|
katanic97 (OP)
|
Mobit exchange organizuje bug bounty kampanju -Potrebno je da pomognete u pronalazenju raznih bugova,interfejsa,problema na sajtu,bugova koji imaju veze sa transakcijama i ostale stvari koje mogu da pomognu Nagrade - $2 po prijavi za [manje probleme,interfejs bugove,UI probleme,pravopisne greske] - $20 do $50 [za probleme vezane za probleme sa transakcijama,probleme oko swap-a] - Za vecu isplatu [se vezuju oni vise kriticni problemi koji su vezani za zloupotrebu sajta koja moze da osteti menjacnicu za neku vecu finansijsku korist] *Ako se pronadje takav problem,saljete poruku direktno Mobit menjacnici*@examplens tag,jer znam da si bio zainteresovan za neke prosle slicne kampanje 
|
|
|
|
examplens
Legendary

Activity: 4004
Merit: 4634
|
 |
May 12, 2026, 01:36:14 PM |
|
@examplens tag,jer znam da si bio zainteresovan za neke prosle slicne kampanje  Jesam zainteresovan, ali me nagrada od $2 po prijavi prilicno demotivise. Previse je to posla za taj novac, radije cu klikati na faucete ili gledati reklame, ako nista gledati kako trava raste. Ali ok, makar je neki napredak u odnosu na neke skorasnje slicne kampanje, gde se placalo u centima za svaku prijavu. Nekad zaista sticem utisak da nas ovi novi projekti pa i poneki menadzeri smatraju skupinom jadnika, pa eto oni nam bace šaku dolara i mi sretni.
|
|
|
|
slackovic
Legendary

Activity: 3164
Merit: 1519
|
 |
May 12, 2026, 01:53:33 PM |
|
Jesam zainteresovan, ali me nagrada od $2 po prijavi prilicno demotivise. Previse je to posla za taj novac, radije cu klikati na faucete ili gledati reklame, ako nista gledati kako trava raste. Ali ok, makar je neki napredak u odnosu na neke skorasnje slicne kampanje, gde se placalo u centima za svaku prijavu.
Nekad zaista sticem utisak da nas ovi novi projekti pa i poneki menadzeri smatraju skupinom jadnika, pa eto oni nam bace šaku dolara i mi sretni.
Problem je što dosta korisnika ovdje i spada u takvu kategoriju. Ajde, ne bi baš rekao da su skupina jadnika ali siguran sam da ima jako puno ekipe iz "trećih zemalja" kojima $2 po prijavi problema znači nešto. Nas koji za to ne dobijemo ni šalicu kave u kafiću sigurno neće motivirati, ali nekoga kome je to možda satnica rada sigurno znači puno.
|
|
|
|
Rikafip
Legendary

Activity: 2478
Merit: 7963
|
Dex.fo je nazalost zavrsila, ali maloprije se pojavila nova signature kampanja, Miradex.io Signature ad campaign [Hero/Legendary Members] . Primaju se samo Hero/Legendary clanovi, placa se $3 po postu za max 25 psotova tjedno te se postovi u lokalnim boardovima broje za tjednu kvotu. Kampanja prima samo 5 clanova tako da sretno onima koji se prijave
|
|
|
|
|
katanic97 (OP)
|
 |
May 12, 2026, 11:22:04 PM |
|
@slackovic ekspresno si nasao kampanju,tacnije vratio si se u staro/novu , sto je dokaz da imas puno poverenje od menadzera koji te je vratio,a to svakako nije mala stvar. Tako da skoro nista nisi izgubio. Moj ti je neki savet da sledeci put kad se odlucis na neki drugu placeniju kampanju gledas onu koja je tu vec duze. Svakako srecno,jos da Daniel nadje kampanju i opet svi imamo
|
|
|
|
|
SirJohnVonSlotty
|
 |
Today at 04:52:34 AM |
|
Dakle, blizu si, još trebaš malo merita i redovne aktivnosti.
Ma i krv da im dam Fala puno momci, I'll return the favor soon.
|
|
|
|
|
slackovic
Legendary

|
 |
Today at 05:58:46 AM |
|
@slackovic ekspresno si nasao kampanju,tacnije vratio si se u staro/novu , sto je dokaz da imas puno poverenje od menadzera koji te je vratio,a to svakako nije mala stvar. Tako da skoro nista nisi izgubio. Moj ti je neki savet da sledeci put kad se odlucis na neki drugu placeniju kampanju gledas onu koja je tu vec duze. Svakako srecno,jos da Daniel nadje kampanju i opet svi imamo Da, stvarno sam se ekspresno vratio u kampanju u kojoj sam bio. Razmišljao sam bi li se uopće prijavio jer mi je bilo glupo što sam otišao i nakon dva tjedna se vraćam. Mislio sam da me menadžer neće htjeti prihvatiti pa sam mu poslao DM, objasnio situaciju i odmah me primio natrag. Svejedno sam se baš ugodno iznenadio da sam primljen.
|
|
|
|
Daniel91
Legendary

