Na žalost, moje je iskustvo da se manager ipak drži tog pravila da ne broji postove u threadovima s više od 250 stranica, čak i na onim kvalitetnijim threadovima poput BSFL natjecanja, barem je tako bilo do sada.
Možda to pravilo ipak promijeni ako nas bude više sudionika kampanje koji smo aktivni tamo jer rasprave su u tom threadu su ipak iznad prosjeka u većini threadova gambling sekcije i nema spama.
Ne znam za tebe, ali ja sam evo već neko vrijeme u jednoj od njegovih kampanja koja ima to pravilo za postove iza 250 stranice, te mi redovno broji postove u BSFL bez ikakvih problema.
Uletio sam ovdje ko padobranac i ni ne znam o kojem manageru pričate jer sam ljen ići pogledati raniju prepisku

Ali svejdno, nismo svi jednaki. Ono što toleriras kao manager profilu koji je u top 10 recognised na forumu i samo jednom od legendary membera - nije isto. Štaviše većina tih profila su kada gledaš postove lošija od nekih drugih legendary membera ali ipak sav taj trust/meriti/postovi znače nešto.
Ja sam isto kada sam ulazio u takve kampanje unaprijed potvrdio s managerima da će mi brojati postove u dužim threadovimo i nikada nisam imao problema. S onima kojima sam imao, više ne radim

Simple as that.
Ma nekad je bolje ne spominjati imena ali svi znamo o kome pričamo

Da, imaš pravo, nismo očito svi isti ali nema veze, govorimo praktički samo o jednom threadu pa to i nije toliki problem, a sva druga pravila mi super odgovaraju uključujući i to da nema minimalnog broja postova, pogotovo jer uskoro idem na more i iz razumljivih razloga biti ću manje aktivan na forumu

Sad sam se već navikao na to pravilo i više ne bih ni ulazio u kampanje koje traže recimo 25 postova tjedno, određeni broj postova u gamblingu... jer je nekad to prava tlaka napisati.
Ovako je sve opušteno i laganini, bez pritiska.