Phoenix Anka (OP)
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1066
|
 |
March 16, 2025, 12:38:01 PM |
|
 Arkadaşlar hamile kalmak cezaevine gitmeye engel mi? Ben böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum. O zaman çocuk bekleyen babalar da içeri girmesin? Arkadaş cezalandırma sisteminde bile pozitif ayrımcılık var. Kadın 14 hamilelik ile 472 yıl ceza almış ama dışarıda suç işlemeye devam. Bunun neresinde mantık var? Kaynak : Darknetoffical Instagram sayfası
|
|
|
|
|
emrecemsan
|
 |
March 16, 2025, 01:46:28 PM |
|
Küçük bir araştırma yaptım ve sonrasında böyle bir şey buldum: (4) Hapis cezasının infazı, gebe olan veya doğurduğu tarihten itibaren altı ay geçmemiş bulunan kadınlar hakkında geri bırakılır. Çocuk ölmüş veya anasından başka birine verilmiş olursa, doğumdan itibaren iki ay geçince ceza infaz olunur. Kaynak: Aile ve Sosyal Hizmetler BakanlığıHukuksal anlamda bir açık kapı bırakılmış gibi görünüyor.  Bu kanunu kendi çıkarı için kullananan bu kadın sürekli yırtmayı başarmış belli ki. Ta ki 14. çocuğuna hamile kalana kadar.  Çok garip bir olay yani bu kadının haberini sık sık görüyordum. Nasıl bu kadar kolay kurtulabiliyor diyordum. Artık umarım bu kanunda bir düzenlemeye gidilir de başkaları da benzer bir şekilde kanunu kötüye kullanmaya başvuramaz.
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 3192
Merit: 1809
Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform
|
 |
March 16, 2025, 02:34:18 PM |
|
Kadın sistemin açığını bulmuş ve sonuna kadar kullanmış. Bu tarz sistemi suistimal etme risklerine karşı hukukun da açık kapı bırakmaması lazım. Kadın genetik avantajını kullanmış eminim erkekler de böyle bir sistem açığı bulsa suçlular için konuşuyorum tabi sonuna kadar kullanırlardı. Bir de bu tarz suç makineleri genelde bundan zevk aldığı için sürekli suç işliyorlar, patolojik bir vaka aynı zamanda.
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
|
Hvdv
|
 |
March 17, 2025, 06:51:22 AM |
|
Hocam böyle bir avantaj varsa bunu kullanıyor. Kişi evet işin bugunu bulmuş. Resmen çalıyor çalıyor içeri girmiyor. Şimdi girdi ve muhtemelen çıkamayacak veya kılıfına uydururlar bir şekilde yine çıkar. 472 yıllık ceza kesinleşmişse bunun her sefer yakalanmasından sonra niye ısrarla aynı şeyi uyguluyorlar. Bunun takdiri yetkisi yok mu? İlla böyle mi yapmak zorundalar?
|
|
|
|
Mustang Shelby
Legendary
Activity: 1330
Merit: 1009
|
 |
March 17, 2025, 08:13:12 AM |
|
Neden şaşırıyoruz ki? PKK ele başısı bebek katiline MHP lideri “Kurucu Önder” dedi, başkası olsa anında hesap kitap sorulurdu ama söz konusu işte herhangi bir soruşturma hazırlanmadığı gibi, Devlet Bahçeli lafının arkasında olduğunu söyledi (eğer yaşıyorsa tabi)
Bu yüzden 500 yıl ceza alanın sistemin açığından faydalanması çok garipsenecek bir durum değil, bu haberlere düştüyse bunu öğrenen diğer suçlular da bunu uygular
|
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2590
Merit: 2120
|
 |
March 17, 2025, 08:20:18 AM |
|
Bebek katilini dışarı çıkartıp mecliste konuşma yaptıracaklar 472 yıl cezası olan kadın içeri girmemek adına sürekli çocuk yapması ve hala dışarıda kalması kadar normal birşey yok.
|
|
|
|
Mustang Shelby
Legendary
Activity: 1330
Merit: 1009
|
 |
March 17, 2025, 09:32:49 AM |
|
Bebek katilini dışarı çıkartıp mecliste konuşma yaptıracaklar 472 yıl cezası olan kadın içeri girmemek adına sürekli çocuk yapması ve hala dışarıda kalması kadar normal birşey yok.
