Bitcoin Forum
June 01, 2026, 01:06:36 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: GameFi olarak pazarlanan projeler  (Read 51 times)
XoWhisper (OP)
Newbie
*

Activity: 8
Merit: 0

View Profile
October 05, 2024, 10:11:38 AM

GameFi olarak pazarlanan her projenin eksik, bozuk, hatalı veya açıkça spekülatörlere fahiş fiyatlı çöp satmak için yapılmış bir dolandırıcılık olduğunu görüyorum.
Bu gerçekten de zincir üzerinde grafik entegrasyonunun potansiyelinin zirvesi mi? Bu boktan mobil strateji oyunları neden bu kadar büyük bir kalabalığı çekiyor ve bu kadar çok likiditeye sahipken, içine bir blockchain koyduğunuz anda, neden yatağı sıçıyor?
mandown
Legendary
*

Activity: 2674
Merit: 2216

View Profile
October 05, 2024, 10:28:21 AM

Hahaha ben l1'ler hariç geri kalan %99'un dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum sadece oyunlar değil ekosistemin çoğu ponzi ve herhangi bir gerçekçiliği yok. Oyun vs adı altında yapılabilecek herşeyi yapıyorlar. zincir üzerine tam olarak grafik falan entegre eden yok.

Hocam ortalıkta aslında çalışan ekip falanda yok çoğu yatırımı toplayıp para harcamanın derdinde bırak gamefi'yi l2'lerde bile durum aynı zksync airdrop açıklayacağı dönemde tatil fotoğrafları atıyorlardı Smiley

Blockchain harici kalan çoğu şey aslında kriptoda ponziden ibaret bugün değeri yarın değersiz hayata dokunan bir proje yok gibi birşey.

Ondekinecakabilirim
Hero Member

Activity: 1526
Merit: 897

View Profile
October 09, 2024, 04:26:54 PM

Hahaha ben l1'ler hariç geri kalan %99'un dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum sadece oyunlar değil ekosistemin çoğu ponzi ve herhangi bir gerçekçiliği yok. Oyun vs adı altında yapılabilecek herşeyi yapıyorlar. zincir üzerine tam olarak grafik falan entegre eden yok.

Hocam ortalıkta aslında çalışan ekip falanda yok çoğu yatırımı toplayıp para harcamanın derdinde bırak gamefi'yi l2'lerde bile durum aynı zksync airdrop açıklayacağı dönemde tatil fotoğrafları atıyorlardı Smiley

Blockchain harici kalan çoğu şey aslında kriptoda ponziden ibaret bugün değeri yarın değersiz hayata dokunan bir proje yok gibi birşey.

Bana kalırsa aşırı bi karamsarlığınız var kripto paralar hakkında. Tabiki bazı projeler kötü bi imaj yaratıyor hepimizin üzerinde. Ama Layer 1'den başka bişi yok demek baya bi aşırı kötümser bakış.

Akıllı sözleşme platformları var. ADA, SOL. DAAP kullanımını yaygınlaştırabilirler.

Merkeziyetsiz finans var. UNI, AAVE. Bankaların gücünü baya bi zayıflatabilirler.

Gizlilik coinleri var. XMR. Tam gizlilik sağlıyorlar.

Metaverse, oyun, NFT. Daha bi çok kullanım alanı var. Bana kalırsa çok aşırı karamsar olmak yanlış. Bebek adımlarını atan bi teknolojinin içindeyiz. Bi gün her şey değişir. Gelişir. Uçaklar ilk yapıldıklarında bugünkü gibi değillerdi. Bana göre teknolojik olaylarda karamsar olmak aşırı büyük bi hata.

▄███████████████████▄
████████████████████████

██████████▀▀▀▀██████████
███████████████▀▀███████
█████████▄▄███▄▄█████
████████▀▀████▀███████
█████████▄▄██▀██████████
████████████▄███████████
██████████████▄█████████
██████████▀▀███▀▀███████
███████████████████████
█████████▄▄████▄▄████████
▀███████████████████▀
.
 BC.GAME 
███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
██████▀░▀██████
████▀░░░░░▀████
███░░░░░░░░░███
███▄░░▄░▄░░▄███
█████▀░░░▀█████

███████████████

███████████████

███████████████

███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
███░░▀░░░▀░░███
███░░▄▄▄░░▄████
███▄▄█▀░░▄█████
█████▀░░▐██████
█████░░░░██████

███████████████

███████████████

███████████████

███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
██████▀▀░▀▄░███
████▀░░▄░▄░▀███
███▀░░▀▄▀▄░▄███
███▄░░▀░▀░▄████
███░▀▄░▄▄██████

███████████████

███████████████

███████████████

███████████████

DEPOSIT BONUS
.1000%.
GET FREE
...5 BTC...

REFER & EARN
..$1000 + 15%..
COMMISSION

Play Now 
SUPERSAIAN
Legendary
*

Activity: 2968
Merit: 1665

View Profile WWW
October 11, 2024, 07:47:57 PM

GameFi projeleri içinde ayıklarsanız bir kaç tane geleceği iyi görünen proje var. Geriye kalanlar ise çöp, GameFi adı aldında pazarlanan projelerin bir çoğu dolandırıcılık aynısı Defi içinde geçerli. GameFi projelerden iyi gelirler elde ettim bu yüzden hepsini boklarsam ayıp etmiş olurum. Daha da iyi gelir elde eden kullanıcılara da denk geldim güzel sektör işi bilene.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: