Bitcoin Forum
January 15, 2026, 08:38:56 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Arbitraj Crypto de la o reclama pe Facebook  (Read 27 times)
bogdy23 (OP)
Newbie
*

Activity: 76
Merit: 0

View Profile
January 12, 2026, 11:07:45 PM

Buna

Am pus intrebarea asta in engleza si lumea mo acuzat ca am un servicu scam.

Este un tip Alexandru Crypto ii in scaun cu rotile. El zice 1-2% pe arb trade si a 2-a oara mi-o zis 3-5% , ca vorbeste de ceva medii si ca poti avea mai mult de 1 tranzactie pe zii care sa fie de 1-2%.

Unii poate i-ati vazut reclama. Intrebarea mea este se poate obtine a atata ii un serviciu valid ? Sau credeti ca nu este.
NeuroticFish
Legendary
*

Activity: 4284
Merit: 7009

Looking for campaign manager? Contact icopress!

View Profile
January 13, 2026, 06:41:34 PM

Buna

Este un tip Alexandru Crypto ii in scaun cu rotile. El zice 1-2% pe arb trade si a 2-a oara mi-o zis 3-5% , ca vorbeste de ceva medii si ca poti avea mai mult de 1 tranzactie pe zii care sa fie de 1-2%.

Unii poate i-ati vazut reclama. Intrebarea mea este se poate obtine a atata ii un serviciu valid ? Sau credeti ca nu este.

Salut.

Nu am facut arbitrage, dar cred ca pentru asa ceva trebuie sa ai bani pe cateva platforme - unele poate mai slabe - asteptand o modificare serioasa si brusca de pret. Atunci faci ceva bani, dar in acea perioada si tx fees probabil ca sar in sus. Mie unul mi-ar fi frica sa tin bani blocati pe cine stie ce platforma lu' peste.

In rest, sa faci asta zilnic, cred ca depinde de rabdare, boti si ce platforme ai in vedere, dar atunci nu cred ca e rost de cine stie ce venit, ca ar face si multi altii asta (si, tine cont ca daca te joci cu sume mici ca sa vezi cum merge, probabil ca pierzi prea mult pe tx fees + withdrawal fees). Si, sper ca ti-e clar ca: [1] cu cat mai multi fac arbitrage intre aceleasi platforme, cu atat mai apropat se face pretul.

Nu am date sa spun clar ca e pe bune sau nu, dar mie imi cam da cu zecimale. Si faza aia cu scaunul cu rotile poate sa fie pe bune sau nu, stii asta, da? Plus, de ce ar imparti o paine cu tine, mai ales ca si-ar lua lui de la gura (vezi [1]).

░░░░▄▄████████████▄
▄████████████████▀
▄████████████████▀▄█▄
▄██████▀▀░░▄███▀▄████▄
▄██████▀░░░▄███▀▀██████▄
██████▀░░▄████▄░░░▀██████
██████░░▀▀▀▀▄▄▄▄░░██████
██████▄░░░▀████▀░░▄██████
▀██████▄▄███▀░░░▄██████▀
▀████▀▄████░░▄▄███████▀
▀█▀▄████████████████▀
▄████████████████▀
▀████████████▀▀░░░░

CCECASH 

ANN THREAD    

TUTORIAL      
bogdy23 (OP)
Newbie
*

Activity: 76
Merit: 0

View Profile
January 13, 2026, 09:04:37 PM

Buna

Salut.

Nu am facut arbitrage, dar cred ca pentru asa ceva trebuie sa ai bani pe cateva platforme - unele poate mai slabe - asteptand o modificare serioasa si brusca de pret. Atunci faci ceva bani, dar in acea perioada si tx fees probabil ca sar in sus. Mie unul mi-ar fi frica sa tin bani blocati pe cine stie ce platforma lu' peste.

In rest, sa faci asta zilnic, cred ca depinde de rabdare, boti si ce platforme ai in vedere, dar atunci nu cred ca e rost de cine stie ce venit, ca ar face si multi altii asta (si, tine cont ca daca te joci cu sume mici ca sa vezi cum merge, probabil ca pierzi prea mult pe tx fees + withdrawal fees). Si, sper ca ti-e clar ca: [1] cu cat mai multi fac arbitrage intre aceleasi platforme, cu atat mai apropat se face pretul.

Nu am date sa spun clar ca e pe bune sau nu, dar mie imi cam da cu zecimale. Si faza aia cu scaunul cu rotile poate sa fie pe bune sau nu, stii asta, da? Plus, de ce ar imparti o paine cu tine, mai ales ca si-ar lua lui de la gura (vezi [1]).

Buna am mai fost pusa intrebarea asta. Idee i ca nu prea am multi bani cat sa incep cu el am dar nu foarte multi. Mie cineva din UK mio dat o carte pe gratis facea 20-30% pe luna eu cred asta pt ca eu am scos cu ea 5% pe luna am facut back testing pe hartie 6 luni. Dar stii ca la noi sunt impozite mari si cu 600 de euro ce ii 5% pe luna. Deci se poate sa descoperi ceva sa nu ai destui bani sa acoperi gaura si sa dai si la altii din metoda si sa le iei o taxa. Eu ma gandeam cum sa fac asta cu Betfair sa faca lumea cont prin contul meu de afiliat si eu sa le dau race tips. Am incercat sa monetizez asta dar nu am reusit.
NeuroticFish
Legendary
*

Activity: 4284
Merit: 7009

Looking for campaign manager? Contact icopress!

View Profile
January 13, 2026, 09:33:41 PM

Dar stii ca la noi sunt impozite mari si cu 600 de euro ce ii 5% pe luna.

Bun, deci cu atat mai mult, imi intaresti spusele: nu pare sa merite efortul si riscul.

Deci se poate sa descoperi ceva sa nu ai destui bani sa acoperi gaura si sa dai si la altii din metoda si sa le iei o taxa.

LoL!, nu... Ideea este sa vinzi cartea, sa ii faci pe oameni sa se inscrie cu linkul tau de afiliat, tu nu risti nimic, si i-ai convins pe fraieri sa invarta bani, din care tit iti intra un pic, fie ca ei castiga sau pierd. Asta nu inseamna ca au avut vreodata succes real.

Si te cam contrazici in numere, cand este 1-2% (sau 3-5%), cand este 20-30% si 5%. Sau poate ca nu am inteles eu. Mie 20% mi se pare absurd de mult, asa ceva scoti din arbitrage poate o data pe an daca ai o caruta de noroc.

Eu ma gandeam cum sa fac asta cu Betfair sa faca lumea cont prin contul meu de afiliat si eu sa le dau race tips. Am incercat sa monetizez asta dar nu am reusit.

Trebuie sa ai cont cu multi urmaritori, sa le dai idei de pariuri - idei care aduc profit, ca altfel pleaca si iti fac si reclama negativa. Si daca stii ce sa pariezi, atunci mai degraba castigi direct din pariuri (si suntem inapoi la "square one"). Plus, probabil ca trebuie sa ajungi sa ai sponsorizare, ca pe banii tai mai devreme sau mai tarziu ii pierzi; se stie ca pariurile ca atare nu sunt pentru castigat bani, ci pentru distractie. E... complicat.

Si daca as sti cum sa scot, asa, bani din piatra seaca, nu crezi ca as face aia, as tacea (ca sa imi protejez ideea) si nu as merge ca prostu' la servici 40h/saptamana? Cheesy

░░░░▄▄████████████▄
▄████████████████▀
▄████████████████▀▄█▄
▄██████▀▀░░▄███▀▄████▄
▄██████▀░░░▄███▀▀██████▄
██████▀░░▄████▄░░░▀██████
██████░░▀▀▀▀▄▄▄▄░░██████
██████▄░░░▀████▀░░▄██████
▀██████▄▄███▀░░░▄██████▀
▀████▀▄████░░▄▄███████▀
▀█▀▄████████████████▀
▄████████████████▀