Hteo sam da te oznacim,ali vec si video. Da u biti kampanja za tebe i $20 vise placa nego ova u kojoj si sada. Mozda da probas da se prijavis? Mislim nikad ne mozemo znati koliko kampanja moze da traje ali svakako da ti pravila bas odgovaraju pogotovo sto si jako aktivan u lokalu

Ma odustao sam od prijave na kraju. Kampanja može završiti za 3-4 tjedna, a onda mi padne mi mrak na oči kad se sjetim traženja druge kampanje. Kad pogledam nove kampanje koje se otvaraju, većina plaća oko 60-65 dolara za Legendary pa mi se nekako radije ostaje u ovoj kampanji koja plaća $80 tjedno nego da nakon par tjedana moram tražiti novu kampanju.
Nekako slično i ja razmišljam.
Prije svega, ne želim da mi ijedna kampanja postane ''pritisak i tlaka'' zbog toga što moram napisati određeni broj postova, ne treba mi to.
Kada sam raspoložen i imam vremena, a na forumu je otvoreno dosta zanimljivih tema, nije mi problem napisati i 25 i više postova, koliko obično mnoge kampanje traže ali nekad nemam vremena a nema baš ni tema koje su mi zanimljive, ne želim pisati ''na silu'' jer eto fali mi određeni broj postova zbog kampanje.
Zbog toga mi trenutna kampanja savršeno odgovara jer nema minimalnog broja postova.
U prosjeku obično napišem oko 20 ili manje postova pa ne želim ulaziti u ove kampanje koje traže 25 postova kao minimum, iako više plaćaju.
Važnije od 20 ili 30 dolara mjesečno mi je da nemam dodatni pritisak na ovom forumu (iako ga imam sasvim dovoljno na poslu).