|
katanic97 (OP)
|
/snip
Mislim da je vrijeme za update tablice. Znam, znam, čim dođeš do računala ćeš napraviti update. Ali svejedno te moram malo podsjetiti  Uglavnom, sljedeće kampanje su CFNP: Omnisee, Dustbit, Spinly i Bets.io. Zapravo sve koje su u tablici navedene kao OFNP su sad CFNP  /snip
Mislim da je vrijeme za update tablice. Znam, znam, čim dođeš do računala ćeš napraviti update. Ali svejedno te moram malo podsjetiti  Uglavnom, sljedeće kampanje su CFNP: Omnisee, Dustbit, Spinly i Bets.io. Zapravo sve koje su u tablici navedene kao OFNP su sad CFNP  Da, ako sam dobro vidio trenutno je otvorena samo 1 kampanja za nove članove, bitz a sve ostale su trenutno popunjene i ne primaju nove članove. katanic97, sorry, u zadnje vrijeme je dosta promjena sa kampanjama, i više posla za tebe ali s obzirom da smo ''umirovili'' onaj stari thread koji je pokrenuo FatFork, na žalost morat ćeš to sve ažurirati kada stigneš, s obzirom da si se dobrovoljno javio za ovu dužnost  Evo drugari,tablica je update,hvala slackovicu sto si me podsetio  Znam Daniel da sam prihvatio "posao" nije mi tesko stvarno,nego se nekad zagomilaju kampanje pa ne mogu ispratiti sve,ali snadjem se kao i uvek hehe,malo imam vise posla ovih dana,pa je zajebancija stici biti i na forumu,ali uspevam. Tako da je tablica update sa evo novom kampanjom koja ima malo "jace" isplate nego ostale koje su se otvorile * FortuneJack je stavljen na HOLD,ja sam ga izbacio iz tablice,pa ako se vrati,vracam
A evo i nove kampanje Degen.com koju vodi Little Mouse ima otvorena mesta za Legendary/Hero/Sr.membereNedeljne isplate su 10x Legendary- $90 6x Hero Member- $75 4x Sr Member- $60Pravila Minimum 25 postova nedeljno Maksimum 5 postova u lokalu se racuna Minimum 10 postova treba biti u gambling sekciji
|
|
|
|
slackovic
Legendary

Activity: 3206
Merit: 1528
|
 |
June 06, 2026, 08:56:33 AM |
|
Evo drugari,tablica je update,hvala slackovicu sto si me podsetio  Znam Daniel da sam prihvatio "posao" nije mi tesko stvarno,nego se nekad zagomilaju kampanje pa ne mogu ispratiti sve,ali snadjem se kao i uvek hehe,malo imam vise posla ovih dana,pa je zajebancija stici biti i na forumu,ali uspevam. Tako da je tablica update sa evo novom kampanjom koja ima malo "jace" isplate nego ostale koje su se otvorile * FortuneJack je stavljen na HOLD,ja sam ga izbacio iz tablice,pa ako se vrati,vracam /snip Ma nije problem podsjetiti te. Nekad i ja zaboravim pogledati Services sekciju jer ne tražim aktivno novu kampanju. Ovaj put sam se sjetio da već dugo nisam vidio da je tablica ažurirana pa sam išao provjeriti.
|
|
|
|
|
katanic97 (OP)
|
Kampanja Bitz.io koju vodi God Of Thunder ima slobodna mesta za 1x Sr membera Nedeljne isplate su Hero Member $50. $2.0 p/p
* Najkvaliteniji poster ce biti nagradjen $20 na kraju nedelje Pravila Maksimum kvota je 25 postova Maksimum 5 postova se racuna u lokalu Minimum 5 postova u gambling sekciji
We have 1x Sr. Member slot. Please apply.
Kampanja LuckyCoin koju vodi Ab de Royse777Ima 3 otvorena mestaNedeljne isplate su p/p i iznose-Sr member $2.5 p/p- Hero member $3.00 p/p- Legendary $4.00 p/pPravila Nedeljno 20 postova je potrebno za isplatu Nema limita za lokal Pozeljno je pisati u gambling sekciji We have 3 OPEN slots, you can apply if you want.
Kampanja Dustbit koju vodi HhampuzIma otvoreno 1x mesto Nedeljna isplata je $72.5 nedeljno Pravila Minimum 20 postova nedeljno 5 postova se maks racuna u lokalu Minimun 5 postova u gambling sekciji We have 1x Open Position, apply now!
|
|
|
|
|
katanic97 (OP)
|
 |
June 09, 2026, 09:13:23 AM |
|
Kampanja 1win koju vodi Ab de Royse 777 menjace clanove,tako da je kamopanja otvorena za Full member + Nedeljna isplata varira od $1.2 do $5 p/pPravila Maksimum 25 postova nedeljno ce biti placeno Nema limita za lokal board Pozeljno je pisati u gambling sekciji We are going to shuffle the current campaign members. Please apply.
|
|
|
|
Pmalek
Legendary

