Fenerbahçe yarı finalde Olimpiakos ile eşleşti.Diğer yarı final ise Real Madrid ile Valencia/Pana galibi ile olacak.Finale çıkabilmek zor olacak Olimpiakos güçlü bir temsilci.Normal sezonu lider tamamladılar.Yine de daha önce sezonda 2 maçtan birini Fenerbahçe’nin aldığını söylemek lazım.Finale çıkma şansına sahip temsilcimiz.
Olympiacos maçını deplasmanda oynayacağız bir de aslında çünkü maç Atina'da. Normal sezonun sonlarına gelirken formumuzu baya kaybettik. Fakat Zalgiris'e karşı genel olarak iyi bir iş çıkardık. Olympiacos elbette çok daha zor bir rakip ve telafisi olmayan bir maç olacak. Sağlam savunma yapamazsak kazanabileceğimizi sanmıyorum. Koçumuz Jasikevičius'a bu seviyelerde güveniyorum umarım bizi finale taşır. Bu arada Panathinaikos'un elenme ihtimali daha da kuvvetlendi. Real Madrid-Valencia eşleşirse bence Real Madrid finale çıkar.
Ben Beşiktaşlıyım ama Fenerbahçe'nin tekrardan Euroleague Kupasını almasını çok isterim. Evet Olympiakos daha güçlü ve daha formda ama bir maçlık Olympiakos kötü olacak Fenerbahçe'de çok iyi olacak sadece. Ayrıca son yıllarda ligi lider bitirenlerin şampiyon olamama gibi bir durumları var.
Eğer Valencia Panathinaikos'u geçerse Real Madrid'i de geçer.
Montero denilen eleman son iki maçta alev almış vaziyette. O alev Madrid'i de yakar
Yarın Madrid'in rakibi belli olacak.