Ben de benzer şeylere parmak bastım. Bebek katillerinin rahat rahat konuştuğu veya meclise davet edildiği, tabiri caizse barış elçisi görevi gördüğü ülkede hala buna bile tepki gelmiyor. Barışı istemiyor musun diye hain ilan ediliyor gerçek milliyetçiler. Şehit aileleri, şehitler, yakınları bu durumdan üzülenler ve kemikleri sızlayanlar. Şehit olursa bu dönemde nasıl cenazesine gidecekler acaba?
|
|
|
|
mandown
Legendary
|
 |
March 17, 2025, 10:36:50 AM |
|
Yargı uzun zamandır siyaset uğruna kıvrıldığı için bu olaylar bana normal geliyor akp iktidara geldiğinde mhp'nin başkanının söylediği şeyi söylemeye kimse cesaret edemezdi bırak cesaret etmeyi söylediği an ceza evindeydi.
Bu bayan gibi nice gençler var adamlar hayatının yarısını içerde yarısını dışarda geçiriyor. Hele yargı sisteminin yavaşlığı yüzünden tecavüzcülerin çoğu suç kesinleşene kadar bile eli kolu sallayarak geziyorlar.
|
|
|
|
|
karabiber
|
 |
March 18, 2025, 10:03:04 AM |
|
Sistem aslında insani yani doğum yapan bir kadın hapis cezasından sıyrılıyor ama işte her yerde olduğu gibi bu durumu da suistimal edenler çıkıyor. Bence bunda pozitif bir ayrımcılık yok. Kadının gebeliğinden kaynaklı elbette avantajları olacak. Esas mesele bu durumu suistimal edenlere karşı farklı bir yargılama olması gerektiği aslında. Cezaevine girmemek için 14. çocuğuna hamile kalan bir kadının 14. çocuğa gelene kadar çoktan farklı bir yargılamaya tabi olması gerekmez miydi? Sorun burada zaten sistemi suistimal edene karşı önlem alınması gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
W Jr.
Copper Member
Legendary
Activity: 1946
Merit: 1432
|
 |
March 19, 2025, 08:32:57 PM |
|
Her gebeliğin 9 ay olduğunu düşünürsek 126 ay hamile olarak kalmış, 10.5 sene yapıyor bu.Normal bir insanın kalamayacağı kadar gebelik durumu yaşamış ve bu haliyle de hırsızlık yapmış.8-9 aylık hamileyken bile bunu yapmak aldığı cezanın hakkını veriyor demek.En büyük çocuğu 13 yaşında ve artık ona da hırsızlık yaptırıyordur.Türkiyede hamilelik cezaevine engelse hiç kadın cezaevine girmez ki.
|
|
|
|
|
|
| R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
|
Ondekinecakabilirim
|
 |
March 20, 2025, 11:48:58 AM |
|
Ekrem İmamoğlu'nun diploması iptal edildi. Yargı nerde? Halk bişileri sorguluyor. Ama halkın küçük bi kısmı sorguluyor. Değişim de var. Ama hızı çok yavaş. Halkın tamamı aydınlanana kadar sürecek yaşadıklarımız.
Rize'de ufak bi grup yürüyüş yapmış. Çok hoşuma gitti. Şarkıcı Reynmen baya bi isyan etmiş X'te. Hoşuma gitti gördüklerim. Çünkü bi değişimin işareti var. Ama yeterli mi? Bana göre diiil. Halkın tamamının aydınlanması gerekiyor bi değişimin yaşanması için. Küçük bi ışık karanlıkta yol gösterir. Ama yolu aydınlatmaz. Daha büyük uyanışlara ihtiyacımız var yolumuzu aydınlatmak için.
