Tręvoid (OP)
Copper Member
Full Member

Activity: 224
Merit: 259
CRYPTO ⇄ CRYPTO █ No KYC / AML
|
 |
July 19, 2025, 11:16:27 AM |
|
Iskusite istinsku financijsku privatnost s našom pouzdanom uslugom razmjene kriptovaluta crypto-to-crypto, sada izravno na licu mjesta nakon zatvaranja eXch. Sa dokazanim iskustvom od preko 250 uspješnih poslova putem eXch affiliate programa, kao litexero. Možete mijenjati kriptovalute s bilo kojom AML ocjenom koristeći našu uslugu. Nije potrebna KYC ili provjera izvora sredstava. Vaša je privatnost naš prioritet. Nikada ne provodimo provjere identiteta, potpuno poštujući vašu povjerljivost. Također podržavamo protokole usmjerene na privatnost poput Monera (XMR) i Litecoinovog MimbleWimble Extension Block (MWEB), osiguravajući da vaše transakcije ostanu potpuno privatne. TKO KADA GDJE [Servis Razmjene] & [OBJAVA THREAD] & [Avatar & Sig Kampanja] & [BTC Darivanje] & [Kampanja Recenzija] & [Tręvoid KYCNot.me] & [Tręvoid Monero.Town] Zašto odabrati nas?NULTI KYC - PRAVA PRIVATNOSTNema KYC ili SoF potrebnog: Vaša je privatnost naš prioritet – nikada provjere identiteta ili AML provjere. Vaša privatnost je u potpunosti poštovana.Podrška za protokole fokusirane na privatnost poput Monera (XMR) i Litecoinovog MimbleWimble Extension Block (MWEB), osiguravajući da vaše transakcije ostanu povjerljive. █ KRIPTO ⇄ KRIPTO █ Podržane kriptovalute🅛 Litecoin (MWEB) 🅑 Bitcoin (BTC) 🅜 Monero (XMR) 🅓 Dash (DASH) 🅔 Ethereum (ERC-20) 🅔 Solana (SOL) Naknada za razmjenuStandardna naknada 5% po razmjeni (može varirati ovisno o veličini posla, dostupnosti i mrežnim naknadama). Kako započetiKontaktirajte me putem onsite privatne poruke ili na SimpleX Chat poveznici (bez Telegrama) Povratne informacije zajednice @apogio [RECENZIJA] Tręvoidova usluga razmjene ( https://bitcointalk.org/index.php?topic=5547832.msg65518442#msg65518442) Lokalni forumi @zasad@ █ KRIPTO ⇄ KRIPTO █ Sigurne i privatne razmjene bez KYC-AML ( https://bitcointalk.org/index.php?topic=5549336.msg65568402#msg65568402) █ 크립토 ⇄ 크립토 █ Sigurne i privatne bez-KYC-AML kripto razmjene (Monero XMR & MWEB) ( https://bitcointalk.org/index.php?topic=5550678.msg65594547#msg65594547) █ क्रिप्टो ⇄ क्रिप्टो █ Sigurne i privatne bez-KYC-AML kripto razmjene ( https://bitcointalk.org/index.php?topic=5550677.msg65594536#msg65594536) █ KRIPTO ⇄ KRIPTO █ Sigurno & Privatno – kripto razmjene bez KYC/AML (Monero XMR & MWEB) ( https://bitcointalk.org/index.php?topic=5550825.msg65597468#msg65597468) Sigurne i privatne kripto razmjene bez KYC/AML (Monero XMR & Litecoin MWEB) https://bitcointalk.org/index.php?topic=5550832.msg65597672#msg65597672Sponzorirano / Partnerstvo Sa zadovoljstvom najavljujemo da će Tręvoidova usluga razmjene biti sponzor talkimg.com stranice u nadolazećim tjednima. (Ako ste zainteresirani postati partner, sponzor ili postaviti srodni oglas, molimo kontaktirajte nas na SimpleX.)
Važna obavijest:
Nikada ne bih ja prvi dodao ili vam napisao poruku da započnemo razmjenu. Uvijek provjerite moj identitet izravno na licu mjesta prije nego što se uključite i tražite pismo garancije.
Čuvajte se prevaranata! Nemam Telegram račun. Imam samo SimpleX.
Ne riskirajte svoja sredstva na lažnim no-KYC burzama koje blokiraju trgovine ili ugrožavaju vašu privatnost.
Uvjeti korištenja- Ne vodimo zapise o vašim aktivnostima. Nema ništa što bismo mogli dijeliti s bilo kime.
- Svatko može koristiti našu uslugu za razmjenu. Ne blokiramo niti odbijamo nikoga.
- Ne pitamo tko ste. Nema provjera identiteta. Nema AML provjera. Nema KYC provjera. Nema pitanja. Samo mijenjate i odlazite.
- Mi vam samo pružamo mjesto za razmjenu kriptovaluta. Što radite izvan toga je vaš posao.
- Ako pošaljete novac na krivu adresu, to je vaša odgovornost. Kripto se ne može vratiti.
- Koristite Tor, VPN, Proxy ili bilo što što želite. Podržavamo vašu privatnost.
- Ne prikupljamo ništa – nema kolačića, nema IP-ova, nema zapisa, ništa.
- Nemamo zabranjenih jurisdikcija jer ne možemo detektirati zemlju, ne bilježimo IP adrese niti obrađujemo podatke o lokaciji.
- Uvijek pružam pismo garancije tijekom naših razmjena. Možete ga dobiti kad radimo razmjenu i provjeriti njegovu autentičnost pomoću našeg javnog ključa.
- Nikada neću odbiti dati pismo garancije. Ako to učinim, smatrate to znakom upozorenja i sumnjate na prevaru.
-----BEGIN PGP PUBLIC KEY BLOCK----- mDMEaEcpLRYJKwYBBAHaRw8BAQdAWB+7u4H+EDsxx/smIi8b6BkRQtJLDkRNmcpk NymBwyq0CFRyw6p2b2lkiJkEExYKAEEWIQT2QmQrHnP3hnrT6g2OY6bg1lmyzAUC aEcpLQIbAwUJBaTyAwULCQgHAgIiAgYVCgkICwIEFgIDAQIeBwIXgAAKCRCOY6bg 1lmyzGQFAP9mB7mgZzYwfaEzzvuoGX+tKqj3u1ySg7ESQvd8AaQMDgEA2rdpsUhn 4T2IuBOrenksLORoZX7dpkqzXwz9aN7UFgC4OARoRyktEgorBgEEAZdVAQUBAQdA cCcP7OIX8ov68ndQozEus1YNRWcUpTRySkct+6qSFlQDAQgHiH4EGBYKACYWIQT2 QmQrHnP3hnrT6g2OY6bg1lmyzAUCaEcpLQIbDAUJBaTyAwAKCRCOY6bg1lmyzHR8 AP9UZgH/RFRUp3/4CoizTR59KlHgpF2XgBw2v3MLGhX6bwEAtneG2aI2cYg/Jw2m S+gsDJExVIIQFSeKJ80l4KbAEAE= =aoyc -----END PGP PUBLIC KEY BLOCK-----
PGP Prst otiska: F642 642B 1E73 F786 7AD3 EA0D 8E63 A6E0 D659 B2CCMonero do mjeseca i dalje.
|
|
|
|
ovcijisir
|
 |
July 19, 2025, 08:36:44 PM |
|
Nedavno sam bas prodao skoro sve altcoine koje sam imao za USDC, jer se nadam bear marketu i zatim planiram ponovni ulazak iskljucivo u BTC da si pojednostavnim zivot i izbjegnem pracenje velikog broja altcoina. Za taj ponovni ulazak sam mislio koristiti OrangeFren, ali sam citao na forumu da su neki korisnici imali neugodnih uskustava sa nekim mjenjacnicama (tocnije ff.io)Da li je mozda netko sa locala koristio Trevoid razmisljam mi to bude opcija za ponovni ulazak u BTC u (nadam se) bear marketu.