Activity: 3528
Merit: 9303
|
 |
June 09, 2026, 11:41:35 AM |
|
Danas je pokrenuta GhostSwap.io signature kampanja. Vodit će je Murat. Isplate: Plaća se do 25 postova tjedno. - Hero/Legendary: $3 po postu - Sr. Member: $2.5 po postu - Full Member: $2 po postu Pravila: - Broje se svi postovi u lokalnim forumima - Postovi moraju imati minimalno 90 znakova - Ne broje se postovi u Beginners & Help i drugim manje bitnim podforumima
|
| EARNBET | | | ⚽ 🏀 🏈 🏓 🎯 🥊 |
| ⚾ 🎾 ⛳ 🏐 🏏 🏎️ | | |
███████▄▄███████████ ████▄██████████████████ ██▄▀▀███████████████▀▀███ █▄████████████████████████ ▄▄████████▀▀▀▀▀████████▄▄██ ███████████████████████████ █████████▌████▀████████████ ███████████████████████████ ▀▀███████▄▄▄▄▄█████████▀▀██ █▀█████████████████████▀██ ██▀▄▄███████████████▄▄███ ████▀██████████████████ ███████▀▀███████████ | ....HIGHEST.... VIP REWARDS ✔ G U A R A N T E E D
| | | 🜲 | KING OF THE CASTLE $200K in prizes | | | ..PLAY NOW.. |
|
|
|
Rikafip
Legendary

Activity: 2520
Merit: 8064
Iznad svih Hrvatska!
|
Evo nam jos jedne nove kampanje, Contesthunters.com Signature Campaign | Member and above. Kampanja placa samo $15 tjedno za 20 postova, a primaju se Member + clanovi. Maksimalno 5 postova napisanih u lokalnim boardovima se broji za tjednu kvotu, te je protrebno napisati minimalno 10 postova u gamblingu. Unatioc prilicno losim uvjetima, vidim da ne manjka prijava.
|
|
|
|
|
katanic97 (OP)
|
 |
June 10, 2026, 11:45:30 AM |
|
Evo nam jos jedne nove kampanje, Contesthunters.com Signature Campaign | Member and above. Kampanja placa samo $15 tjedno za 20 postova, a primaju se Member + clanovi. Maksimalno 5 postova napisanih u lokalnim boardovima se broji za tjednu kvotu, te je protrebno napisati minimalno 10 postova u gamblingu. Unatioc prilicno losim uvjetima, vidim da ne manjka prijava. Ne znam,pregledao sam koji rankovi su se prijavljivali i stvarno iznenadjujuce. Ima i full membera pa cak i hero. Ja ne znam da li sam video nizu isplatu od ove. I svaka kampanja koja se do sada otvori isplate su manje nego pre,ali ljudi se i dalje prijavljuju ... Sa ovakvim tempom necemo dogurati vece isplate  Mislim da je Jackpotter trenutno sa najvecom isplatom
|
|
|
|
slackovic
Legendary

Activity: 3206
Merit: 1528
|
 |
June 11, 2026, 05:50:03 AM |
|
Ne znam,pregledao sam koji rankovi su se prijavljivali i stvarno iznenadjujuce. Ima i full membera pa cak i hero. Ja ne znam da li sam video nizu isplatu od ove. I svaka kampanja koja se do sada otvori isplate su manje nego pre,ali ljudi se i dalje prijavljuju ... Sa ovakvim tempom necemo dogurati vece isplate  Mislim da je Jackpotter trenutno sa najvecom isplatom Ja nekako pretpostavljam da se za ovako niske isplate prijavljuju samo alt računi. Ne mogu to dokazati, ali nije mi jasno zašto bi se netko s jedinim računom prijavio za kampanju koja ovako malo plaća kad ima drugih kampanja koje plaćaju i nekoliko puta više. To mi djeluje kao jedini razlog jer možda ljudi ne žele svoj pravi i alt račun prijaviti za istu kampanju da ih se ne otkrije. Ne znam koji bi bio drugi razlog, ali kampanja ima već oko 70 prijava.
|
|
|
|
Rikafip
Legendary

Iznad svih Hrvatska!
|
 |
June 11, 2026, 06:59:58 AM |
|
Ja ne znam da li sam video nizu isplatu od ove. I svaka kampanja koja se do sada otvori isplate su manje nego pre,ali ljudi se i dalje prijavljuju ... Sa ovakvim tempom necemo dogurati vece isplate  A cuj, bolje ubaciti alta da zaradi 15 dolara tjedno, nego da sjedi beskoristan. Nisam gledao prijave, ali mogu misliti kakvi su to Hero acc kad ne mogu upasti u normalnu kampanju. Generalno bolje isplate se mogu ocekivati jedino ako se mixeri vrate, sto ne izgleda da ce se dogoditi u bliskoj buducnosti. Iako, realno je i trenutna situacija skroz ok.
|
|
|
|
Daniel91
Legendary

Activity: 3612
Merit: 1934
|
 |
June 11, 2026, 09:37:11 AM |
|
Ja ne znam da li sam video nizu isplatu od ove. I svaka kampanja koja se do sada otvori isplate su manje nego pre,ali ljudi se i dalje prijavljuju ... Sa ovakvim tempom necemo dogurati vece isplate  A cuj, bolje ubaciti alta da zaradi 15 dolara tjedno, nego da sjedi beskoristan. Nisam gledao prijave, ali mogu misliti kakvi su to Hero acc kad ne mogu upasti u normalnu kampanju. Generalno bolje isplate se mogu ocekivati jedino ako se mixeri vrate, sto ne izgleda da ce se dogoditi u bliskoj buducnosti. Iako, realno je i trenutna situacija skroz ok. Ili se radi o obiteljskom businessu u državama poput Nigerije i Bangladeša, gdje članovi obitelji podijele posao između sebe, i prijavljuju se u sve signature kampanje u koje mogu upasti  15 dolara tjedno su smiješni iznosi za nas evropljane i zapadni dio svijeta ali u tzv, zemljama trećeg svijeta od toga možeš doslovno živiti pola mjeseca tako da je njima i to dovoljno i očito nema tako malog iznosa kampanje za koji neće biti prijava. Nadam se samo da to neće ''urušiti'' cijene drugih kampanja kada manageri skuže koliko ima ''očajnih članova'' foruma koji se prijavljuju u kampanji čak i za ovako male iznose. Manageri koji paze na kvalitetu i svoju reputaciju vjerujem da neće snižavati svoje kriterije ali neki drugi bi mogli. Mixeri bi sigurno donijeli promjenu i veće isplate ali to je očito zatvorena priča za ovaj forum.
|
| DΞX.fo | | | | | | ▄▄██████ █████████ ██████████ ██████████ ██████████ █████████ ▀▀██████
▄███████ ▄██████████ ████████████ █████████████ █████████████ | | | | ▄▄█ ▄████▀ ▄███▀█▄ ▄██▀█▄██ █████▀▀█ ████████ ████████ ▀██▄████ ▄████▄▄█ ▄█████▀███ ▄█████▀████▀ █████▀███████ ▀██▀█████████ | | | | | BTC XMR DAI LTC Fees 0.8% |
] Bitcointalk Archive 📚 Visu
|
|
|
|
katanic97 (OP)
|
 |
June 11, 2026, 08:10:07 PM |
|
Ja nekako pretpostavljam da se za ovako niske isplate prijavljuju samo alt računi.
A cuj, bolje ubaciti alta da zaradi 15 dolara tjedno, nego da sjedi beskoristan.
Mozemo pretpostaviti da su to altovi koji se prijavljuju i da realno kad gledamo sto da ne. Ali $15 je svakako premalo pa cak i za alt acc. Nisam gledao kakvi su Hero clanovi,ali mislim da nisu aktivni cesto. Sve u svemu,izgleda da cemo ici sve dole sa isplatama i mikseri se nece vratiti 
|
|
|
|
Daniel91
Legendary