|
| . BC.GAME | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀░▀██████ ████▀░░░░░▀████ ███░░░░░░░░░███ ███▄░░▄░▄░░▄███ █████▀░░░▀█████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███░░▀░░░▀░░███ ███░░▄▄▄░░▄████ ███▄▄█▀░░▄█████ █████▀░░▐██████ █████░░░░██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀▀░▀▄░███ ████▀░░▄░▄░▀███ ███▀░░▀▄▀▄░▄███ ███▄░░▀░▀░▄████ ███░▀▄░▄▄██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | │ │ | DEPOSIT BONUS .1000%. | GET FREE ...5 BTC... | │ │ | REFER & EARN ..$1000 + 15%.. COMMISSION | │ │ | Play Now |
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
March 20, 2025, 11:54:34 AM |
|
Ekrem İmamoğlu'nun diploması iptal edildi. Yargı nerde? Halk bişileri sorguluyor. Ama halkın küçük bi kısmı sorguluyor. Değişim de var. Ama hızı çok yavaş. Halkın tamamı aydınlanana kadar sürecek yaşadıklarımız.
Rize'de ufak bi grup yürüyüş yapmış. Çok hoşuma gitti. Şarkıcı Reynmen baya bi isyan etmiş X'te. Hoşuma gitti gördüklerim. Çünkü bi değişimin işareti var. Ama yeterli mi? Bana göre diiil. Halkın tamamının aydınlanması gerekiyor bi değişimin yaşanması için. Küçük bi ışık karanlıkta yol gösterir. Ama yolu aydınlatmaz. Daha büyük uyanışlara ihtiyacımız var yolumuzu aydınlatmak için.
Hocam aydınlanma diye bir şey yok. Cami çay ocaklarına takılıyorum. Oruç olsa da çay ocaklarınin oturma bölümleri açık ve milletin derdi chp. CHP ne yaptı bilmiyorum ama adam ne yapıp edip CHP'ye bağlıyor meseleyi ve bu yaşananlara oh olsun iyi oldu diyor. Yani halk ciddi cahil. Uyanık kesim zaten okumuş kesim cami cemaati hâlâ derin uykuda. Din diyanet mevzusu onları uyutmaya devam ediyor.
|
|
|
|
mandown
Legendary
|
 |
March 20, 2025, 12:08:25 PM |
|
Hocam aydınlanma diye bir şey yok. Cami çay ocaklarına takılıyorum. Oruç olsa da çay ocaklarınin oturma bölümleri açık ve milletin derdi chp. CHP ne yaptı bilmiyorum ama adam ne yapıp edip CHP'ye bağlıyor meseleyi ve bu yaşananlara oh olsun iyi oldu diyor. Yani halk ciddi cahil. Uyanık kesim zaten okumuş kesim cami cemaati hâlâ derin uykuda. Din diyanet mevzusu onları uyutmaya devam ediyor. beyinsiz chp kafasını kullanacaktı. CHAKP diyorum uzun zamandır chp çoktan satın alınmış bir partidir. uzun zamandır derim o kadar para kaldırıyorlar biraz bu yargıyı kırmak adına harcayacaklar bu paraları.
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2800
Merit: 1478
|
 |
March 22, 2025, 07:55:38 PM |
|
Türkiye’de bunun değişmesi kolay aslında Ceza usulünü düzenleyen Ceza Muhakemesi Hukukunda bazı değişiklikler yapılarak bu olayın önüne geçilebilir ama kanunda bırakılan ucu açık cümleler neticesinde tekrar ve tekrar bunun iyi niyeti suistimal edilerek kullanılmasıyla 14 kez hamile kalan kadının cezaevine girişi sürekli erteleniyor bu yargı sisteminde oluşan kara deliği mutlaka kapatmak lazım bu gündeme gelmese ki 13 kez girip çıktığına göre gelmemiş bilinmeyecekti bile artık ciddi ciddi bazı konularda çalışma yapmaları lazım çünkü işin iyice cılkı çıktı
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
|
Distraction
|
 |
March 22, 2025, 09:44:42 PM |
|
Türkiye'de yargı sisteminin özetini bu gece apaçık görüyoruz. Ekrem İmamoğlu'nu sözde gizli tanık yardımıyla içeri atmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Sosyal medyada şöyle bir şey daha paylaşıldı. Silivri Cezaevi önüne TOMAlar ve otobüsler yollanmaya başlanmış. https://x.com/etkilihaber/status/1903549904729030724Daha adam hala savcıya ifadesini bile bitirmedi. Ortada karar yok bir şey yok. Böyle mi inandıracaksınız yargının bağımsız olduğuna? Çocuk mu kandırıyorsunuz siz? 