|
|
|
|
Tręvoid (OP)
Copper Member
Full Member

|
 |
July 20, 2025, 06:53:58 AM |
|
Nedavno sam bas prodao skoro sve altcoine koje sam imao za USDC, jer se nadam bear marketu i zatim planiram ponovni ulazak iskljucivo u BTC da si pojednostavnim zivot i izbjegnem pracenje velikog broja altcoina. Za taj ponovni ulazak sam mislio koristiti OrangeFren, ali sam citao na forumu da su neki korisnici imali neugodnih uskustava sa nekim mjenjacnicama (tocnije ff.io)Da li je mozda netko sa locala koristio Trevoid razmisljam mi to bude opcija za ponovni ulazak u BTC u (nadam se) bear marketu.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5547832.msg65518442#msg65518442https://bitcointalk.org/index.php?topic=5539912.msg65333177#msg65333177https://bitcointalk.org/index.php?topic=5539912.msg65334954#msg65334954https://bitcointalk.org/index.php?topic=5539912.msg65360002#msg65360002https://bitcointalk.org/index.php?topic=5544046.msg65404015#msg65404015https://bitcointalk.org/index.php?topic=5544046.msg65440674#msg65440674English Thanks for your question! We actually have many users, but those who trade larger amounts usually prefer not to share public reviews for privacy reasons. However, you can see a few public reviews I posted above. You’re always welcome to try our service with a small amount first to test how it works. Personally, I wouldn’t recommend ff.io, as you can see from the reports about their abusive practices. All our swaps are done here or through SimpleX for added privacy. If you have any other questions or want to try a test swap, feel free to reach out!
Hrvatski Hvala na pitanju! Imamo dosta korisnika, ali oni koji rade s većim iznosima obično izbjegavaju javno objavljivati recenzije zbog privatnosti. Ipak, iznad sam podijelio nekoliko javnih recenzija. Slobodno možeš isprobati našu uslugu prvo s manjim iznosom da vidiš kako sve funkcionira. Ne bih preporučio ff.io, što možeš vidjeti i po iskustvima zbog njihovih problematičnih praksi. Sve zamjene radimo ovdje ili preko SimpleX-a radi dodatne privatnosti. Ako imaš još pitanja ili želiš probnu zamjenu, javi se bez ustručavanja! [FIXEDFLOAT SCAMS MEGATHREAD] Reports, Frozen Funds, Abuses, and KYC Traps https://bitcointalk.org/index.php?topic=5550083.msg65585279#msg65585279
|
|
|
|
examplens
Legendary
Activity: 3724
Merit: 3987
Daily Cashbacks 🐳
|
 |
July 20, 2025, 08:00:53 AM |
|
FF, uz Changelly i Changenow, jednostavno zaboravi da postoje. U samom su vrhu liste najgorih menjacnica. Dovoljno je znati da su dva ili tri puta hakovani, kroz isti propust, a sve to u relativno kratkom periodu od mesec-dva. Onda takvi indijanci daju sebi za pravo da ti proveravaju coine ili da ih zakljucavaju. Nisam koristio Trevoid servis, ali ima smisla to sto radi. Jedino nisam siguran sta se desava kada kupujes od njega BTC, jer mislim da je negde vec rekao kako BTC koji mu salju korisnici cesto imaju 100% AML rizik. Nadam se da ih on 'cisti' pre slanja sledecem klijentu. I da, bez obzira za koga se odlucis, gledaj da to nisu veliki iznosi u jednom komadu.
