/snip
Mislim da je vrijeme za update tablice. Znam, znam, čim dođeš do računala ćeš napraviti update. Ali svejedno te moram malo podsjetiti

Uglavnom, sljedeće kampanje su CFNP: Omnisee, Dustbit, Spinly i Bets.io. Zapravo sve koje su u tablici navedene kao OFNP su sad CFNP

/snip
Mislim da je vrijeme za update tablice. Znam, znam, čim dođeš do računala ćeš napraviti update. Ali svejedno te moram malo podsjetiti

Uglavnom, sljedeće kampanje su CFNP: Omnisee, Dustbit, Spinly i Bets.io. Zapravo sve koje su u tablici navedene kao OFNP su sad CFNP

Da, ako sam dobro vidio trenutno je otvorena samo 1 kampanja za nove članove, bitz a sve ostale su trenutno popunjene i ne primaju nove članove.
katanic97, sorry, u zadnje vrijeme je dosta promjena sa kampanjama, i više posla za tebe ali s obzirom da smo ''umirovili'' onaj stari thread koji je pokrenuo FatFork, na žalost morat ćeš to sve ažurirati kada stigneš, s obzirom da si se dobrovoljno javio za ovu dužnost

Evo drugari,tablica je update,hvala slackovicu sto si me podsetio

Znam Daniel da sam prihvatio "posao" nije mi tesko stvarno,nego se nekad zagomilaju kampanje pa ne mogu ispratiti sve,ali snadjem se kao i uvek hehe,malo imam vise posla ovih dana,pa je zajebancija stici biti i na forumu,ali uspevam. Tako da je tablica update sa evo novom
kampanjom koja ima malo "jace" isplate nego ostale koje su se otvorile * FortuneJack je stavljen na HOLD,ja sam ga izbacio iz tablice,pa ako se vrati,vracam
A evo i nove kampanje
Degen.com koju vodi
Little Mouse ima otvorena mesta za
Legendary/Hero/Sr.membereNedeljne isplate su
10x Legendary- $90
6x Hero Member- $75
4x Sr Member- $60Pravila
Minimum 25 postova nedeljno
Maksimum 5 postova u lokalu se racuna
Minimum 10 postova treba biti u gambling sekciji