Activity: 3612
Merit: 1934
|
 |
Today at 07:23:59 AM |
|
Ja nekako pretpostavljam da se za ovako niske isplate prijavljuju samo alt računi.
A cuj, bolje ubaciti alta da zaradi 15 dolara tjedno, nego da sjedi beskoristan.
Mozemo pretpostaviti da su to altovi koji se prijavljuju i da realno kad gledamo sto da ne. Ali $15 je svakako premalo pa cak i za alt acc. Nisam gledao kakvi su Hero clanovi,ali mislim da nisu aktivni cesto. Sve u svemu,izgleda da cemo ici sve dole sa isplatama i mikseri se nece vratiti  Mikseri se sigurno neće vratiti, s obzirom na stav admina koji se boji mogućih pravnih implikacija po forum ako bi to dozvolio, a sad, kako će dalje biti sa isplatama u kampanjama teško je reći. Mikseri su stvarno dizali prosjek, dok su bili dozvoljeni na forumu, CM je bio top ali i neki drugi, no i sada neke kampanje nude dobre isplate i nadam se da se to neće mijenjati. Mislim da neki manageri još uvijek pokušavaju držati standard i imati najbolje postere u svojim kampanjama, ljude sa reputacijom na forumu, i za to su spremni platiti malo više. Nadajmo se da će tako i ostati.
|
| DΞX.fo | | | | | | ▄▄██████ █████████ ██████████ ██████████ ██████████ █████████ ▀▀██████
▄███████ ▄██████████ ████████████ █████████████ █████████████ | | | | ▄▄█ ▄████▀ ▄███▀█▄ ▄██▀█▄██ █████▀▀█ ████████ ████████ ▀██▄████ ▄████▄▄█ ▄█████▀███ ▄█████▀████▀ █████▀███████ ▀██▀█████████ | | | | | BTC XMR DAI LTC Fees 0.8% |
] Bitcointalk Archive 📚 Visu
|
|
|
examplens
Legendary

Activity: 4046
Merit: 4706
|
 |
Today at 12:59:45 PM |
|
Mozemo pretpostaviti da su to altovi koji se prijavljuju i da realno kad gledamo sto da ne. Ali $15 je svakako premalo pa cak i za alt acc. Nisam gledao kakvi su Hero clanovi,ali mislim da nisu aktivni cesto. Sve u svemu,izgleda da cemo ici sve dole sa isplatama i mikseri se nece vratiti  Mikseri se sigurno neće vratiti, s obzirom na stav admina koji se boji mogućih pravnih implikacija po forum ako bi to dozvolio, a sad, kako će dalje biti sa isplatama u kampanjama teško je reći. Mikseri su stvarno dizali prosjek, dok su bili dozvoljeni na forumu, CM je bio top ali i neki drugi, no i sada neke kampanje nude dobre isplate i nadam se da se to neće mijenjati. Mislim da neki manageri još uvijek pokušavaju držati standard i imati najbolje postere u svojim kampanjama, ljude sa reputacijom na forumu, i za to su spremni platiti malo više. Nadajmo se da će tako i ostati. Nemojte zanemariti da je negde $15 solidan dodatni prihod na svakih 7 dana. Nekom ce to omoguciti da kupi dve pizze, za koje kazu da su im preskupe. Uvek se setim onog Nepalca, sto je radio sezonu u gradskoj cistoci u Dubrovniku gde je zaradio par hiljada eur, pa se vratio kuci u helikopteru. Tamo su ga gledali kao nekakvog tajkuna sa tolikim novcem.
|
|
|
|
Rikafip
Legendary

