Burada bulunma nedenimiz zengin olmak, popüler ifadeyle ekonomik özgürlüğümüzü elde etmek
yaklaşık 46 yıllık yaşamımın ana hedefi kendimi bildim bileli bu: zengin olmak! neden zengin olmak? çünkü;
hayattan lezzet almak istiyorum keyif almak istiyorum istediğimi yapabilmek istiyorum
namerde muhtaç olmamayı sevmediğim şeyleri yapmak zorunda kalmaktan uzak olmayı istiyorum
bana dikte edilen şekilde değil kendi bildiğim gibi yaşamak istiyorum
vin diesel'in Bloodshot: Durdurulamaz Güç adında bir filmi var, orada zihnine yapay şekilde manipüle edilen bi super soldier rolünde ve etrafındakiler haline gülüyor çünkü kendisinden isteneni yapmak durumunda bırakılıyor falan feşmekan.....
soo ömür geçip gidiyo bu hayata bir kere geliyoruz ve ister istemez bazı sınırlamalarla karşılaşıyoruz bu sınırları ortadan kaldırabilecek en önemli güçlerden birisi inanç ise diğeri paradır, sağlık da önemli tabi
"an"ı yaşamak yerine hayatta kalmaya çalışıyoruz, bu gidişe DUR diyebilmek için aklıma gelen en etkili yol "voleyi vurmak"
yanlış hatırlamıyorsam Hz Osman'a atfedilen bir söz vardı: "vermek istemeseydi istemeyi vermezdi"
"Allah çok verip azdırmasın az verip aratmasın" falan demeyeceğim, bu konuda mütevazı davranmayacağım "Dua ettiğinizde çok isteyin. Çünkü vereceği hiç bir şey Allah'a ağır gelmez." Hz. Muhammed S.A.V.
O yüzden ben de hep çok istedim ama nedense hep biçare kaldık
hep böyle serap gibi elime geçirecekken gerçek olabilecekken avucumdan kaçtı gitti para, bilemiyorum belki en hassas en istekli olduğum konu bu olduğu içün "dua etmeye devam ettirmek" için böyle sürüp gidiyor hayat!
genelde istemekten vaz geçtiğinde gelirmiş her şey aşk, para vs...gassalın elinde meyyit mi olacaz elde etmek için bilemiyorum "aslında istemezsen gelir" ne gelir aq
ya bi siktirin gidin hayatın da aq 2024ün de 2098in de 98245643in deeee...2024ten ne bekliyoruz? eşşeeen zikini.... Kemal Sunal'ın dediği gibi bu saatten sonra gelen paranın da içine sıçiym, elma kurdu elmanın içinde doğup büyüyor, kurt da sürüyle avlanıp çoğu zaman aç gezior, sıkıldım yau wallla nedir bu "kendimizi aşmamız gerekiyor, en büyük engel kendimimiz" ebenin amı aq