~
Mislim da je prednost naše sekcije upravo to što nas je relativno malo i ako se pojavi neki spammer, nitko se ne obazire na njegove postove pa odustane. Kod velikih lokalnih sekcija gdje ima puno korisnika uvijek se nađe netko tko će se upustiti u raspravu da bi si napucao broj postova.
Mislim da je glavna prednost lokala zalaganje,aktivnost i pre svega znanje. O bilo cemu realno da imas pitanje u vezi BTC,wallet-a,gamblinga,nebitno,uvek ces dobiti dobar odgovor. Korisnih informacija uvek fali,ali kod nas ih ovde ima bas dosta. Ne kazem za sebe naravno,jer stvarno i dalje ucim od vas i prikupljam korisne stvari. E onda to sto si rekao ide,malo nas je,(steta naravno) pa kad bude spamera samo odu na ignore,niko se ne upusta u raspravu

To sto je rekao Rikafip,da je bilo 4 clana iz lokala u tako jakoj kampanji,nije uopste mala stvar,i to je jedan od pokazatelja da je lokal vredan. Naravno ima toliko drugih bitnijih stvari gde se vidi kvalitet
Da, upravo tako.
Jedna vrlo važna tema, o kojoj sam dosta naučio upravo ovdje na našem lokalu, je o temi poreza na kripto zaradu.
Domchi je tu stvarno pravi stručnjak i od takve osobe možeš puno više naučiti nego da ideš kod knjigovođe ili poreznog savjetnika (i plaćaš ih), koji nemaju iskustva s kripto zaradom i nikada se nisu bavili s time.
Realno, jako mali broj njih se uopće i bavi kriptom i mogu ti dati pravu informaciju.
Ja sam imao zanimljivo iskustvo da mi je supruga jedno vrijeme radila u knjigovodstvenom servisu i 1 klijent ih je molio za pomoć, odnosno informaciju o kripto poslovanju i plaćanju poreza, kako sve funkcionira itd.
Nisu imali pojma što da mu odgovore jer ništa o tome nisu znali pa me je supruga zamolila za pomoć.
Objasnio sam ono što sam osobno znao a za kripto poreze sam jednostavno iskoristio informacije koje je Domchi podijelio u poreznim temama na našem lokalu i knjigovodstveni servis je te informacije, koje sam im ja pripremio, posao klijentu kao njihovo stručno mišljenje.
Tako da, iako će netko na spomen internetskog foruma se nasmijati i reći kakav forum i kakva korist od njega, zapravo je ovaj forum riznica znanja i informacija o temi o kojoj većina tzv. stručnjaka poput knjigovođa, poreznih savjetnika ili djelatnika u poreznim uredima ne zna ništa.