|
|
|
|
Tręvoid (OP)
Copper Member
Full Member

|
 |
July 20, 2025, 08:14:18 AM Last edit: July 20, 2025, 08:34:27 AM by Tręvoid |
|
FF, uz Changelly i Changenow, jednostavno zaboravi da postoje. U samom su vrhu liste najgorih menjacnica. Dovoljno je znati da su dva ili tri puta hakovani, kroz isti propust, a sve to u relativno kratkom periodu od mesec-dva. Onda takvi indijanci daju sebi za pravo da ti proveravaju coine ili da ih zakljucavaju. Nisam koristio Trevoid servis, ali ima smisla to sto radi. Jedino nisam siguran sta se desava kada kupujes od njega BTC, jer mislim da je negde vec rekao kako BTC koji mu salju korisnici cesto imaju 100% AML rizik. Nadam se da ih on 'cisti' pre slanja sledecem klijentu. I da, bez obzira za koga se odlucis, gledaj da to nisu veliki iznosi u jednom komadu.  Hello examplens, thank you for your comment. I want to clarify an important issue regarding a FAKE comment posted on kycnot.me ( https://kycnot.me/service/trevoid-crypto-swaps?comment=525#comment-525) that is clearly intended to harm our business. First, I can confirm that I have never conducted any swaps with this individual, nor has anyone contacted me about this alleged issue. Where are the chat logs or the full letter of guarantee to support their claim? If such an incident truly occurred, the user could easily contact us for a refund or to receive new coins we are always willing to resolve genuine cases. However, I assure you this is not a legitimate comment, and even the called partial made-up user’s screenshot is fake. Also, I primarily deliver XMR to clients and only rarely send BTC, if I do send BTC cases I usually perform an AML check before sending out coins. Additionally, even some users have asked me to send them BTC from a CEX; if it’s a small amount of BTC, I don’t usually reject their requests. However, if someone is seeking the highest privacy, I always suggest XMR instead. Furthermore, users are always welcome to carry out small swaps if they prefer just a couple of days ago, I completed a 0.5 BTC swap by splitting it into smaller parts, around 25 swap each. After all done, I even invited the user to post a public review on bitcointalk, but for reasons of privacy, he chose not to do so.
Croatian Pozdrav examplens, hvala na komentaru. Želim naglasiti jednu važnu stvar u vezi s LAŽNIM komentarom objavljenim na kycnot.me ( https://kycnot.me/service/trevoid-crypto-swaps?comment=525#comment-525) koji je očito namijenjen nanošenju štete našem poslovanju. Prije svega, mogu potvrditi da s navedenom osobom nisam imao nikakvu zamjenu niti me je itko kontaktirao u vezi ovog slučaja. Gdje su chat logovi ili pismo jamstva kao dokaz za ovu tvrdnju? Da se ovako nešto zaista dogodilo, korisnik bi nam se mogao javiti kako bi mu vratili sredstva ili poslali novi coin—uvijek smo spremni riješiti stvarne probleme. Međutim, mogu vas uvjeriti da komentar nije autentičan, a i navodni chat log je lažan. Također, klijentima uglavnom isporučujem XMR, a samo rijetkima BTC, i u tim slučajevima najčešće napravim AML provjeru prije slanja kovanica.
|
|
|
|
slackovic
Legendary
Activity: 2884
Merit: 1289
|
 |
July 20, 2025, 10:26:42 AM |
|
/snip Hello examplens, thank you for your comment. I want to clarify an important issue regarding a FAKE comment posted on kycnot.me ( https://kycnot.me/service/trevoid-crypto-swaps?comment=525#comment-525) that is clearly intended to harm our business. First, I can confirm that I have never conducted any swaps with this individual, nor has anyone contacted me about this alleged issue. Where are the chat logs or the full letter of guarantee to support their claim? If such an incident truly occurred, the user could easily contact us for a refund or to receive new coins we are always willing to resolve genuine cases. However, I assure you this is not a legitimate comment, and even the called partial made-up user’s screenshot is fake. Also, I primarily deliver XMR to clients and only rarely send BTC, if I do send BTC cases I usually perform an AML check before sending out coins. Additionally, even some users have asked me to send them BTC from a CEX; if it’s a small amount of BTC, I don’t usually reject their requests. However, if someone is seeking the highest privacy, I always suggest XMR instead. Furthermore, users are always welcome to carry out small swaps if they prefer just a couple of days ago, I completed a 0.5 BTC swap by splitting it into smaller parts, around 25 swap each. After all done, I even invited the user to post a public review on bitcointalk, but for reasons of privacy, he chose not to do so.
