~
U pravu si, nema smisla prijavljivati se u neke zahtjevne kampanje gdje moraš previše pisati i koje ti oduzimaju previše vremena i energije.
Svatko od nas već ima dovoljno svojih drugih obveza doma i na poslu pa nema smisla još i od ovoga foruma praviti dodatni posao.
Mislim da smo svi tu okupljeni oko nekog zajedničkog interesa, raspravljamo o temama koje nas zanimaju i ako nas netko još plaća za to u btc tim bolje ali mislim da nitko ne želi da mu ovo postane bilo kakvo opterećenje.
Dok je sve zabava super je ali ako postane neka velika tlaka i obveza onda nema smisla.
Barem tako funkcionira kod mene.
Zato meni najvise i odgovaraju kampanje managera kod kojega sam sada. Nema minimalnog broja postova,pa ne osjecam pritisak "natuci" postove samo zato da ispunim tjednu kvotu. Bio sam u kampanjama koje su trazile 25 postova tjedno i moram reci da se ne osjecam ponosno na kvalitetu postova koje sam napisao dok sam sudjelovao u njima, pogotovo u dane kada nisam imao inspiracije za pisanje sli sam svejedno morao napisati 5 dnevnih postova da ispunim uvjete.
Da to je malo zeznuto. Kada si bez pritiska sve je lakse pa i pisati postove u kampanji

Desava se i meni da sam na 100 strana i da ne mogu da se pohvatam i da napisem nesto na forumu ali prodju i ti dani. Ali slazem se i sa Danielom da smo ovde svi iz istog interesa i zabava je stvano super + se jos nesto i zaradi. Pa na dodatni irl posao ovo dodje solidno