Bitcoin Forum
August 28, 2026, 09:35:24 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: Hangi Takım Premier Lig Şampiyonu Olur?  (Voting closed: October 24, 2025, 10:52:29 PM)
Arsenal - 3 (42.9%)
Liverpool - 4 (57.1%)
Manchester City - 0 (0%)
Manchester United - 0 (0%)
Chelsea - 0 (0%)
Diğer - 0 (0%)
Total Voters: 7

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16]  All
  Print  
Author Topic: İngiltere Premier Lig 2025/26 Sezonu  (Read 2900 times)
RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2968
Merit: 1564

View Profile
August 23, 2026, 02:30:54 PM

Devam eden maçlarda Brighton ilk yarıyı 4-0 önde bitirdi Aston Villa kırmızı kart gördü 10 kişi oynuyor Brighton açısından rölanti başladı lige çok iyi başladılar Ferdi sakatlanmış herhalde hafif sakatlığı varmış kadroda değil bu maçta

Manchester City ise Bournemouth karşısında 1-0 yenik durumda kendi sahasında yeniliyor Manchester City yenilirse Maresca adına çok kötü bir başlangıç olacak

Distraction
Hero Member

Activity: 2828
Merit: 615

View Profile
August 23, 2026, 06:27:02 PM

Devam eden maçlarda Brighton ilk yarıyı 4-0 önde bitirdi Aston Villa kırmızı kart gördü 10 kişi oynuyor Brighton açısından rölanti başladı lige çok iyi başladılar Ferdi sakatlanmış herhalde hafif sakatlığı varmış kadroda değil bu maçta

Manchester City ise Bournemouth karşısında 1-0 yenik durumda kendi sahasında yeniliyor Manchester City yenilirse Maresca adına çok kötü bir başlangıç olacak

Aston Villa çok kötü başladı gerçekten sezona yani bu kadar kötü olmalarını da beklemezdim. Sonra baktım ki çok fazla sağlam oyuncu kaybı yaşamışlar. Yerlerini doldurmaya çalışsalar da bunu pek başaramadılar şimdilik. Yeni oyuncular bir alışma sürecine girecek. Watkins'in Arabistan'a gideceği konuşulurken ve Abraham da sakatken Buendia ile sahaya çıkmışlar forvetsizlikten. Emery'nin işi sezon başlarında bir hayli zor olacak gibi duruyor.

Manchester City'de daha da kötüye gidiş var sanki. Geçen sezon da alarm veriyorlardı. Haaland da bu sefer sezona golle başlayamadı. Arsenal sanki güle oynaya şampiyon olacak gibi hissediyorum.

MK-74
Legendary
*

Activity: 2086
Merit: 1641

View Profile
August 24, 2026, 04:43:48 PM

Değişik bir başlangıç oldu Premier Lig için.

Arsenal rahat bir başlangıç yaptı ve 3 golle 3 puanı aldı.

United, Hull City'e 2-0 kaybetti.

Tottenham deplasmanda kaybetti, geçen sezon berbatlardı bu sezonda açılış kötü oldu.

Aston Villa deplasmanda 4 yedi üstüne 1 de kırmızı kart gördü ve lige berbat başlangıç yaptı.

M.City son 5-10 dakika da maçı çevirdi.

Liverpool son dakikalarda 2-2'yi yakaladı.

Bu akşam Chelsea oynayacak bakalım onlar nasıl bir sonuç alacaklar.

Distraction
Hero Member

Activity: 2828
Merit: 615

View Profile
August 24, 2026, 06:36:24 PM

Liverpool'a o kadar şaşırmadım ki. Zaten Newcastle deplasmanı zordur o ayrı bir şey de yani Liverpool transfer de yapmadı ki doğru dürüst. Birkaç tane genç oyuncu aldı geleceğe yatırım gibi o kadar. Bu yüzden yönetim eleştiriliyor da. Iraola da kalan günlerde başka transferlerin de geleceğini söylemiş. Yaşlı ve eskisi kadar iyi olmayan van Dijk'ın yanında genç bir isim oynuyor. Liverpool defansı Allah'a emanet kısacası.

Chelsea bence galibiyetle başlayacak. Fulham'ın başında Arbeloa ve Chelsea'de de Xabi Alonso var iki takım da yeni hoca ile oynuyor. Xabi Alonso bence iyi bir başlangıç yapar.

MK-74
Legendary
*

Activity: 2086
Merit: 1641

View Profile
August 24, 2026, 09:52:24 PM

Liverpool'a o kadar şaşırmadım ki. Zaten Newcastle deplasmanı zordur o ayrı bir şey de yani Liverpool transfer de yapmadı ki doğru dürüst. Birkaç tane genç oyuncu aldı geleceğe yatırım gibi o kadar. Bu yüzden yönetim eleştiriliyor da. Iraola da kalan günlerde başka transferlerin de geleceğini söylemiş. Yaşlı ve eskisi kadar iyi olmayan van Dijk'ın yanında genç bir isim oynuyor. Liverpool defansı Allah'a emanet kısacası.

Chelsea bence galibiyetle başlayacak. Fulham'ın başında Arbeloa ve Chelsea'de de Xabi Alonso var iki takım da yeni hoca ile oynuyor. Xabi Alonso bence iyi bir başlangıç yapar.

Liverpool'dan bir cacık olmaz o kel kaldığı sürece, adam takımı hollanda takımı gibi bir şey yaptı, saçma sapan bir durum aldı, yani bende şaşırmadım.

Xabi Alonso lige galibiyetle başladı, Fulham deplasmanından 3-2 galibiyetle çıktı, sanki sıkıntı çektiler ama kazandılar, skor çok tehlikeliydi çünkü 54.dakika da 3-2 oldu maç ve geriye neredeyse 1 devre kadar süre kalmıştı ama allahtan gol falan yemediler.

yenerbatmaz
Hero Member

Activity: 1624
Merit: 500

View Profile
August 25, 2026, 07:06:36 AM

Newcastle deplasmanı zor ama bu sene Newcastle oyuncu sata sata takımı boşalttı. Buna rağmen Liverpool son anda beraberliği kurtardı. Aynı durum bizim ülkede olsa son dakikada gelen penaltı kararı ile Newcastle gibi bizim takımlar puan kaybetse hakemi yerden yere vurur ama İngiltere'de böyle bir şey oluyor mu bilmiyorum.
Özete baktım son dakikada gelen o karara ben bile üzüldüm. Kötü oldu Newcastle için. Şunu açıkça söylemek lazım. Arne Slot bazı şeyleri değiştirmeli. Burası Hollanda değil. Liverpool da Hollanda milli takımı değil. Böyle devam ederse Spot sene sonunu göremez.

emrecemsan
Hero Member

Activity: 2422
Merit: 573

View Profile
August 25, 2026, 10:10:00 AM

Liverpool'dan bir cacık olmaz o kel kaldığı sürece, adam takımı hollanda takımı gibi bir şey yaptı, saçma sapan bir durum aldı, yani bende şaşırmadım.

Xabi Alonso lige galibiyetle başladı, Fulham deplasmanından 3-2 galibiyetle çıktı, sanki sıkıntı çektiler ama kazandılar, skor çok tehlikeliydi çünkü 54.dakika da 3-2 oldu maç ve geriye neredeyse 1 devre kadar süre kalmıştı ama allahtan gol falan yemediler.

Arne Slot Liverpool'u yönetmiyor artık hocam çoktan kovuldu o. Yerine Bournemouth'un hocası Iraola'yı getirdiler ama büyük takımda ne kadar iyi iş yapar bilmiyorum. Sezona iyi başlayamadı.

Chelsea ise hücum anlamında baya sağlam duruyor. Hem Pedro iyiden iyiye forvet rolünü benimsedi ve bitiriciliği iyileşti hem de Rogers'ı da alarak iyice ölümcül bir hücum hattı oluşturdular. Onların sıkıntısı da kaleci. Sanchez bu seviyeyi hak etmiyor yediği ilk gol komedi.

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1764
Merit: 1130

View Profile
August 25, 2026, 04:25:14 PM

Chelsea ile Fulham arasında bir maç oldu ve 2 İspanyol teknik direktörün mücadelesinde kazanan Xabi oldu. Xabi Chelsea ile çok iyi başladı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Fulham da fena oynamadı ama kendi sahasında yenilmekten kurtulamadı. Chelsea ligde 3 puanı aldı. Xabi adına güzel bir başarı oldu. Tebrik etmek lazım çünkü kısa sürede takımın uyumunu sağlamaya çalışıyordu başarmış gibi görünüyor.

jakdanyel
Sr. Member

Activity: 2002
Merit: 363

View Profile
August 27, 2026, 03:55:25 PM

Xabi Alonso Arbeloa'dan kat kat daha iyi bir hoca. Ona rağmen tabi Arbeloa elindeki daha sınırlı yetenekteki bir kadro ile iyi direniş gösterdi. Bu arada hala tam anlamıyla Xabi Alonso'nun istediği bir ilk 11'i yönetim ona vermemiş gibi görünüyor. Kaleci konusunda ben de hemfikirim yani Robert Sanchez as kaleci olamaz. Dibu Martinez için devreye girmişler diye duydum. Orta sahaları da yeterince iyi bir kaliteye sahip değil gibiydi ilk maça baktığımızda. Bütün işi ileri üçlü yaptı resmen.

Enzo'nun da geleceği ne olacak belli değildi ondan ilk 11 değildi diye tahmin ediyorum. Neto, Estevao gibi oyuncuları da görmemiz lazım.

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███████████████████████████
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
98%
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
HIGH