Croatian Pozdrav examplens, hvala na komentaru. Želim naglasiti jednu važnu stvar u vezi s LAŽNIM komentarom objavljenim na kycnot.me ( https://kycnot.me/service/trevoid-crypto-swaps?comment=525#comment-525) koji je očito namijenjen nanošenju štete našem poslovanju. Prije svega, mogu potvrditi da s navedenom osobom nisam imao nikakvu zamjenu niti me je itko kontaktirao u vezi ovog slučaja. Gdje su chat logovi ili pismo jamstva kao dokaz za ovu tvrdnju? Da se ovako nešto zaista dogodilo, korisnik bi nam se mogao javiti kako bi mu vratili sredstva ili poslali novi coin—uvijek smo spremni riješiti stvarne probleme. Međutim, mogu vas uvjeriti da komentar nije autentičan, a i navodni chat log je lažan. Također, klijentima uglavnom isporučujem XMR, a samo rijetkima BTC, i u tim slučajevima najčešće napravim AML provjeru prije slanja kovanica. Ovo što je examplens pitao je zapravo jako bitna stvar, a nisam uspio shvatiti iz odgovora kako se ponašate s BTC-om kojeg bi neki CEX mogao označiti kao rizičan. Jasno mi je da radije šaljete XMR zbog privatnosti, ali što ako korisnik želi baš BTC? Na primjer, ako imam ETH 32 ETH i želim zamijeniti za 1 BTC, kako mogu biti siguran da će taj 1 BTC biti "čist" te da neću imati problema prilikom slanja na CEX? Inače kad god sam želio neki altcoin zamijeniti za BTC, uvijek sam na kraju morao ići preko CEX-a jer nisam znao gdje napraviti swap. Ovi DEX-ovi koje examplens spominje imaju jako visok fee, a očito imaju i problema sa sigurnošću. Volio bi pronaći neki servis kao što je Trevoid ali samo ako sam siguran da ću dobiti "čisti" BTC.
|
█████████████████████████ ████████▀▀████▀▀█▀▀██████ █████▀████▄▄▄▄██████▀████ ███▀███▄████████▄████▀███ ██▀███████████████████▀██ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ██▄███████████████▀▀▄▄███ ███▄███▀████████▀███▄████ █████▄████▀▀▀▀████▄██████ ████████▄▄████▄▄█████████ █████████████████████████ | BitList | | █▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ . REAL-TIME DATA TRACKING CURATED BY THE COMMUNITY . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄█ | | List #kycfree Websites |
|
|
|
Tręvoid (OP)
Copper Member
Full Member

|
 |
July 20, 2025, 10:31:14 AM |
|
/snip Hello examplens, thank you for your comment. I want to clarify an important issue regarding a FAKE comment posted on kycnot.me ( https://kycnot.me/service/trevoid-crypto-swaps?comment=525#comment-525) that is clearly intended to harm our business. First, I can confirm that I have never conducted any swaps with this individual, nor has anyone contacted me about this alleged issue. Where are the chat logs or the full letter of guarantee to support their claim? If such an incident truly occurred, the user could easily contact us for a refund or to receive new coins we are always willing to resolve genuine cases. However, I assure you this is not a legitimate comment, and even the called partial made-up user’s screenshot is fake. Also, I primarily deliver XMR to clients and only rarely send BTC, if I do send BTC cases I usually perform an AML check before sending out coins. Additionally, even some users have asked me to send them BTC from a CEX; if it’s a small amount of BTC, I don’t usually reject their requests. However, if someone is seeking the highest privacy, I always suggest XMR instead. Furthermore, users are always welcome to carry out small swaps if they prefer just a couple of days ago, I completed a 0.5 BTC swap by splitting it into smaller parts, around 25 swap each. After all done, I even invited the user to post a public review on bitcointalk, but for reasons of privacy, he chose not to do so.
