Mourinho'nun Fenerbahçe performansından sonra Real Madrid'e geçmiş olması akıl alır gibi değil. Benfica falan olsa neyse de Madrid'in onu kabul etmesine hiç anlam veremiyorum. Adam resmen takımın içine etti, ligin dinamiklerine aldırış etmedi ve parasını toplayıp gitti. Bence Arda Güler'in kariyeri için de korkunç bir şey oldu, forma giyme şansı bulacağını hiç düşünmüyorum. Adamı resmen rezil ederek gönderdik, havaalanı görselleri ve medyada çıkan haberlerden sonra Türk düşmanı olmama olasılığı yok. Umarım Arda için iyi bir takım bulunur yoksa genç yıldızımız tam yükseleceği dönemde kariyerine büyük bir darbe alabilir
Biraz da portekizli oyuncuları sever kendisi eski kariyerinde de öyle oldu bunda da spekülasyonlar çıkınca Benficadan 3 oyuncuyu getirecek falan diyorlardı düşün ki Benfica’dan 3 oyuncuyu Real’e getiriyor o zaman niye Benfica’dan ayrıldın be adam
Bizim takımın anasını ağlattı umrunda değildi bazı maçlar komik kadrolar ile sahaya çıktı adam için Türkiye deneme yanılma yeriydi ama yine de Real Real’dir Arda için ne olacak bilmiyorum ama düşmanca tutum sergilerse umarım arda devre arasında takımdan gider fenerin anasını ağlattı adam