Liverpool son dakikalarda 2-2'yi yakaladı.
Bu akşam Chelsea oynayacak bakalım onlar nasıl bir sonuç alacaklar.
Liverpool'a o kadar şaşırmadım ki. Zaten Newcastle deplasmanı zordur o ayrı bir şey de yani Liverpool transfer de yapmadı ki doğru dürüst. Birkaç tane genç oyuncu aldı geleceğe yatırım gibi o kadar. Bu yüzden yönetim eleştiriliyor da. Iraola da kalan günlerde başka transferlerin de geleceğini söylemiş. Yaşlı ve eskisi kadar iyi olmayan van Dijk'ın yanında genç bir isim oynuyor. Liverpool defansı Allah'a emanet kısacası.
Chelsea bence galibiyetle başlayacak. Fulham'ın başında Arbeloa ve Chelsea'de de Xabi Alonso var iki takım da yeni hoca ile oynuyor. Xabi Alonso bence iyi bir başlangıç yapar.
Liverpool'dan bir cacık olmaz o kel kaldığı sürece, adam takımı hollanda takımı gibi bir şey yaptı, saçma sapan bir durum aldı, yani bende şaşırmadım.
Xabi Alonso lige galibiyetle başladı, Fulham deplasmanından 3-2 galibiyetle çıktı, sanki sıkıntı çektiler ama kazandılar, skor çok tehlikeliydi çünkü 54.dakika da 3-2 oldu maç ve geriye neredeyse 1 devre kadar süre kalmıştı ama allahtan gol falan yemediler.