Activity: 3570
Merit: 1929
Miradex.io
|
 |
Today at 07:18:00 AM |
|
@slackovic ekspresno si nasao kampanju,tacnije vratio si se u staro/novu , sto je dokaz da imas puno poverenje od menadzera koji te je vratio,a to svakako nije mala stvar. Tako da skoro nista nisi izgubio. Moj ti je neki savet da sledeci put kad se odlucis na neki drugu placeniju kampanju gledas onu koja je tu vec duze. Svakako srecno,jos da Daniel nadje kampanju i opet svi imamo Čestitam slackovicu, to je bilo brzo  A što se tiče tih novih kampanja, istina je da je to uvijek dvosjekli mač, može ispasti super a možda ispasti i totalni promašaj pa si onda opet na početku i moraš tražiti neku novu. Nekako mi se čini da je taj manager zatvorio previše kampanja u zadnje vrijeme, i sve relativno brzo, pa mislim da se kod njega neću žuriti s nekom novom prijavom. Nema veze, malo ću se odmoriti od kampanja i fokusirati na ''drugu forumsku zabavu'', BSFL natjecanje  Odlučio sam se prijaviti i za ovu novu kampanju, Miradex.io pa ćemo vidjeti. Uvijek je bilo kampanja i bit će ih.
|
|
|
|
slackovic
Legendary

|
 |
Today at 07:21:34 AM |
|
/snip
Nekako mi se čini da je taj manager zatvorio previše kampanja u zadnje vrijeme, i sve relativno brzo, pa mislim da se kod njega neću žuriti s nekom novom prijavom.
Obzirom na njegov odgovor nekome tko je pitao hoće li se kampanja u kojoj smo bili nastaviti kasnije, mislim da je u ovom slučaju očito došlo do problema na relaciji menadžer - vlasnik projekta. Menadžer je na to pitanje odgovorio da će kampanja možda ponovo krenuti, ali pod vodstvom nekog drugog menadžera. Tko zna što se kod signature kampanja događa u pozadini. U svakom slučaju želim ti sreću u brzom pronalasku nove kampanje.
|
|
|
|
Daniel91
Legendary

Miradex.io
|
 |
Today at 11:47:11 AM |
|
@slackovic ekspresno si nasao kampanju,tacnije vratio si se u staro/novu , sto je dokaz da imas puno poverenje od menadzera koji te je vratio,a to svakako nije mala stvar. Tako da skoro nista nisi izgubio. Moj ti je neki savet da sledeci put kad se odlucis na neki drugu placeniju kampanju gledas onu koja je tu vec duze. Svakako srecno,jos da Daniel nadje kampanju i opet svi imamo Evo da se pohvalim da sam i ja ekspresno, kao i slackovic, našao novu kampanju. Primljen sam odmah u prvu kampanju za koju sam se prijavio, Miradex i nadam se da će malo duže potrajati  Primalo se samo 5 sudionika pa nisam baš bio uvjeren da ću upasti, pogotovo kada sam vidio poveću listu prijavljenih ali eto, prošao sam i sada nastavljamo dalje, bez dodatnih ''stresova'' 
|
|
|
|
Joca97
Legendary

