Tether bir amerikan şirketi trump sürekli btc'yi kontrol altına almak için uğraştığını zaten az çok farklı yollarla söylemekte. tether her geçen gün büyümeye devam edecek devamda etmeli sonuçta plan belli amerika borçları ödeyecek bir şekilde öyle yada böyle kripto ile.
Tether bastığı usdt karşılığında ne tutuyor merak ediyorum. Karşılıksız olduğu defalarca söylenmişti şimdi üstüne altın alımı yapıyorlar. Bunlar and içmiş piyasayı alt-üst edecekler. Altını da kripto gibi yaptılar resmen. İnsanlar altını alır yastık altına atar unuturdu. Şimdi herkesin dilinde bir altın alalım şöyle çıkacak böyle çıkacak kısa yoldan parayı vururuz muhabbetleri. Bunlar bir işe bulaştıysa bundan hayır gelmez. Finansal piyasalarda çok fazla tezgah dönüyor zaten ama göz göre yaptıklarına ilk defa şahit oluyorum.
Genellikle altın tuttuklarını biliyorum. Hala da altın almaya devam ediyorlar ama bir de bununla birlikte gayrimenkul yatırımları olduğunu da hayal meyal hatırlıyorum. Şimdi değerli metallere de dönecek muhtemelen Tether ama ellerindeki fırsatı çok iyi kullanıyorlar. Piyasada stabil coine ihtiyaç olduğunu görerek uzun zaman önce bunu ortaya çıkarmaları zengin olmalarını getirdi. Dijital FED adamlar çatır çatır milyar dolarlık dolar basıp piyasaya sürüyorlar.