Iznad svih Hrvatska!
|
 |
Today at 04:46:41 PM |
|
Nemojte zanemariti da je negde $15 solidan dodatni prihod na svakih 7 dana. Nekom ce to omoguciti da kupi dve pizze, za koje kazu da su im preskupe. Uvek se setim onog Nepalca, sto je radio sezonu u gradskoj cistoci u Dubrovniku gde je zaradio par hiljada eur, pa se vratio kuci u helikopteru. Tamo su ga gledali kao nekakvog tajkuna sa tolikim novcem.
Da, zalosna cinjenica je da je $15 tjedno u nekim zemljama normalna tjedna placa, tako da svakako nije za baciti. Dodas na to nisku trenutnu cijenu bitcoina i eto ti popunjene kampanje berz ikakvih problema. Uostalom, sjecam se vremena kad se nije nista bolje zaradjivali u Bitvestu, a situacija je bila tako losa po pitanju kampanja da su i neki danas poznati clanovi (koji su bili u i CM) bili u toj kampanji.
|
|
|
|
|
katanic97 (OP)
|
 |
Today at 04:52:48 PM |
|
Nemojte zanemariti da je negde $15 solidan dodatni prihod na svakih 7 dana. Nekom ce to omoguciti da kupi dve pizze, za koje kazu da su im preskupe. Uvek se setim onog Nepalca, sto je radio sezonu u gradskoj cistoci u Dubrovniku gde je zaradio par hiljada eur, pa se vratio kuci u helikopteru. Tamo su ga gledali kao nekakvog tajkuna sa tolikim novcem.
Da, zalosna cinjenica je da je $15 tjedno u nekim zemljama normalna tjedna placa, tako da svakako nije za baciti. Dodas na to nisku trenutnu cijenu bitcoina i eto ti popunjene kampanje berz ikakvih problema. Uostalom, sjecam se vremena kad se nije nista bolje zaradjivali u Bitvestu, a situacija je bila tako losa po pitanju kampanja da su i neki danas poznati clanovi (koji su bili u i CM) bili u toj kampanji. Jeste,ima i do niske cene dosta uticaja. Prezalosno je da u nekim zemljama normalno $15,to nije dovoljno da odes sa prijateljima na cugu... Secam se kad sam se vratio na forum da je Bitvest bio jedina kampanja koja je placala membere tada. I bas sitno,za full membere kampanja cak i nije bilo,sad je u svakoj drugoj - trecoj full member pozeljan,a razmak je malo vise od godinu dana ...
|
|
|
|
Rikafip
Legendary

