Bitcoin Forum
February 07, 2026, 09:08:57 AM *
News: Community awards 2025

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Tether 27 ton altın aldı  (Read 57 times)
Frankwitzer (OP)
Jr. Member
*

Activity: 39
Merit: 6

View Profile
January 27, 2026, 10:44:36 AM

Tether 2025'in son çeyreğinde 27 ton altın aldı.Şimdiki değeri 4 milyar'dan fazla.
https://x.com/watcherguru/status/2015845414902362439
Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1568
Merit: 1059

View Profile
January 27, 2026, 11:03:08 AM

Tether sürekli olarak altın rezervlerini arttırıyor. Bir çok ülkeden daha fazla gelir elde ettikleri için bir çok ülkede olmayan altın rezervi onlarda var. 27 ton daha altın almalarına şaşırmıyorum çünkü her gün diğerinden daha fazla para basıyorlar.

hikrimen
Newbie
*

Activity: 22
Merit: 10

View Profile
January 27, 2026, 11:20:26 AM

Tether bir amerikan şirketi trump sürekli btc'yi kontrol altına almak için uğraştığını zaten az çok farklı yollarla söylemekte. tether her geçen gün büyümeye devam edecek devamda etmeli sonuçta plan belli amerika borçları ödeyecek bir şekilde öyle yada böyle kripto ile.
karabiber
Hero Member

Activity: 1988
Merit: 923

View Profile
February 02, 2026, 12:11:13 PM

Tether bir amerikan şirketi trump sürekli btc'yi kontrol altına almak için uğraştığını zaten az çok farklı yollarla söylemekte. tether her geçen gün büyümeye devam edecek devamda etmeli sonuçta plan belli amerika borçları ödeyecek bir şekilde öyle yada böyle kripto ile.

Tether bastığı usdt karşılığında ne tutuyor merak ediyorum. Karşılıksız olduğu defalarca söylenmişti şimdi üstüne altın alımı yapıyorlar. Bunlar and içmiş piyasayı alt-üst edecekler. Altını da kripto gibi yaptılar resmen. İnsanlar altını alır yastık altına atar unuturdu. Şimdi herkesin dilinde bir altın alalım şöyle çıkacak böyle çıkacak kısa yoldan parayı vururuz muhabbetleri. Bunlar bir işe bulaştıysa bundan hayır gelmez. Finansal piyasalarda çok fazla tezgah dönüyor zaten ama göz göre yaptıklarına ilk defa şahit oluyorum.

Mustang Shelby
Hero Member

Activity: 1302
Merit: 991

View Profile
February 02, 2026, 12:17:57 PM

Tether bastığı usdt karşılığında ne tutuyor merak ediyorum. Karşılıksız olduğu defalarca söylenmişti şimdi üstüne altın alımı yapıyorlar. Bunlar and içmiş piyasayı alt-üst edecekler. Altını da kripto gibi yaptılar resmen. İnsanlar altını alır yastık altına atar unuturdu. Şimdi herkesin dilinde bir altın alalım şöyle çıkacak böyle çıkacak kısa yoldan parayı vururuz muhabbetleri. Bunlar bir işe bulaştıysa bundan hayır gelmez. Finansal piyasalarda çok fazla tezgah dönüyor zaten ama göz göre yaptıklarına ilk defa şahit oluyorum.
Genellikle altın tuttuklarını biliyorum. Hala da altın almaya devam ediyorlar ama bir de bununla birlikte gayrimenkul yatırımları olduğunu da hayal meyal hatırlıyorum. Şimdi değerli metallere de dönecek muhtemelen Tether ama ellerindeki fırsatı çok iyi kullanıyorlar. Piyasada stabil coine ihtiyaç olduğunu görerek uzun zaman önce bunu ortaya çıkarmaları zengin olmalarını getirdi. Dijital FED adamlar çatır çatır milyar dolarlık dolar basıp piyasaya sürüyorlar.

Hvdv
Hero Member

Activity: 1148
Merit: 615

View Profile
February 02, 2026, 12:47:07 PM

Normaldir hocam bu kadar altın alınması. 27 ton altını devletler alıyor bir de böyle bir kurum işte. İnanılmaz miktarlardan bahsediliyor. Tetherin bu alımı da diğerleri gibi değerlendirilecek. 27 ton altını alan şirket her türlü yatırımı yapar ki kriptoparalarda en çok paranın döndüğü alanın lideri pozisyonunda bu tether. 

Pages: [1]
  Print  

Jump to: