Bitcoin Forum
May 20, 2026, 10:35:18 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: Hangi Takım La Liga Şampiyonu Olur?  (Voting closed: October 21, 2025, 09:35:33 PM)
Barcelona - 6 (100%)
Real Madrid - 0 (0%)
Atletico Madrid - 0 (0%)
Diğer - 0 (0%)
Total Voters: 6

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]  All
  Print  
Author Topic: İspanya La Liga 2025/2026 Sezonu  (Read 2549 times)
emrecemsan
Hero Member

Activity: 2324
Merit: 554

View Profile
May 15, 2026, 09:41:31 AM

La Liga'da şampiyon belli ama alt tarafta ortalık kaynıyor. Bizim Vedat'ım takımı Mallorca düşme hattına girdi. Oviedo haricî düşen takımlar belli değil. Hafta sonu Mallorca ile Levante maçı var ve mağlup olan zor durumda kalır. Ben sene sonu Vedat'ın transfer olacağını düşünüyorum ve Mallorca'yı yakından takip ediyorym.
Ara dönemde Vedat'ı istedik ama küme de kalmamız için bize lazım deyip vermediler. Adamlarda haklı Vedat Mallorca'nın gol yükünü çekiyor. En son 22 golü vardı.
Mallorca La Liga'nın asansör takımı. Eğer küme düşerse Vedat'ı alırız ama küme düşmeseler bile Vedat'ı Fenerbahçe isterse bize gelir.

Mallorca Levante'ye karşı deplasmanda oynayacak. İkisi de aynı puandalar ve baya zor maç evet. Mallorca Oviedo'yu yener de Levante maçından en az 1 puan koparması lazım. Levante son maçını Real Betis deplasmanında oynayacak. Real Betis'in 5. bitireceği kesinleşti ama yine de nasıl oynayacağı belli olmuyor bazen böyle takımların. Mallorca'nın ligde kalma şansını daha yüksek görüyorum. Fakat ligde kalsa da kalmasa da bence de Fenerbahçe Vedat'ı alabilir. Bu sezon La Liga'da takımının gol sayısının yarısı ona ait çok iyi oynuyor.

W Jr.
Copper Member
Legendary
*

Activity: 2016
Merit: 1487

View Profile
May 15, 2026, 11:20:17 PM

La Liga'da şampiyon belli ama alt tarafta ortalık kaynıyor. Bizim Vedat'ım takımı Mallorca düşme hattına girdi. Oviedo haricî düşen takımlar belli değil. Hafta sonu Mallorca ile Levante maçı var ve mağlup olan zor durumda kalır. Ben sene sonu Vedat'ın transfer olacağını düşünüyorum ve Mallorca'yı yakından takip ediyorym.
Ara dönemde Vedat'ı istedik ama küme de kalmamız için bize lazım deyip vermediler. Adamlarda haklı Vedat Mallorca'nın gol yükünü çekiyor. En son 22 golü vardı.
Mallorca La Liga'nın asansör takımı. Eğer küme düşerse Vedat'ı alırız ama küme düşmeseler bile Vedat'ı Fenerbahçe isterse bize gelir.

Mallorca Levante'ye karşı deplasmanda oynayacak. İkisi de aynı puandalar ve baya zor maç evet. Mallorca Oviedo'yu yener de Levante maçından en az 1 puan koparması lazım. Levante son maçını Real Betis deplasmanında oynayacak. Real Betis'in 5. bitireceği kesinleşti ama yine de nasıl oynayacağı belli olmuyor bazen böyle takımların. Mallorca'nın ligde kalma şansını daha yüksek görüyorum. Fakat ligde kalsa da kalmasa da bence de Fenerbahçe Vedat'ı alabilir. Bu sezon La Liga'da takımının gol sayısının yarısı ona ait çok iyi oynuyor.

Fenerbahçe ile güzel bir geçmişi var Vedat Muriqi’nin ve ailesi bildiğim kadarıyla Türkiye’de.Eşi ve kendi için Türkiye’de olmak kendini iyi hissettirir.Fenerbahçe’ye de böyle bir oyuncu lazım zaten.Vedat, Fenerbahçe’de de eski günlerini bulur ama biraz fazla para isterler herhalde.İspanya’dan da çok talibi çıkar.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
emrecemsan
Hero Member

Activity: 2324
Merit: 554

View Profile
May 16, 2026, 09:29:40 AM

Kümede kalma mücadelesi acayip bir durumda şu an bu arada. 13. takım ile 19. takım arasındaki fark sadece 3 puan. 11. takım ile bile 4 puan fark var öyle diyim. Geçen günlerde Alaves şampiyonluğu garantileyen Barcelona'yı yenerek önemli bir adım attı. Benim en çok şaşırdığım da Espanyol'un düştüğü şu durum. Ligin başlarından itibaren kaç hafta boyunca çok iyi iş yaptılar 5. falanlardı. Şimdi ise küme düşmemeye çalışan bir takım haline geldiler. Çok süper bir kadroları yok tabi ama sezonun en sert çakılan takımı onlar.

l99l
Hero Member

Activity: 1064
Merit: 642

View Profile
May 18, 2026, 05:04:29 PM

Dünkü barcelona ve Real betis maçında iki takımında bir hedefi yoktu sadece sezonu kapatacakları birmaç olacaktı ve sadece sezonu iyi bir galibiyetle bitirmek için oradaydılar.
Herhangi bir hedefleri olmamasına rağmen güzel maç oynadı Barcelona ve Real betis. Lewandowski'nin de son maçıydı, keşke son maçında bir gol görebilseydik olsun.
Raphinha sakatlık sonrası çok iyi görünüyor çok iyi toparlamış hatta eskisinden bile iyi görünüyor.

jakdanyel
Sr. Member

Activity: 1904
Merit: 357

View Profile
May 18, 2026, 05:22:59 PM

Dünkü barcelona ve Real betis maçında iki takımında bir hedefi yoktu sadece sezonu kapatacakları birmaç olacaktı ve sadece sezonu iyi bir galibiyetle bitirmek için oradaydılar.
Herhangi bir hedefleri olmamasına rağmen güzel maç oynadı Barcelona ve Real betis. Lewandowski'nin de son maçıydı, keşke son maçında bir gol görebilseydik olsun.

Lewandowski nihayet ayrılıyor evet ve ben de gol atarak veda etmesini çok istedim. Sadece bir şut çekti o da oyundan çıkmasından 2 dk önce falandı. 37 yaşında bir forvet için fena bir sezon geçirmemiş olsa da tabi yıllar geçtikçe performansında gerileme oldu doğal olarak. Barcelona'nın da artık bir noktada onu kullanmaya devam etmekten vazgeçmesi gerekiyordu. Şimdi onun yerini kiminle doldurabilecekler merak ediyorum. Çünkü mali sıkıntılar hala devam ediyorsa büyük paralar harcayamazlar. Lewandowski'nin maaşının 20 milyon euro'nun üzerinde olmasına rağmen bunu söylüyorum.

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███████████████████████████
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
98%
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
HIGH
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
██▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀

███████████████████████████████

PLAY NOW

███████████████████████████████

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
▄▄▄▄██
▀▀▀▀▀▀
l99l
Hero Member

Activity: 1064
Merit: 642

View Profile
May 18, 2026, 05:47:05 PM

Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho oldu. Fabrizio Romano bugün duyurdu.
Mourinho ve Real Madrid arasında tüm şartlar sözlü olarak karalaştırılmış sadece tüm belgeleri imzalamak için bekleniliyor. Resmi sözleşme yakında imzalanacak. Xabi Alonso'da Chelsea ile anlaşmış, dört yıllık sözleşme imzalamış. Bu sezon başlıyor görevine Chelsea'de.

kriminall
Hero Member

Activity: 1708
Merit: 556

View Profile
May 18, 2026, 05:49:40 PM

Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho oldu. Fabrizio Romano bugün duyurdu.
Mourinho ve Real Madrid arasında tüm şartlar sözlü olarak karalaştırılmış sadece tüm belgeleri imzalamak için bekleniliyor. Resmi sözleşme yakında imzalanacak. Xabi Alonso'da Chelsea ile anlaşmış, dört yıllık sözleşme imzalamış. Bu sezon başlıyor görevine Chelsea'de.
Fenerbahçe’den Real Madrid’e inanılmaz bir yükseliş. Real Madrid umarım pişman olmaz. Sanırım başkanın artık katı disipliniyle bir hoca getirme isteği bunda etkili oldu. Jose Mourinho, Real kariyerinde bakalım ne kadar başarılı olacak? Fenerbahçe ile kıyaslayamayız. Taktiksel bilgisi hala şahane mi göreceğiz. Ben heyecanlandım bu açıklamayı okuyunca. Bakalım Mbappe ve çetesi ne yapacak? Arda’yı yemez umarım.

Distraction
Hero Member

Activity: 2730
Merit: 608

View Profile
May 18, 2026, 06:39:11 PM

Real Madrid'deki bir önceki döneminde Mourinho La Liga'da rekabetçiydi. Ancak Şampiyonlar Ligi'ni bir kez bile alamadı. O dönemlerde oynanan futbol ile şu anki arasında ciddi bir fark var. Aradan 10-15 yıl falan geçti aşağı yukarı. Mourinho'nun taktik anlayışı çağımızın futboluna pek de uymuyor. En azından zirveye oynayan çoğu büyük Avrupa takımının tercih etmemesi gerektiğini düşündüğüm bir profil. Hatta Iker Casillas da 1 hafta falan önce attığı bir tweet ile Mourinho'nun Real Madrid'e gitmesini istemediğini belirtmişti.

Eğer Hansi Flick Barcelona'yı en az bu seviyede tutarsa bence La Liga şampiyonluklarına devam eder.  Smiley

kriminall
Hero Member

Activity: 1708
Merit: 556

View Profile
May 18, 2026, 06:45:52 PM

Real Madrid'deki bir önceki döneminde Mourinho La Liga'da rekabetçiydi. Ancak Şampiyonlar Ligi'ni bir kez bile alamadı. O dönemlerde oynanan futbol ile şu anki arasında ciddi bir fark var. Aradan 10-15 yıl falan geçti aşağı yukarı. Mourinho'nun taktik anlayışı çağımızın futboluna pek de uymuyor. En azından zirveye oynayan çoğu büyük Avrupa takımının tercih etmemesi gerektiğini düşündüğüm bir profil. Hatta Iker Casillas da 1 hafta falan önce attığı bir tweet ile Mourinho'nun Real Madrid'e gitmesini istemediğini belirtmişti.

Eğer Hansi Flick Barcelona'yı en az bu seviyede tutarsa bence La Liga şampiyonluklarına devam eder.  Smiley
Hansi Flick çok iyi oynatıyor Barcelona’yı. Ayrı bir teknik direktör bu. Diğer hocalarla birlikte görmüyorum. Evet UCL aldıramadı ama La Liga’da kısıtlı ekonomik imkanlara rağmen muhteşem oynatıyor Barcelona’yı. Real’i gölgede bıraktı. Mourinho da bundan payını alacaktır. Bence Real’e Klopp lazımdı ama onu da bir türlü ikna edemediler. Barcelona seneye de iyi bir yerde bitirecek ligi, yine şampiyon olacak büyük ihtimalle.

xzone
Legendary
*

Activity: 3318
Merit: 1840

View Profile
May 18, 2026, 07:55:34 PM

Mourinho'nun Fenerbahçe performansından sonra Real Madrid'e geçmiş olması akıl alır gibi değil. Benfica falan olsa neyse de Madrid'in onu kabul etmesine hiç anlam veremiyorum. Adam resmen takımın içine etti, ligin dinamiklerine aldırış etmedi ve parasını toplayıp gitti. Bence Arda Güler'in kariyeri için de korkunç bir şey oldu, forma giyme şansı bulacağını hiç düşünmüyorum. Adamı resmen rezil ederek gönderdik, havaalanı görselleri ve medyada çıkan haberlerden sonra Türk düşmanı olmama olasılığı yok. Umarım Arda için iyi bir takım bulunur yoksa genç yıldızımız tam yükseleceği dönemde kariyerine büyük bir darbe alabilir

███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2870
Merit: 1526

View Profile
May 18, 2026, 08:10:39 PM

Mourinho'nun Fenerbahçe performansından sonra Real Madrid'e geçmiş olması akıl alır gibi değil. Benfica falan olsa neyse de Madrid'in onu kabul etmesine hiç anlam veremiyorum. Adam resmen takımın içine etti, ligin dinamiklerine aldırış etmedi ve parasını toplayıp gitti. Bence Arda Güler'in kariyeri için de korkunç bir şey oldu, forma giyme şansı bulacağını hiç düşünmüyorum. Adamı resmen rezil ederek gönderdik, havaalanı görselleri ve medyada çıkan haberlerden sonra Türk düşmanı olmama olasılığı yok. Umarım Arda için iyi bir takım bulunur yoksa genç yıldızımız tam yükseleceği dönemde kariyerine büyük bir darbe alabilir
Biraz da portekizli oyuncuları sever kendisi eski kariyerinde de öyle oldu bunda da spekülasyonlar çıkınca Benficadan 3 oyuncuyu getirecek falan diyorlardı düşün ki Benfica’dan 3 oyuncuyu Real’e getiriyor o zaman niye Benfica’dan ayrıldın be adam

Bizim takımın anasını ağlattı umrunda değildi bazı maçlar komik kadrolar ile sahaya çıktı adam için Türkiye deneme yanılma yeriydi ama yine de Real Real’dir Arda için ne olacak bilmiyorum ama düşmanca tutum sergilerse umarım arda devre arasında takımdan gider fenerin anasını ağlattı adam

CLS63
Legendary
*

Activity: 2478
Merit: 1925

View Profile
May 18, 2026, 09:35:47 PM

Ben Florentino Perez'in bu anlaşmayı çok ezbere bir şekilde yaptığını düşünüyorum. Benfica'da sezonu namağlup bitirmiş olsa da 3. oldular. Çok fazla beraberlik aldılar. Mourinho'nun başarılı olduğu dönem ile şu an arasında ciddi bir fark olduğunu düşünüyorum ben de. Real Madrid gibi Avrupa'nın en büyüğü diyebileceğimiz bir takımda bu dönemde sorumluluk almasını bence o da beklemiyordu. Soyunma odasına disiplin getirir ona şüphem yok ama Hansi Flick'in Barcelona'sına karşı ne kadar sağlam rekabet edebilir bilemiyorum.

███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███