Ne, ne. BSFL sam spomenuo kao natjecanje gdje odustajanje jednog igrača direktno utječe na druge. Iako, kad malo bolje razmislim, na druge najviše utječe kad igrač jednom ili dva puta ne pošalje odgovore jer onda gubi 3:0 dok protiv nekih drugih pobijedi. Tu onda nije fer prema igračima koji izgube, a jedan ili dva igrača su dobili "beplatna" 3 boda.
Za negativni Trust sam mislio na BTT World cup natjecanje jer tu igraju ekipe od 3 člana. Ako netko od ta tri člana odustane, ostala dva su se našla u problemu.
Ma ne, ne bi davali ni neutral a kamo tek negative.
To su uostalom samo igre i cilj je da se zabavimo (i pritom podijelimo nešto sponzorske love), radikalne mjere tog tipa nisu nam ni u primisli.
Imamo sustav koji funkcionira, u plaćenim ligama je submission rate jako visok tako da smo zapravo jako zadovoljni s overall brojkama.
Zanima me da li si mozda video negde da li je izaslo takmicenje za world cup ove predikcije tacnih rezultata ne mogu nigde da nadjem jos uvek.
Nije još nitko pokrenuo ni tražio sponzorstvo. Mi nećemo, taj Superbru mi osobno nije interesantan nimalo.
Mislim da će Fantasy 100% bit, mi imamo još nekih par sitnica koje su na 'možda' a vjerojatno će na kraju netko uletit i sa Superbruom - još je dosta do početka natjecanja.