ajanwalker (OP)
|
 |
August 24, 2024, 10:35:04 PM |
|
 Bir zamanlar Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor' da teknik direktörlük yapan Christoph Daum Vefat etmiş. Kendisi bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
|
|
|
|
Hvdv
|
 |
August 25, 2024, 03:20:30 AM |
|
Çok sempatik bulduğum, teknik kariyerinde de fena olmayan bir futbol oynatan, yarı Türk sayılabilecek bir futbol adamıydı. Allah mekanını cennet eylesin. Bazı insanlar vardır çok sempatik ve ülkeye aşık gibi olurlar ya Cristoph Daum da böyle bir insandı. Akıllara hep Fenerbahçe teknik direktörü olarak gelirdi yani benim aklımda öyle ama diğer takımları da çalıştırmıştı. Allah kalanlara sabır versin.
|
| | | . .Duelbits. | | | █▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | TRY OUR
NEW UNIQUE GAMES! | | . ..DICE... | ███████████████████████████████ ███▀▀ ▀▀███ ███ ▄▄▄▄ ▄▄▄▄ ███ ███ ██████ ██████ ███ ███ ▀████▀ ▀████▀ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ▄████▄ ▄████▄ ███ ███ ██████ ██████ ███ ███ ▀▀▀▀ ▀▀▀▀ ███ ███▄▄ ▄▄███ ███████████████████████████████ | . .MINES. | ███████████████████████████████ ████████████████████████▄▀▄████ ██████████████▀▄▄▄▀█████▄▀▄████ ████████████▀ █████▄▀████ █████ ██████████ █████▄▀▀▄██████ ███████▀ ▀████████████ █████▀ ▀██████████ █████ ██████████ ████▌ ▐█████████ █████ ██████████ ██████▄ ▄███████████ ████████▄▄ ▄▄█████████████ ███████████████████████████████ | . .PLINKO. | ███████████████████████████████ █████████▀▀▀ ▀▀▀█████████ ██████▀ ▄▄███ ███ ▀██████ █████ ▄▀▀ █████ ████ ▀ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ████ █████ █████ ██████▄ ▄██████ █████████▄▄▄ ▄▄▄█████████ ███████████████████████████████ | 10,000x MULTIPLIER | │ | NEARLY UP TO .50%. REWARDS | | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ |
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2870
Merit: 1592
|
 |
August 25, 2024, 02:24:29 PM |
|
“Benim ikinci memleketim Türkiye” diyen, sempatik ve sevilen bir antrenördü. Uzun yıllar izleme fırsatımız oldu, gözümde hep Fenerbahçeli olarak kalmıştır. Erken yaşta vefat etmiş, kanser olunca iyileşme olasılığı pek olmuyor ne yazık ki. Bir döneme damga vurmuştu, aramızdan ayrıldığına üzüldüm. Alman disiplinine rağmen bize uyum sağlayabilmişti
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2814
Merit: 1607
|
 |
August 25, 2024, 05:25:19 PM |
|
İki büyük kulüple şampiyonluk yaşamış büyük bir hocaydı. Türkiye'yi çok severdi. Gece haberi duyduğumda üzüldüm erken bir ayrılık oldu. Akciğer kanseriydi bir röportajında günde bir paket sigara içtiğini söylemişti. Umarım acısız gitmiştir. Sevenlerine ve ailesine sabır diliyorum. Bu sene de ölümler üst üste geliyor belki de biz yaşlanıyoruz o yüzden tanıdığımız çok insanın gidişine şahit olmaya başladık.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
MK-74
Legendary
Activity: 1540
Merit: 1381
|
 |
August 25, 2024, 08:46:11 PM |
|
Üzüldüm vefat haberini görünce, yıllarını Türkiyede geçirmiş ve insanların sempatik bulduğu birisiydi. Sevmeyen çok az insan vardır diye düşünüyorum, büyük kulüplerimizle başarılar vardı. İkinci vatanım Türkiye derdi hep. Yaşı da varmış baya 70 küsürdü, allah rahmet eylesin ne diyelim gelip geçici bir dünya.