Iznad svih Hrvatska!
|
 |
Today at 05:03:30 PM |
|
Secam se kad sam se vratio na forum da je Bitvest bio jedina kampanja koja je placala membere tada. I bas sitno,za full membere kampanja cak i nije bilo,sad je u svakoj drugoj - trecoj full member pozeljan,a razmak je malo vise od godinu dana ...
Nekad je bilo vise kampanja koje su primali Member clanove. Moja prva kampanja je bila jedna od tih, Bustadice, koja je u tom trenutku bila jedna od bolje placenih kampanja. Sjecam se da sam kao novopeceni Full Member uspio upasti u Member spot, a isplata je bila $25 tjedno (+ je bio nekakav bonus od mislim $15 za najbolja 3 clana, koju sam redovno kupio) sto je mislim skroz ok cifra za tako mali rank. Nisam mogao vjerovati da dobivam ~$150 mjesecno u bitcoinu za nekakakvo piskaranje na forumu, jer sam prije toga 20 godina na raznoraznim forumima napisao valjda desetine tisuca postova besplatno.
|
|
|
|
|
katanic97 (OP)
|
 |
Today at 05:12:25 PM |
|
Secam se kad sam se vratio na forum da je Bitvest bio jedina kampanja koja je placala membere tada. I bas sitno,za full membere kampanja cak i nije bilo,sad je u svakoj drugoj - trecoj full member pozeljan,a razmak je malo vise od godinu dana ...
Nekad je bilo vise kampanja koje su primali Member clanove. Moja prva kampanja je bila jedna od tih, Bustadice, koja je u tom trenutku bila jedna od bolje placenih kampanja. Sjecam se da sam kao novopeceni Full Member uspio upasti u Member spot, a isplata je bila $25 tjedno (+ je bio nekakav bonus od mislim $15 za najbolja 3 clana, koju sam redovno kupio) sto je mislim skroz ok cifra za tako mali rank. Nisam mogao vjerovati da dobivam ~$150 mjesecno u bitcoinu za nekakakvo piskaranje na forumu, jer sam prije toga 20 godina na raznoraznim forumima napisao valjda desetine tisuca postova besplatno. Da,kad pogledas sasvim "ozbiljna" cifra za to vreme. Kad pogledamo tada cenu i tvoj full member rank bilo je to davno  Mislim da bi povecanjem isplata u nekim kampanjama forum sasvim bolje funkcionisao. Video sam nekih clanova koji su veci rank ali ne upadaju u svaku kampanju nego su u nekim neplacenim i cekaju neku bolju opciju. Ne znam,ne bi bilo lose da dodje neki projekat sa malo jacom isplatom
|
|
|
|
Trofo
Legendary

Activity: 3248
Merit: 3617
Money is broken, use BTC!
|
 |
Today at 05:35:08 PM |
|
Nekad je bilo vise kampanja koje su primali Member clanove. Moja prva kampanja je bila jedna od tih, Bustadice, koja je u tom trenutku bila jedna od bolje placenih kampanja. Sjecam se da sam kao novopeceni Full Member uspio upasti u Member spot, a isplata je bila $25 tjedno (+ je bio nekakav bonus od mislim $15 za najbolja 3 clana, koju sam redovno kupio) sto je mislim skroz ok cifra za tako mali rank. Nisam mogao vjerovati da dobivam ~$150 mjesecno u bitcoinu za nekakakvo piskaranje na forumu, jer sam prije toga 20 godina na raznoraznim forumima napisao valjda desetine tisuca postova besplatno. Da,kad pogledas sasvim "ozbiljna" cifra za to vreme. Kad pogledamo tada cenu i tvoj full member rank bilo je to davno  Mislim da bi povecanjem isplata u nekim kampanjama forum sasvim bolje funkcionisao. Video sam nekih clanova koji su veci rank ali ne upadaju u svaku kampanju nego su u nekim neplacenim i cekaju neku bolju opciju. Ne znam,ne bi bilo lose da dodje neki projekat sa malo jacom isplatom Normalno da ne bi bilo loše ali zašto bi projekt to napravio ako se ljudi javljaju na bilo koje iznose? Trenutno moraš platiti poštenu lovu samo za top membere na forumu. I to ne govorim samo po postovima već i po trustu/meritu/recognitionu.... Mi to još uvijek guramo jer vjerujemo da je bolja reklama. Ali lakše je prodati 20 membera, nego 5 top membera većini kljienta a kako stvari stoje, koštaju isto.
|
|
|
|
ovcijisir
Legendary

Activity: 2296
Merit: 1301
|
 |
Today at 08:58:21 PM |
|
Sto se tice ove zadnje kampanje koja se placa 15 USD, iskreno ja je ne bih usporedivao sa ostalim kampanjama (casina i mjenjacnice), jer mislim da je rijec o promociji privatne web stranice managera, nisam detaljno gledao prsvila, ali moguce je da se sudjelovanjem u toj kampanji dobiju dodatni bodovi prilikom prijave u ostale kampanje...
|
|
|
|
|