Activity: 4340
Merit: 1037
Catalog Websites
|
 |
Today at 12:32:40 PM |
|
@slackovic ekspresno si nasao kampanju,tacnije vratio si se u staro/novu , sto je dokaz da imas puno poverenje od menadzera koji te je vratio,a to svakako nije mala stvar. Tako da skoro nista nisi izgubio. Moj ti je neki savet da sledeci put kad se odlucis na neki drugu placeniju kampanju gledas onu koja je tu vec duze. Svakako srecno,jos da Daniel nadje kampanju i opet svi imamo Evo da se pohvalim da sam i ja ekspresno, kao i slackovic, našao novu kampanju. Primljen sam odmah u prvu kampanju za koju sam se prijavio, Miradex i nadam se da će malo duže potrajati  Primalo se samo 5 sudionika pa nisam baš bio uvjeren da ću upasti, pogotovo kada sam vidio poveću listu prijavljenih ali eto, prošao sam i sada nastavljamo dalje, bez dodatnih ''stresova''  Vas dvojica ste bas imali srece da upadnete tako brzo. Slackovic je aktivan tako da i zato sto je bila samo jedna pozicija ne cudi me da je upao lagano tako posto je covek stvarno aktivan. Tebi isto svaka cast kako si uspeo da upadnes lagano u kampanju od samo 5 ljudi. Mene trenutno samo zanima koliko ljudi nema kampanju na forumu posto ljudi se prijavi uvek jedno 50 svaki put haha. ps: ne zalim se haha
|
█████████████████████████ ████████▀▀████▀▀█▀▀██████ █████▀████▄▄▄▄██████▀████ ███▀███▄████████▄████▀███ ██▀███████████████████▀██ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ██▄███████████████▀▀▄▄███ ███▄███▀████████▀███▄████ █████▄████▀▀▀▀████▄██████ ████████▄▄████▄▄█████████ █████████████████████████ | BitList | | | █▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀.Bitcointalk Archive 📚 Visualization ' Search.▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄█ | | |
|
|
|
slackovic
Legendary

|
 |
Today at 12:40:32 PM |
|
/snip
Mene trenutno samo zanima koliko ljudi nema kampanju na forumu posto ljudi se prijavi uvek jedno 50 svaki put haha.
ps: ne zalim se haha
Ne mora značiti da ljudi koji se prijave za kampanju nemaju trenutno kampanju. Uostalom, to možeš i sam vidjeti po tome nose li potpis ili ne. Dosta ljudi će se prijaviti na neku novu kampanju ako plaća više. Tako smo Daniel91 i ja promijenili kampanje zbog veće zarade i onda ispadne da sam u tri tjedna zaradio $175 u kampanji koja plaća više dok sam u Betfury kampanji mogao zaraditi $240. Čak i da sam oba tjedna imao maksimalnih 25 priznatih postova, opet bi zaradio manje jer je kampanja prestala nakon samo dva tjedna i sad mi se za Betfury postovi računaju tek od subote. Odsad se prijavljujem samo u kampanje koje plaćaju više, ali i koje su dugotrajne da se opet ne zeznem.
|
|
|
|
Daniel91
Legendary

Miradex.io
|
 |
Today at 02:30:15 PM |
|
/snip
Mene trenutno samo zanima koliko ljudi nema kampanju na forumu posto ljudi se prijavi uvek jedno 50 svaki put haha.
Ne mora značiti da ljudi koji se prijave za kampanju nemaju trenutno kampanju. Uostalom, to možeš i sam vidjeti po tome nose li potpis ili ne. Dosta ljudi će se prijaviti na neku novu kampanju ako plaća više. Tako smo Daniel91 i ja promijenili kampanje zbog veće zarade i onda ispadne da sam u tri tjedna zaradio $175 u kampanji koja plaća više dok sam u Betfury kampanji mogao zaraditi $240. Čak i da sam oba tjedna imao maksimalnih 25 priznatih postova, opet bi zaradio manje jer je kampanja prestala nakon samo dva tjedna i sad mi se za Betfury postovi računaju tek od subote. Odsad se prijavljujem samo u kampanje koje plaćaju više, ali i koje su dugotrajne da se opet ne zeznem. Da, ovdje se moram složiti s tobom. Puno je sigurnije držati se svoje trenutne kampanje, ako traje već duže vrijeme i ne riskirati s kampanjama koje su tek počele. Bolje je pokušati se prebaciti u one bolje plaćene kampanje koje već dugo traju, čak i ako to znači da su manje šanse da te prime jer se obično prima samo po 1 ili 2 člana. Joca, ako želiš upasti u bolje plaćene kampanje važno je da budeš što aktivniji na forumu, u što više sekcija, pišeš duže i kvalitetnije postove itd. Sretno!
|
|
|
|
Trofo
Legendary

Activity: 3206
Merit: 3508
Money is broken, use BTC!
|
 |
Today at 05:40:43 PM |
|
/snip
Ne mora značiti da ljudi koji se prijave za kampanju nemaju trenutno kampanju. Uostalom, to možeš i sam vidjeti po tome nose li potpis ili ne. Dosta ljudi će se prijaviti na neku novu kampanju ako plaća više. Tako smo Daniel91 i ja promijenili kampanje zbog veće zarade i onda ispadne da sam u tri tjedna zaradio $175 u kampanji koja plaća više dok sam u Betfury kampanji mogao zaraditi $240. Čak i da sam oba tjedna imao maksimalnih 25 priznatih postova, opet bi zaradio manje jer je kampanja prestala nakon samo dva tjedna i sad mi se za Betfury postovi računaju tek od subote. Odsad se prijavljujem samo u kampanje koje plaćaju više, ali i koje su dugotrajne da se opet ne zeznem. Da, ovdje se moram složiti s tobom. Puno je sigurnije držati se svoje trenutne kampanje, ako traje već duže vrijeme i ne riskirati s kampanjama koje su tek počele. Bolje je pokušati se prebaciti u one bolje plaćene kampanje koje već dugo traju, čak i ako to znači da su manje šanse da te prime jer se obično prima samo po 1 ili 2 člana. Joca, ako želiš upasti u bolje plaćene kampanje važno je da budeš što aktivniji na forumu, u što više sekcija, pišeš duže i kvalitetnije postove itd. Sretno! Ma joci se ne isplati davati savjete  Rekli smo mu sve već barem 10 puta, on će po svome nestati pa se vratiti za koji mjesec i onda se čuditi zašto je teško upasti u kampanju  Ne sudim to je posve ok, ali isto tako mora ti biti jasno kako to izgleda iz kuta managera. Šta se tiče dugotrajnosti kampanja i upadanja u nove, ja stvarno nemam problema a opet mi je tlaka. Kampanju vidim kao nekakav dodatni izvor prihoda za ono što ionako radim i nije mi toliko bitno 20$ više tjedno koliko da je stabilno i da ne moram razmišljati o tome.
|
|
|
|
Joca97
Legendary

Activity: 4340
Merit: 1037
Catalog Websites
|
 |
Today at 05:46:13 PM |
|
/snip
Ne mora značiti da ljudi koji se prijave za kampanju nemaju trenutno kampanju. Uostalom, to možeš i sam vidjeti po tome nose li potpis ili ne. Dosta ljudi će se prijaviti na neku novu kampanju ako plaća više. Tako smo Daniel91 i ja promijenili kampanje zbog veće zarade i onda ispadne da sam u tri tjedna zaradio $175 u kampanji koja plaća više dok sam u Betfury kampanji mogao zaraditi $240. Čak i da sam oba tjedna imao maksimalnih 25 priznatih postova, opet bi zaradio manje jer je kampanja prestala nakon samo dva tjedna i sad mi se za Betfury postovi računaju tek od subote. Odsad se prijavljujem samo u kampanje koje plaćaju više, ali i koje su dugotrajne da se opet ne zeznem. Da, ovdje se moram složiti s tobom. Puno je sigurnije držati se svoje trenutne kampanje, ako traje već duže vrijeme i ne riskirati s kampanjama koje su tek počele. Bolje je pokušati se prebaciti u one bolje plaćene kampanje koje već dugo traju, čak i ako to znači da su manje šanse da te prime jer se obično prima samo po 1 ili 2 člana. Joca, ako želiš upasti u bolje plaćene kampanje važno je da budeš što aktivniji na forumu, u što više sekcija, pišeš duže i kvalitetnije postove itd. Sretno! Ma joci se ne isplati davati savjete  Rekli smo mu sve već barem 10 puta, on će po svome nestati pa se vratiti za koji mjesec i onda se čuditi zašto je teško upasti u kampanju  Ne sudim to je posve ok, ali isto tako mora ti biti jasno kako to izgleda iz kuta managera. Šta se tiče dugotrajnosti kampanja i upadanja u nove, ja stvarno nemam problema a opet mi je tlaka. Kampanju vidim kao nekakav dodatni izvor prihoda za ono što ionako radim i nije mi toliko bitno 20$ više tjedno koliko da je stabilno i da ne moram razmišljati o tome. Ma lagano znam sve sta mi kazete,nisam ni trazio savet sada. Rekli ste mi vec sta kako,nego izgubio sam volju vise pokusavati pa zato i nestanem na par dana zato sto me iskreno zamara,ali opet znam da je to moj problem sto nisam vise aktivniji. Sa druge strane najbolje je kad se udje u jednu kampanju i ostati u njoj sto duze,ne vredi menjati posto ume da bude uvek nekih problema
|
█████████████████████████ ████████▀▀████▀▀█▀▀██████ █████▀████▄▄▄▄██████▀████ ███▀███▄████████▄████▀███ ██▀███████████████████▀██ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ██▄███████████████▀▀▄▄███ ███▄███▀████████▀███▄████ █████▄████▀▀▀▀████▄██████ ████████▄▄████▄▄█████████ █████████████████████████ | BitList | | | █▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀.Bitcointalk Archive 📚 Visualization ' Search.▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄█ | | |
|
|
|
|