Bitcoin Forum
February 08, 2026, 05:31:57 PM *
News: Community awards 2025

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: TÜVTÜRK personelleri tarafından dövülerek öldürülen Polisimiz  (Read 53 times)
Frankwitzer (OP)
Jr. Member
*

Activity: 42
Merit: 7

View Profile
February 07, 2026, 09:27:51 PM

6 Şubat günü Ankara’da TÜVTÜRK çalışanları, aracını muayeneye getiren bir polis memurunu döverek öldürmüştü.Bu olayla ilgili görüntüler servis edilmeye başlandı.
https://x.com/aykiri/status/2020113288986558797
Görüntülerde, bir TÜVTÜRK çalışanının Keskin’e arabayla çarptığı, ardından da sert bir şekilde çenesine yumruk attığı görülüyor.
Görüntülerin devamında TÜVTÜRK çalışanlarının toplu hâlde Keskin’e saldırdığı anlar yer alıyor.
Polis Memurun'un eşinin açıklamaları ise yürek burkucu.
https://x.com/aykiri/status/2020118059088802170
TÜVTÜRK videoların servis edilmesinden sonra açıklama yaptı.
https://x.com/TUVTURK/status/2020243347798143379
Peki soru şu,Polis burada beylik tabancasını kullansaydı ne olurdu?
l99l
Hero Member

Activity: 966
Merit: 610

View Profile
February 07, 2026, 10:47:57 PM

İnsanlar gerçekten insanlıktan cıkmış, hayvandan beter hale gelmiş. Okudukça, gördükçe insanın içi parçalanıyor.
Bir polisimizin böyle vahşice dövülerek hayatını kaybetmesi kabul edilemez. Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin, ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin.
Bu kadar acımazlığı yapanların da adalet önünde en ağır cezayı almasını, yanlarına kalmamasını diliyorum. İnşallah ömür boyu hapishanelerde çürür giderler.

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1568
Merit: 1059

View Profile
Today at 03:45:14 AM

Kim olursa olsun böyle bir cinayet kabul edilemez. Aslında ölen vatandaşın polis olup olmaması da önemli değil. TÜVTÜRK gibi tekel olmuş bir kuruma böyle kriminal tipler girmemeli. Ortaya çıkan sonuç bu işte. Ölen vatandaşımıza allahtan rahmet sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

1kodumtek7
Full Member

Activity: 1596
Merit: 186

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
Today at 01:58:12 PM

Toplum öyle bir çürüme yaşıyor ki herkes gözünü karartmış. Sırf muayeneden araç geçmediği için tepki gösterdi diye polisimizi ya da bir vatandaşımızı döverek öldürmek nedir ya? Bu nasıl bir şeref yoksunluğudur? Kanunlar nasıl olsa olması gerektiği gibi işlemiyor diye cesaret alıyor bu katil tipler. Doğru düzgün ceza bile almayacaklar muhtemelen. Göstermelik bir ceza verirler ki o da döven herkese bile olmaz şaşırmam yani. Sonra bir af çıkar ölen öldüğü ile kalır.  Sad

Hvdv
Hero Member

Activity: 1148
Merit: 615

View Profile
Today at 02:03:37 PM

En çok öldükten sonra istedikleri gibi açıklama yapıyorlar ona ayar oluyorum. Adam ölmüş kendini savunamaz durumda kamera görüntüleri var. Sana ılımlı şekilde geliyor evrak uzatıyor sen adama yumruk atıyorsun sonra savcılıkta saldıracak sandım ben önce davrandım diye yüzsüzce açıklama yapıyorsun. Allah belanı versin senin ya. Zaten kaydı da varmış bu şahsın Twitter’da öyle yazmışlar. Bunu çalıştıran kurumu kapatacaksın ne işe yarıyorlar ki?

Pages: [1]
  Print  

Jump to: