Dar stii ca la noi sunt impozite mari si cu 600 de euro ce ii 5% pe luna.
Bun, deci cu atat mai mult, imi intaresti spusele: nu pare sa merite efortul si riscul.
Deci se poate sa descoperi ceva sa nu ai destui bani sa acoperi gaura si sa dai si la altii din metoda si sa le iei o taxa.
LoL!, nu... Ideea este sa vinzi cartea, sa ii faci pe oameni sa se inscrie cu linkul tau de afiliat, tu nu risti nimic, si i-ai convins pe fraieri sa invarta bani, din care tit iti intra un pic, fie ca ei castiga sau pierd. Asta nu inseamna ca au avut vreodata succes real.
Si te cam contrazici in numere, cand este 1-2% (sau 3-5%), cand este 20-30% si 5%. Sau poate ca nu am inteles eu. Mie 20% mi se pare absurd de mult, asa ceva scoti din arbitrage
poate o data pe an daca ai o caruta de noroc.
Eu ma gandeam cum sa fac asta cu Betfair sa faca lumea cont prin contul meu de afiliat si eu sa le dau race tips. Am incercat sa monetizez asta dar nu am reusit.
Trebuie sa ai cont cu multi urmaritori, sa le dai idei de pariuri - idei care aduc profit, ca altfel pleaca si iti fac si reclama negativa. Si daca stii ce sa pariezi, atunci mai degraba castigi direct din pariuri (si suntem inapoi la "square one"). Plus, probabil ca trebuie sa ajungi sa ai sponsorizare, ca pe banii tai mai devreme sau mai tarziu ii pierzi; se stie ca pariurile ca atare nu sunt pentru castigat bani, ci pentru distractie. E... complicat.
Si daca as sti cum sa scot, asa, bani din piatra seaca, nu crezi ca as face aia, as tacea (ca sa imi protejez ideea) si nu as merge ca prostu' la servici 40h/saptamana?