla tego, że prawie nic się nie dzieje, lub po prostu używają Bitcointalk do jakichś innych, swoich celów i skupiają sie na angielskich bordach
nadal nie ma moderatora (już prawie 3 lata) to pewnie też nie pomaga, nie mamy merit source, więc nie ma meritów, a jak nie ma meritów to i nie ma postów, lub możliwości awansu, więc tak na prawdę wszyscy nowi użytkownicy uciekają pisać po angielsku, jeżeli ich celem jest wyższa ranga, a przecież każdy na to liczy prędzej czy później
nam nie przeszkadza że nikt nas nie merituje bo i tak mamy już najwyższe rangi i nic to nie zmieni, ale dla każdego nowego użytkownika jest to pewnie duży problem
gdyby mogli dostać wystarczająca ilość meritów tu na lokalu pewnie wielu zdecydowałoby się poświęcić trochę czasu żeby być tu aktywnym
maglowaliśmy ten temat lata temu a sytuacja tylko coraz gorsza, teraz nie ma ani moda ani merit source, jeszcze trochę i usuną ten board