|
| | . .Duelbits│SPORTS. | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄▄█████████████████▄▄ ▄███████████████████████▄ ███████████████████████████ █████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ █████████████████████████████ ███████████████████████████ ▀████████████████████████ ▀▀███████████████████ ██████████████████████████████ | | | | ██ ██ ██ ██
██ ██ ██ ██
██ ██ ██ | | | | ███▄██▄███▄█▄▄▄▄██▄▄▄██ ███▄██▀▄█▄▀███▄██████▄█ █▀███▀██▀████▀████▀▀▀██ ██▀ ▀██████████████████ ███▄███████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ▀█████████████████████▀ ▀▀███████████████▀▀ ▀▀▀▀█▀▀▀▀ | | OFFICIAL EUROPEAN BETTING PARTNER OF ASTON VILLA FC | | | | ██ ██ ██ ██
██ ██ ██ ██
██ ██ ██ | | | | 10% CASHBACK 100% MULTICHARGER | │ | | │ |
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2506
Merit: 1402
|
 |
August 25, 2024, 11:13:50 PM |
|
Allah rahmet eylesin sanki aramızdan erken ayrıldı Daum. Türkiye'de önemli başarılara sahip bir teknik direktör başarılarının yanı sıra da taraftarlar tarafından oldukça sevilen bir isimdi. Hayatı başarılarla dolu birisi umarım göz açık gitmemiştir. Benimde sevdiğim bir teknik direktördü Daum. Fenerbahçe'ye geldiği zamanı dün gibi hatırlıyorum zaman hızlı geçiyor.
|
[/tabl
|
|
|
eightdots
|
 |
August 26, 2024, 07:28:48 AM |
|
Ülkemizde çok sevilen ve bu sevgiye aynı şekilde geri dönüş yapan biriydi Daum. Teknik direktörlük zamanlarında birçok kişinin saygısını kazanmıştı. Başarıları herkes kazanabilir ama taraftar sevgisini kolay kolay kazanamazlar, Daum hem başarılı olmuş hem de taraftar sevgisini kazanmıştı.
Yakın zamanda eski çalıştığı futbolcularla ve çevresiyle bir araya gelmişti ve hepsiyle adeta vedalaşmıştı. Allah rahmet eylesin.
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
Activity: 1694
Merit: 1526
Catalog Websites
|
 |
August 26, 2024, 09:31:07 AM |
|
Hemen hemen herkesin sempatisini kazanmış,Türkiye’ye gelip güzel işler başarmış ve Türkiye’yi vatanı gibi seven bir teknik direktördü. Fenerbahçe’ye kazandırdıkları ortada. Allah rahmet eylesin güzel insan.
|
█████████████████████████ ████████▀▀████▀▀█▀▀██████ █████▀████▄▄▄▄██████▀████ ███▀███▄████████▄████▀███ ██▀███████████████████▀██ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ██▄███████████████▀▀▄▄███ ███▄███▀████████▀███▄████ █████▄████▀▀▀▀████▄██████ ████████▄▄████▄▄█████████ █████████████████████████ | BitList | | █▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ . REAL-TIME DATA TRACKING CURATED BY THE COMMUNITY . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄█ | | List #kycfree Websites |
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2422
Merit: 1202
|
 |
August 26, 2024, 05:51:13 PM |
|
Hemen hemen herkesin sempatisini kazanmış,Türkiye’ye gelip güzel işler başarmış ve Türkiye’yi vatanı gibi seven bir teknik direktördü. Fenerbahçe’ye kazandırdıkları ortada. Allah rahmet eylesin güzel insan.