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 3192
Merit: 1809
Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform
|
 |
March 22, 2025, 10:15:04 PM |
|
Türkiye'de yargı sistemi değişti arkadaşlar kuvvetler ayrılığı kalktı kuvvetler birliği yani tek adam sistemi geldi. O ne isterse öyle oluyor ülkede adalet falan yok. Buna da evet oyu veren herkes sebep oldu. Şimdi bu oyverenlerin pisliğini hayır diyen bu ülkenin şerefli insanları da çekmek zorunda kalıyor. Durum bundan ibaret.
|
|
|
|
Phoenix Anka (OP)
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1066
|
 |
March 23, 2025, 03:16:26 AM |
|
Türkiye'de yargı sisteminin özetini bu gece apaçık görüyoruz. Ekrem İmamoğlu'nu sözde gizli tanık yardımıyla içeri atmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Sosyal medyada şöyle bir şey daha paylaşıldı. Silivri Cezaevi önüne TOMAlar ve otobüsler yollanmaya başlanmış. https://x.com/etkilihaber/status/1903549904729030724Daha adam hala savcıya ifadesini bile bitirmedi. Ortada karar yok bir şey yok. Böyle mi inandıracaksınız yargının bağımsız olduğuna? Çocuk mu kandırıyorsunuz siz?  Haberlerde okuduğum kadarıyla savcı tutuklanmasını talep etmiş. Artık ne kadar süre böyle devam edecek bilmiyorum ama böyle altı dolu olmayan şekilde cezaevine atılmak sadece İmamoğlu ve CHP’nin bir sonraki seçimdeki kesin galibiyetinin oy oranını arttırır tıpkı İstanbul seçiminde olduğu gibi…
|
|
|
|
MK-74
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1581
|
 |
March 23, 2025, 09:29:46 PM |
|
Dün gece yargı sisteminin ne kadar bağımsız olduğunu tekrar görmüş olduk, burada İmamoğlu'nu falan gram savunmuyorum, eğer çalıp çırpmışsa cezasını çekmeli ama adamına göre yargı da işlememeli. Zamanının Ticaret Bakanı kendi şirketinden Bakanlığa dezenfektan satmıştı ve bu ortaya çıkmıştı, herkes bunu biliyordu buna neden hiç bir işlem yapılmadı. Yolsuzluklara neden işlemler yapılmadı, kutulardan çıkan paraları FETÖ koydu dendi ama paraları geri iade alırken neden iade aldılar hani FETÖ koymuştu paraları kutulara. Adalet herkese eşit işlemeli. Ülkecek dibe doğru gidiyoruz, sonumuz hiç iyi değil maalesef.
|
|
|
|
|
Distraction
|
 |
March 23, 2025, 09:55:56 PM |
|
Haberlerde okuduğum kadarıyla savcı tutuklanmasını talep etmiş. Artık ne kadar süre böyle devam edecek bilmiyorum ama böyle altı dolu olmayan şekilde cezaevine atılmak sadece İmamoğlu ve CHP’nin bir sonraki seçimdeki kesin galibiyetinin oy oranını arttırır tıpkı İstanbul seçiminde olduğu gibi…
Sadece talep ile kalınmadı ve yolsuzluk soruşturmasından tutuklandı bile. Terör ile ilgili soruşturmadan da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yani şöyle bir şey var. Ben de yargılanmasın demiyorum. Ancak taraflı yargılanma var bir de bağımsız yargı var. Burada söz konusu olan şey ise taraflı yargılamadır. 3 tane gizli tanığın "şöyle duydum, böyle duyum aldım" gibi ifadelerine dayanarak tutuklama kararının çıkması bu ülkenin hukukunun üzerine sürülmüş bir kara lekeden başka bir şey değildir. Halkın protestoları devam ediyor. Bugün Ekrem İmamoğlu için dayanışma oyları kullanıldı ve 20 milyon civarında bir oy söz konusu. Bu ne demek? Sonraki seçimde İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı olması demek. Bakalım içerde ne kadar süre tutacaklar onu. 
|
|
|
|
|