Bende baktım şimdi,
benim iphone 11 pro max 256GB a 17.000 TL diyorlar.
80.000 daha üstüne verip iphone 15 pro max 256GB a geçmeyi düşündüm ve vazgeçtim!
Birde kredi kartına taksit yok.
Bunun yerine,
Yenilenmiş, 1 yıl garantili,
Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB ı 70..000 e peşin fiyatına 6 taksit yapmak daha mantıklı.
iphone 11 ide 15.000 e satarım diyorum ne dersiniz?
Böyle kampanyalardan hiç yararlanamadım genelde eski telefonu kullanacak bir yer buldum o yüzden değişim hakkında yorum yapmıyorum. 15 serisi çok fazla tutmadı ve ilgi görmedi. İlk çıktığında çok fazla negatif videolar çıktı, genelde de böyle olunca apple çok fazla diretmiyor yeni modeli zaten her sene geliyor, üretimi sınırlandırıyor.
11’lere 12-14 arası bir fiyat veriliyor telefoncularda ama kullanımının temizliğine, telefoncunun ne kadar hızlı telefon satabilme durumuna göre fiyat değişebilir. 16’ya çok fazla bakamadım ios 18’le birlikte yapay zeka kullanımına izin veren bir telefonu almak daha mantıklı olabilir. Henüz bazı özellikler ülkemizde yok sonradan gelir mi ya da şu anki gibi mi kalır emin değilim o yüzden üst modellerde ios 18 özelliklerini kullanabilecek olanı almak daha iyi olabilir. Muhtemelen 15’te de kullanılabilir ama çok fazla tutmadı bu seri.