Alex konusunda da bize çok şey kazandırdı rahmetli daum çok beyefendi bir kişilikti alman değil Türk gibiydi ve Türkiye’yi ikinci vatanı gibi severdi bildiğimiz kadarıyla bir de Fenerbahçe ile özdeşleşmiş bir isim olsa da Beşiktaş kariyeri de oldu Türkiye’de çok severdim rahmetliyi geçmişten hatırladığım bir kaç teknik direktörden birisiydi
|
[/tabl
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
August 28, 2024, 08:05:16 PM |
|
Avrupa Sven Goran Eriksson için şampiyonlar Ligi'nde 1 dakikalık saygı duruşu yaptı. Bizimkiler Daum için kendi Ligi'nde bile 1 dakika saygı duruşu yapmadı. Bu bile insana olan saygımızda ne kadar geri olduğumuzun göstergesi.
|
|
|
|
karabiber
|
 |
August 28, 2024, 09:07:24 PM |
|
Daum, Fenerbahçe’ye katkılarının çok olduğunu düşündüğüm ve Fenerbahçe’ye gelmiş iyi teknik adamlardan biriydi. Fenerbahçe ile 3 kupa finali kaybetti, 2 sezonu son maçta kaybetti. Çok iyi bir Fenerbahçe yaratmıştı ve her kupada iddialı hale getirmişti. Kendisinin Fenerbahçe’yi çalıştırdığı yıllarda elindeki imkanları oldukça iyiydi ve Fenerbahçe’de Zico öncesi neredeyse takımın altyapısını kuran isimdi. Hayatını kaybetmesine üzüldüm çünkü Fenerbahçe’yi bir nesile aşılayan teknik adamlardan biriydi.
|
| | . .Duelbits. | │ | ..........UNLEASH.......... THE ULTIMATE GAMING EXPERIENCE | │ | DUELBITS FANTASY SPORTS | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ████████████████▀▀▀ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | . ▬▬ VS ▬▬ | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ███████████████████ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | /// PLAY FOR FREE /// WIN FOR REAL | │ | ..PLAY NOW.. | |
|
|
|
püsür
|
 |
September 02, 2024, 01:18:05 PM |
|
Daum'un Beşiktaş yıllarında yaptıkları da müthiş ilginçmiş. Bu vefatından sonra yapılan paylaşımlardan öğrendim. Solingen'de yakılan Türkler konusuna duyarlıymış ve o olayın neticesinde Türkiye'ye gelmiş. Türkiye'de yaptığı işler de çok iyi. Daum'u hep saygıyla anacağım.
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
September 02, 2024, 01:53:59 PM |
|
Leverkusende maçtan önce saygı duruşu ve yaptılar. Türkiye de oldu mu ben görmedim. Sven Goran Eriksson için UEFA duyarsız kalmadı ama Daum için bizim TFF duyarsız kaldı.
|
|
|
|
Ondekinecakabilirim
|
 |
September 03, 2024, 01:50:51 PM |
|
Leverkusende maçtan önce saygı duruşu ve yaptılar. Türkiye de oldu mu ben görmedim. Sven Goran Eriksson için UEFA duyarsız kalmadı ama Daum için bizim TFF duyarsız kaldı.
Bana kalırsa UEFA'nın Daum için duyarsız kalması ayıp bişi olmuş. TFF Daum için saygı duruşu yaparsa Fenerbahçe'nin teknik direktörü için saygı duruşu yapılmış olur. Ama UEFA tarafsız bi kurum olduğundan herkese duyarlı olması gerekirdi. Sven Goran Eriksson teknik direktör. Daum değil mi? UEFA neden Daum'u anmamış. Daum kutuplaştırıcı bi teknik direktör değildi. Bana göre iyi bi teknik direktör de değildi. Ama sempatik bi kişilikti. Taktikleri iyi olmasa da milli marşımızı okurdu. Akciğer kanserinden ölmüş. Teşhis konulana kadar içmiş. Eskiden de çok içermiş. Sigara sağlığa zararlı bişi. Bi kez daha gördük. Ne kadar keyif yapan madde varsa zararlı gerçi. Sigara da onlardan biri.
|
| | . .Duelbits. | │ | ..........UNLEASH.......... THE ULTIMATE GAMING EXPERIENCE | │ | DUELBITS FANTASY SPORTS | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ████████████████▀▀▀ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | . ▬▬ VS ▬▬ | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ███████████████████ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | /// PLAY FOR FREE /// WIN FOR REAL | │ | ..PLAY NOW.. | |
|
|
|
|