Croatian Pozdrav examplens, hvala na komentaru. Želim naglasiti jednu važnu stvar u vezi s LAŽNIM komentarom objavljenim na kycnot.me ( https://kycnot.me/service/trevoid-crypto-swaps?comment=525#comment-525) koji je očito namijenjen nanošenju štete našem poslovanju. Prije svega, mogu potvrditi da s navedenom osobom nisam imao nikakvu zamjenu niti me je itko kontaktirao u vezi ovog slučaja. Gdje su chat logovi ili pismo jamstva kao dokaz za ovu tvrdnju? Da se ovako nešto zaista dogodilo, korisnik bi nam se mogao javiti kako bi mu vratili sredstva ili poslali novi coin—uvijek smo spremni riješiti stvarne probleme. Međutim, mogu vas uvjeriti da komentar nije autentičan, a i navodni chat log je lažan. Također, klijentima uglavnom isporučujem XMR, a samo rijetkima BTC, i u tim slučajevima najčešće napravim AML provjeru prije slanja kovanica. Ovo što je examplens pitao je zapravo jako bitna stvar, a nisam uspio shvatiti iz odgovora kako se ponašate s BTC-om kojeg bi neki CEX mogao označiti kao rizičan. Jasno mi je da radije šaljete XMR zbog privatnosti, ali što ako korisnik želi baš BTC? Na primjer, ako imam ETH 32 ETH i želim zamijeniti za 1 BTC, kako mogu biti siguran da će taj 1 BTC biti "čist" te da neću imati problema prilikom slanja na CEX? Inače kad god sam želio neki altcoin zamijeniti za BTC, uvijek sam na kraju morao ići preko CEX-a jer nisam znao gdje napraviti swap. Ovi DEX-ovi koje examplens spominje imaju jako visok fee, a očito imaju i problema sa sigurnošću. Volio bi pronaći neki servis kao što je Trevoid ali samo ako sam siguran da ću dobiti "čisti" BTC. Mi prije slanja BTC-a korisnicima provodimo AML provjeru, tako da nastojimo osigurati da BTC koji šaljemo nije označen kao "rizičan". Ipak, ako želiš dodatnu privatnost i potpuno neoznačive transakcije, preporučujemo ti da uzmeš XMR (Monero). Nakon toga možeš XMR sam prebacivati u manje iznose BTC-a prema svom CEX-u, čime dodatno smanjuješ rizik od označavanja transakcija. Inače, mi nemamo nikakve AML ili KYC provjere na našem servisu; možeš nam poslati BTC, ETH ili bilo koji drugi coin bez obzira na njihov AML score. Samo napomena da, iako mi ne radimo provjere na ulazu, izlazne BTC transakcije ipak prolaze AML kontrolu kako bismo smanjili mogućnost problema kad kasnije šalješ BTC na CEX. Također, ako se dogodi da iz nekog razloga tvoj BTC bude označen i CEX ga ne prihvati te ti vrati sredstva, slobodno nas kontaktiraj i osigurat ćemo ti novi BTC. Uvijek pružamo podršku našim korisnicima – to se još nikad nije dogodilo, ali u slučaju da se ikad dogodi, možeš računati na našu pomoć.
|
|
|
|
slackovic
Legendary
Activity: 2884
Merit: 1289
|
 |
July 20, 2025, 10:33:59 AM |
|
Mi prije slanja BTC-a korisnicima provodimo AML provjeru, tako da nastojimo osigurati da BTC koji šaljemo nije označen kao "rizičan". Ipak, ako želiš dodatnu privatnost i potpuno neoznačive transakcije, preporučujemo ti da uzmeš XMR (Monero). Nakon toga možeš XMR sam prebacivati u manje iznose BTC-a prema svom CEX-u, čime dodatno smanjuješ rizik od označavanja transakcija.
Inače, mi nemamo nikakve AML ili KYC provjere na našem servisu; možeš nam poslati BTC, ETH ili bilo koji drugi coin bez obzira na njihov AML score. Samo napomena da, iako mi ne radimo provjere na ulazu, izlazne BTC transakcije ipak prolaze AML kontrolu kako bismo smanjili mogućnost problema kad kasnije šalješ BTC na CEX.
E to me zanimalo. Hvala. A što radite kad primite BTC s visokim AML score? Ako to spada u poslovnu tajnu, nema problema. Samo me zanima što radite u tom slučaju. XMR nisam nikad koristio i nemam pojma o njemu osim da se koristi za privatne transakcije. Može li XMR imati AML score ili nešto ekvivalentno tome?
|
█████████████████████████ ████████▀▀████▀▀█▀▀██████ █████▀████▄▄▄▄██████▀████ ███▀███▄████████▄████▀███ ██▀███████████████████▀██ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ██▄███████████████▀▀▄▄███ ███▄███▀████████▀███▄████ █████▄████▀▀▀▀████▄██████ ████████▄▄████▄▄█████████ █████████████████████████ | BitList | | █▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ . REAL-TIME DATA TRACKING CURATED BY THE COMMUNITY . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄█ | | List #kycfree Websites |
|
|
|
Tręvoid (OP)
Copper Member
Full Member

|
 |
July 20, 2025, 10:38:33 AM |
|
Mi prije slanja BTC-a korisnicima provodimo AML provjeru, tako da nastojimo osigurati da BTC koji šaljemo nije označen kao "rizičan". Ipak, ako želiš dodatnu privatnost i potpuno neoznačive transakcije, preporučujemo ti da uzmeš XMR (Monero). Nakon toga možeš XMR sam prebacivati u manje iznose BTC-a prema svom CEX-u, čime dodatno smanjuješ rizik od označavanja transakcija.
Inače, mi nemamo nikakve AML ili KYC provjere na našem servisu; možeš nam poslati BTC, ETH ili bilo koji drugi coin bez obzira na njihov AML score. Samo napomena da, iako mi ne radimo provjere na ulazu, izlazne BTC transakcije ipak prolaze AML kontrolu kako bismo smanjili mogućnost problema kad kasnije šalješ BTC na CEX.
E to me zanimalo. Hvala. A što radite kad primite BTC s visokim AML score? Ako to spada u poslovnu tajnu, nema problema. Samo me zanima što radite u tom slučaju. XMR nisam nikad koristio i nemam pojma o njemu osim da se koristi za privatne transakcije. Može li XMR imati AML score ili nešto ekvivalentno tome? Nažalost, ne mogu podijeliti više detalja o tome što radimo s BTC-om koji ima visok AML score nadam se da razumijete razloge za to. Preporučujem vam da istražite više o Moneru (XMR). XMR ne posjeduje AML score; koristi ga veliki broj korisnika upravo zbog njegove privatnosti i jer omogućuje potpuno neistražive transakcije Zašto XMR nema AML score? Monero automatski skriva podatke o pošiljatelju, primatelju i iznosu svake transakcije Zbog ovih tehnologija, nijedna transakcija ne može biti praćena ili klasificirana prema “čistoći” kao što je slučaj kod Bitcoina ili drugih javnih blockchaina XMR se koristi širom svijeta upravo kad je privatnost prioritet, i ne postoje “crne” ili “bijele” kovanice kao kod drugih valuta Ako vas zanima dodatna privatnost ili anonimnost kod svojih transakcija, svakako istražite Monero.
|
|
|
|
Tręvoid (OP)
Copper Member
Full Member

|
 |
July 21, 2025, 06:54:34 AM |
|
Dobar dan Gotovina 10000e > usdt Split uvjeti? Croatian: Naša usluga je isključivo za crypto-to-crypto zamjene. Netko me je dodao na SimpleX i pitao za gotovinu, no nemamo gotovinu. Nemamo KYC, ni AML, nudimo samo swap uslugu između kriptovaluta, bez isplate ili primanja gotovine. English: Our service is only for crypto-to-crypto swaps. Someone added me on SimpleX asking about cash, but we do not deal with cash. We have no KYC, no AML, and provide only swap services between cryptocurrencies, no cash delivery or acceptance.
|
|
|
|
dkbit98
Legendary
Activity: 2674
Merit: 8153
⚡ ₿ ⚡
|
 |
July 25, 2025, 03:47:25 PM |
|
Hey Tręvoid have you consider using trusted escrow service from reputable forum members, in case some customers don't want to do direct trading with you in SimplexChat?
This could be optional feature of your service, but I think you would get more customers this way, who are usually more suspicious.
PS I would also consider adding some stablecoin that can't be frozen like L-USDT or DAI.
|
|
|
|
Tręvoid (OP)
Copper Member
Full Member

|
 |
July 25, 2025, 07:54:10 PM |
|
Hey Tręvoid have you consider using trusted escrow service from reputable forum members, in case some customers don't want to do direct trading with you in SimplexChat?
This could be optional feature of your service, but I think you would get more customers this way, who are usually more suspicious.
PS I would also consider adding some stablecoin that can't be frozen like L-USDT or DAI.
I’ve noted what you said, dkbit98. Thank you!
|
|
|
|
|